החיים לדוגמא

Nir5L

New member
החיים לדוגמא

הופעות המחזמר "החיים לדוגמא" 17.2.2004 יום שלישי 17:00 אודיטוריום רוזין, רמת-אביב ג' 19:00 אודיטוריום רוזין, רמת-אביב ג' 24.2.2004 יום שלישי 17:00 אודיטוריום רוזין, רמת-אביב ג' 25.2.2004 יום רביעי 17:00 אודיטוריום דוהל, שכונת התקווה 19:00 אודיטוריום דוהל, שכונת התקווה (הופעה חגיגית) 27.3.2004 יום שבת 17:00 אודיטוריום רוזין, רמת אביב ג' 20:00 אודיטוריום רוזין, רמת אביב ג'

Nir5L

New member
המשך...

המחזה השירים והבימוי: ירון כפכפי כוראוגרפיה: רוני פרידמן ניהול והפקה מוסיקלית: משה יוסף עיצוב תלבושות: אלכסה בנט רזניק הגברה ותאורה: אורגיל נאור בע"מ מנהל הלהקה ומפיק בפועל: רוני (ג'ינג'י) גלעד הפקה: האגף לקהילה נוער וספורט, המחלקה לצופים תנועות נוער וחינוך ימי טלפון: 03-5218710

Nir5L

New member
המשך....

"החיים לדוגמא" - מחזמר חדש ללהקת צופי תל-אביב. מחודש פברואר ברחבי הארץ. שיתוף פעולה ראשון בין להקת צופי תל-אביב לבין ירון כפכפי הוליד מחזמר מקורי המתרחש בין שני עולמות שונים בתכלית, עולם האופנה והזוהר ועולם "הצופים". בין סיפורי האהבה האפשריים והבלתי אפשריים הנפרשים בעלילה, מסתתר הסוד המסתורי של "הצופים", זהו מסע בעקבות הקסם שמושך אליו מזה עשרות שנים כל צעיר שלישי בתל-אביב. בימים אלה נמצאת הלהקה בחזרות למחזמר,

karmi2

New member
בהצלחה בהצלחה ../images/Emo50.gif

אני אשמח להגיע לראות. (אני כבר רצה לבדוק את לוח ההצגות של "מיקה שלי" בתקווה שאין תאונת תאריכים). אני בטוחה שזוהי עוד הצלחה פרי ביטנו של האיש היקר ירון כפכפי. אז........ שחקו אותה חבר'ה.

Nir5L

New member
אממ

אני לא משחק בהצגה הזו.. חח אני גם רוצה לראות את זה.. אבל שלא יהיו לכם ציפיות.... בגלל שהמחזמר הוא על הצופים.. אז העלילה קצת צולעת.. חחח אבל נקווה שירון כפכפי יצליח להוציא מזה משהו טוב בסופו של דבר:)

lonestar2003

New member
רוני פרידמן מלכה!

הבחורה הכי מוכשרת בארץ כשזה נוגע לכירוגרפיה. פשוט מדהימה!

Nir5L

New member
:)

היתה כוריאוגרפית להקת "השכנים של צ'יץ", מיום הקמתה (1992) כשהיתה בת 15. בין יצירותיה "דוד", "הלב", המלך ארתור".

למעלה