החיים מצחיקים!

החיים מצחיקים!

אני יוצא עם מישהי במשך 3 שנים בדיסקרטיות הבעייה היחידה היא שהיא מתחתנת עוד מעט ואיני יודע מה לעשות כי ככל שיום הנישואים שלה מגיע אני נקשר אליה יותר וזה מטריך אותי כי אינייודע מה לעשות לאחר שהיא תתחתן.

ומה זה משנה אם היא מתחתנת?

נפגשת איתה עד עכשיו,תמשיך להיפגש איתה.ידעת שהיא עומדת להתחתן עם בחיר ליבה ושלא תהיה שלך.לפחות תהנה איתה..

שונה

אח שלי זה שונה,היא תהיה אישה נשואה ואת השאר אני אשאיר לדמיונך.

סבבה,אבל איך הרגשת כשהיא ניהלה

את הקשר עם ההוא במשך 3 שנים,הלא ידעת שהיא תתחתן איתו,לא? ואם אתה מתאהב בה,זו אכן בעייה.אגב,מה שהיא עושה,זה פשוט מגעיל.

לא צדיק

גם אני לא ציצית שכולה תכלת אך הדברים התגלגלו והגיעו לאן שהם הגיעו ועם הזמן לא היתה כלל שליטה במעשינו,יש אימרה יפה שאומרת שהזין עומד השכל בתחת ובאמת אין שליטה על כך.

molybdenum

New member
אתה יודע מה הדבר הנכון לעשות

אבל אתה כנראה זקוק לכך שאנחנו נגיד לך את זה
אני אגיד לך את זה במפורש: נתק איתה כל קשר. זה לא סוד גדול שיהיה לך בהתחלה קשה אבל אחרי מעט זמן תרגיש חופשי ומאושר.

מבלי להעליב!

בעצות אני הכי טוב אך כשזה מגיע לידי ביצוע אני מרגיש כמו נרקומן שחסר לו מנת סם וקשה להיפרד מהרגל גרוע(במיוחד מסקס טוב)

molybdenum

New member
קשה להיפרד

אז מתאמצים. אני בטוחה שהתאמצת הרבה פעמים בחיים כדי להשיג את מה שאתה רוצה. גם נרקומנים נגמלים מסמים. תמצא לך עיסוקים חדשים להשקיע את כל זמנך בהם בזמן שאתה נגמל מאותה בחורה. לדוגמה חוג חדש (אמנות לחימה, ריקוד וכו'), אולי התנדבות כלשהי (בית חולים, עזרה לילדים במועדונית ועוד). תחליט שאתה רוצה להגמל- ותבצע. כל פעם שקשה לך, תכנס לאינטרנט ותבכה לנו, תתקשר לידידה/חבר טוב לבכות. תשתמש ברשת התמיכה החברתית שלך. בהצלחה!

לנתק!!!

כמו שאתה שם לב היא במשך השלוש שנים האלה גם בנתה לעצמה חיים אמיתיים ואתה נשאר תקוע אחריה חבל אל "תהרוס" לעצמך אתה סתם נגרר פה אחריה כשהיא בכלל מצאה את ה"אחד" קשה לי להגיד האחד אם גם ככה היא בגדה בו איתך אבל עזוב אותה תמצא לך משהו טוב שירצה אותך ורק אותך

Anywere is

New member
אוי אלוהים ישמור אותי..

עכשיו שאני חושבת על זה! אם היא שהולכת להינשא..והיא כן שוכבת עם ארוסה והיא נפגשת עם מאהב..אז מה עליי? אני שלא ``נותנת`` בטוח בן זוגי הלך לאחרות..אני צריכה משאף..*מתה*

למעלה