החיים מדהימים!

Prongs

New member
החיים מדהימים!

בטח הרבה מכם לא תסכימו איתי אבל מה שעבר עליי היום היה פשוט מדהים! למי שלא יודע אני בצופי ים (כמו צופים רק שזה כיף ובים) היום היה לנו שיוט (תחרות הפלגה) הרוח הייתה ממש חזקה והים סער כמעט התהפכנו פעם אחת וממש נרטבנו מכל הגלים שהיו שם! לכולנו כמעט עף הראש בגלל המנור (עמוד ברזל שמחובר לתורן והוא חושב שמתרתו לערוף ראשים) וילד אחד כמעט עף למים. אחרי שהפסדנו בגדול (לא נורא) התחלנו לחזור חזרה כשפתאום... בום! טראח! כל המפרשים נופלים כל החבלים בסירה נקרעים והמנור (זוכרים אותו?) נפל על מי? עליי! זה מאוד כואב... אחרי שכולם כמעט טבעו בתוך הסירה ונקשרו עם כל החבלים שהיו על הרצפה הסירת מנוע החליטה שאולי אנחנו צריכים עזרה ובאו לגרור אותנו למרינה (חשבתם שנגמר? אז לא!) הם זרקו לנו חבל שהיה אמור להיקשר לחרטום אבל לאאאא! הילד שתפס אותו החליט שהוא יחזיק לבד! אתם יכולים כבר לנחש מה קרה... הסירה התחילה לנסוע וכאב לא ביד אז הוא עזב! גאון הא? וכן זה ביג דיל מאוד. אם זה היה יום רגיל פשוט היינו מחכים שיזרקו לנו שוב אבל היום הייתה רוח ממש חזקה שסחפה אותנו לסלעים וגלים שהעיפו אותנו מצד לצד אז היה לסירת מנוע בעיה להתקרב אלינו וכולנו מסובכים בחבלים מעצבנים שלא עצבו ובמפרשים גדולים שאתה דורך עליהם בתקווה שיש משהולמטה ומגלה שטעית... אחרי 5 ניסיונות נקשרנו אליהם וחזרנו בביטחה (כן בטח!) למרינה. הגענו שמחים וטובי לב באנו לרוץ לשרותים וכשחזרנו מה המדריכים אומרים לנו? לשאוב סירה! אחר כך היינו צריכים להרים סירה אחת שכן התהפכה להפוך אותה על הפוך ולנקות אותה מאיזה חומר מגעיל מאוד. נשמע נורא נכון? זה היה ממש כיף! אני יושב לי עכשיו מול המחשב אחרי מקלחת טובה, ארוכה והכי חשוב חמה ואני עדיין מרגיש שאני מתנדנד... כל כמה שנית אני תופש באיזו מנורה או בשולחן... זה הכל להיום. בקרוב הקפת הכינרת! Prongs

Hermione

New member
אתה בצופי ים?

יש לי חברה בצופי ים! אבל אני לא בטוחה באיזה שבט... (גם צופי ים מחולק לפי שבטים, נכון?) אולי גם אותה אתה מכיר (בנוסף לשיר...). מוכר לך השם אפרת ליפשיץ? או דניאל שימעוני?

Prongs

New member
תגובה

אני לא מכיר את זני האנשים האלו אבל כן צופי ים מחולקים לשבטים. יש את צופי ים תל אביב (אני שם) והוא הכי גדול והכי מצליח. אחר כך יש את חיפה, הרצליה, יפו (מאוד קטנים) ויש איזה שבט אחד שאני לא בטוח אם סגרו אותו כי יש לו איזה 13 אנשים בכל השבט... בקשר לחברה שלך זה תלוי איפה היא גרה. אם היא גרה בהרצליה לא סביר שהיא תהיה בשבט חיפה. ובאיזה כיתה היא? דרך אגב בקשר לים אל ים של הצופים אז באותו זמן יש לנו הקפת הכינרת ושמעתי שיהיה לנו איזה פעולה איתם או משהו אז יש סיכוי קלוש שנפגש. Prongs

למעלה