החיים עוברים

• פותח הנושא PREM
  • פורסם בתאריך

PREM

New member
החיים עוברים

אני בת 34 בעלת מקצוע חופשי והמון זמן בלבטים לגביו - בררתי עם עצמי ועם חברים ומשפחה ואפילו במכון הדסה הייתי (עסק לא זול...). לא מצליחה להחליט מה הכי מתאים לי בעולם לעסוק בו לא כפשרה - אלא כמשהוא שימלא אותי ויעשה אותי מאושרת. אני מנסה להתחבר לעצמי שוב ושוב בעניין הזה והדבר היחידי שעולה הוא דיילות אויר או עיסוק בייבוא מהמזרח הרחוק (בגלל הטיסות). אבל לא ברור לי אם דיילות אוויר תתאים במידה ואחליט להיות אמא ולגבי הייבוא אין לי מושג לגבי המקצוע וקשייו. בינתיים הזמן רץ ואין לי פרנסה. לא נעים. מה דעתכם בבקשה?

דיילות אוויר- לבקשתך

מכון הדסה פיתוח אישי וארגוני ת"ד 1406 ירושלים 91013 רח שטראוס 24 טלפון 6244344 02 פקס 6221287 02 דיילי אויר אל על, מחלקת קליטה ותעסוקה, נתב"ג כתובת: ת.ד.41 נתב"ג 70100 טלפון:03/9716223 מועד הרשמה: פרטים בעיתונות ובמוסד. מועד תחילת הלימודים: פרטים במוסד. משך הלימודים: 1 - 2 חודש שעות לימוד: בשעות היום. דרישות מוקדמות: 12 שנ"ל, מבחן ו/או ועדת קבלה תעודה בסיום: תעודת גמר תנאי קבלה: א. אזרחות ישראלית ומגורי קבע במדינת ישראל. ב. 12 שנות לימוד. ג. ידיעת השפות עברית ואנגליתהכרחית, שפה נוספת - יתרון. ד. 2 שנות נסיון מוכח כעיסוק עיקרי בעבודה כבוגר מעל גיל 18 בעבודה מול לקוחות ו/או קהל. שרות צבאי מלא בצה"ל ייחשב כשנת נסיון אחת מתוך השנתיים הנדרשות. עדיפות תינתן לחובשים ולעובדי מד"א. ו. הופעה נאה, גובה מינימלי 160 ס"מ. תוכנית לימודים: שם הקורס: דיילות אוויר. נושאי לימוד - נוהלי עבודה במטוס, עזרה ראשונה, פרקים בגיאוגרפיה ובמטאורולוגיה, נתיבי טיסה, בטיחות וטכניקה של התעופה, חוקי תעופה, פסיכולוגיה, טיפוח החן ונימוסים. במשך הקורס משתתפים הלומדים ב- 3 - 2 טיסות. טלפון בחוג: לקבלת שאלון הרשמה 03/9717441 נכון ל- 2/2005

למעלה