החיים מסריחים

גואנה

New member
החיים מסריחים

אני שונאת את הבית ספר המסריח שלי ואת המורים הדפוקים יותר אם אצטרך לעשות עוד שיעורי בית מישהו יקבל מכות מהר

goldy

New member
אין לך מושג מה זה הכנה לבחינות בגרות

כי אם היית יודעת היית מקבלת את שיעורי הבית שיש לך עכשיו בכיף. חכי שיגיעו בחינות הבגרות, את תתפללי שהימים האלה שיש לך אין סוף שיעורי בית יחזרו!!! ואם את יודעת מה זה הכנה לבחינות בגרות, למה את מתעצבנת מכמות שיעורי הבית? את בחלקית?

Black Star

New member
נו, שניכם נורא נורא בוגרים...

קודם כל- מה היה הקטע של ההודעה הזאת? ``אם אני אצטרך לעשות עוד שיעורי בית מישהו יקבל מכות?`` יופי, בוא נהיה קצת יותר בוגרים...אם לא שמת לב, זה פורום תיכוניסטים. וגולדי, מה הקטע בדיוק של ההתנשאות הזאת? שתי הודעות די חסרות פואנטה, תסלחו לי. לכולנו יש עומס בבי``ס, אפשר לעבוד ממש קשה, אפשר להתעלם ממנו, אבל זו בטח לא קונספירציה נגד אף אחד, אז בחיית!

goldy

New member
תגידי לי יא כוכב שחור, מה יש לך נגדי??????

כל הזמן בטוחה שאני פוגע בכולם וכותבת עליי דברים כאילו אני פוגע רק בך! נמאס לי!! אני פונה לנעל שיטפל בך! אני לא יכול לסבול את זה יותר!

נעל

New member
הממ... איפה הגנבים?

אז עכשיו נעל שוטרת, ירדה לה קצת הגאווה של להיות סוכנת מוסד חשאית, וקודם אפילו הייתה רודנית פשיסטית... ומה מחר? עושה רושם שנעל יורדת בדרגות מיום ליום. אפשר לפחות להיות שוטרת במשטרה החשאית? (זה מאוד דיקטטורי...) נראה לנעל שהדבר ניתן לפתרון פשוט מאוד ביניכם (נעל מצטערת, אבל היא לא שמה לב לממש נטיה נגדך אצל יעל). מקווה שיסתדר, נעל ;-)

בובה, צ`יל, הוא צודק!

בחייאת... ללמוד לבגרויות וזה זה הרבה יותר קשר מאשר לקבל שיעורי בית ככה סתם בטריגונומטריה (אוי כמה שזה קל, אוי). איזה מן התבכינות זו באמת ``אם אקבל עוד פעם אחת שיעורי בית מישהו יקבל מכות``?

אתם כאלה מרובעים!!!

הקטע עם ה``מישהו יקבל מכות``... היה בדיחה! אולי צינית, אולי לא מצחיקה, אבל בהחלט בהחלט בדיחה!! צאו כבר מהמרובע שלכם, תתחילו לעגל פינות! למה כל היום אתם מחפשים איפה לקטול ואת מי?! דולצינאה.

Mind_Thief

New member
לי זה נראה ש...

גם את מחפשת את מי לקטול....אני בניסיוני הרב בפורומים הגעתי למסקנה שכשהודעה מעצבנת אותי אבל לא מבחינה אידיאלית ששווה תגובה, אלא סתם מעצבנת אותי, עדיף פשוט להתעלם ולשכוח כמה שיותר מהר שאי אי פעם נכתבה ולעבור לבאה.... פשוט יש הודעות שלא שוות תגובה....

goldy

New member
אבל אז איך הבן אדם יידע שהוא

צריך לשנות את תוכן הודעותיו? הרי אם לא יגיבו להודעותיו הוא יחשוב שהוא ניצח...

flowr..

New member
תגובה

אני לא חושבת שיש מישהו שאוהב את הבי``ס שלו.. כל אחד בטוח שהבי``ס שלו זה הבי``ס הכי דפוק (טוב, יש בתי ספר מסויימים שפחות דפוקים מבתי ספר אחרים). אבל.. יש מישהו כזה? שאוהב את הבי``ס שלו?

למעלה