החיים כמו גלגל

kube2

New member
החיים כמו גלגל

אני חייב לספר לכם כמה שהחיים הם גלגל. חמותי מאז ומתמיד לא אהבה אותי. השיא היה לפני 3 שנים כאשר נולדה ביתי הבכורה - באותו זמן היא ביקשה מאיתנו לנתק קשר עם הבן שלה - אח של אישתי בגלל שהיא רבה איתו (לא אהבה את הכלה) - אנחנו סירבנו לבקשה ואז פשוט היא ניתקה קשר איתנו. את הנכדה היא הכירה רק בגיל שנה. לאחר תקופה של נתק גילינו שהיא עברה ניתוח בבית חולים. אני אספתי את כולם והפצרתי בהם לבקר את אימם. - היום - שנתיים אחרי - הכל הפוך. חמותי גילתה כמה שאני טוב אליה ואל אישתי - בכל יום שישי היא מתקשרת אלי בכדי לדעת מה לבשל לי. - היא מספרת לי את סודותי ומתיעצת איתי בכל דבר. בהתחלה חשדתי שזה צבוע אבל לא. חמותי פשוט הבינה. לכן אני אומר שהחיים גלגל.

אוסה

New member
קובה , כיף לשמוע

שתהיה לכם שבת שלום והמשך זוגיות ומשפחתיות טובה

כמי2

New member
צריך לתת הזדמנות לאנשים

ומותר לאנשים לעשות טעויות כך גם לחמותך, חבל לחרוץ את דינה כבר מהתחלה. כשיבואו ילדים את תצטרכי עזרה לפעמים ונחמד שיש סבתא שיכולה לעזור. אז תזמיני אותה לקפה ותדברו תלבנו מה שצריך עם כל העלבון והרכילות, תני לה צ'אנס זאת רק ההתחלה והכל יכול להשתנות.

פרצלה

New member
נפל האסימון

היא ענתה לדיגדיג שכתבה באשכול אחר,טעות באשכול,לא קשור לשירשור הזה

אתוש18

New member
אכן החיים הם גלגל

וחבל שקוראים דברים מסויימים שאז גורמים לאנשים להתעורר. כאילו מה הקטע, אם הורה רואה את ילד שלו מאושר (גם אם הפרטנר שלו לא הכי מוצא חן בעיניו), אזה למה הוא לא מתעלה על עצמו ומקבל את הפרטנר כמו הבן/בת שלו? הרי בסך הכל ההורים מפסידים וגורמים צער לזוג. זו הבחירה של הילד, בין אם אתם חושבים שהיא טובה או לא. תנו לו לחיות עם הבחירה הזו. איזה כיף זה שכהה היא דואגת לך? ומפנקת אותך? זה כבר נותן הרגשה אחרת. שאתה רצוי!!! שמחה בשבילך
. וכל הכבוד לך שהתעלית על עצמך ולא שמרת טינה.

למעלה