החיים- זה רק ספורט

החיים- זה רק ספורט

<בוקר טוב לכם> מתחילה את חיי בריצת 110 מכשולים.. תינוקת קטנה.. שלומדת לשבת, לקום, לחייך, וליפול.. קשה לדבר.. לא יודעת לומר את מה שרוצה.. רק "בהבהבה" האם רעבה? האם רוצה קצת אהבה? האם החיתול בכלל רטוב? ריצת 200 מטר..כבר ילדה קטנה, בגן, בונים עם התאומות שבגן ארמונות בחול. משחקים בבובות. לומדים על קבוצה. וחברה. חושבים על הציור שאצייר היום. נעשה אותו גדול וענק. עם שמש גדולה וחיוך גדול באמצע. יש לי יום הולדת. קיבלתי עוגה של דובי. אני אוהבת דובונים. יש לי הרבה. ריצת 400 מטר בי"ס יסודי. המורה מלמדת אותנו על סובלנות וסבלנות. על להרים אצבע כשרוצים רשות לדיבור.. אני רצה מהר שישימו לב אליי. הבנים על הבנות.. גומי.. קלאס.. ארץ עיר.. 5 אבנים.. מול מראה גדולה אני שרה לעצמי.. אני רצה. מנסה להיות מקובלת. אבל היא שם. תמיד לפניי. אותה כל הבנות אוהבות. אותה כל הבנים אוהבים. מלכת הכיתה.. ואני חברה שלה. זה אומר שקיבלתי מדליית כסף? ריצת 800 מטר מכשולים. חטיבת ביניים תיכון. כל כך קשה לשמור על ריצה נקייה כשכל פעם נופלים קצת. למה.. השאלה למה, ואיך ומתי משתלטות על חיי. מנסה להשלב, מנסה להירגע, מנסה להתעלם.. רצה קופצת, לפעמים גם המכשול נופל וממשיכה הלאה.. חולמת הרבה.. חושבת הרבה.. בודקת אפשרויות. איפה אני? ריצת 1500, אחרי בי"ס. מתחילה מסגרות חדשות.. רצה מהר..לאט לאט מאיטה את הקצב. אנשים חדשים. חיים משתנים. הריצות האלה מתישות. מחכה לפעמים לשיגרה. להיות באיזשהו מקום ולהישאר שם.. לעיתים עוברת אחרים, לעיתים אחרים עוברים אותי. רוצה לישון. רוצה לקום. ללכת. לעצור. אבל חייבת לרוץ. אלה החיים. תחרות מתמשכת. עם תקוות, ושאיפות, וחלומות. לעיתים.. לוקחת מוט ארוך נאחזת בו חזק, וקופצת לגובה. שם לכוכבים. חולמת על להצליח יותר. על לדעת יותר. בוודאי שלהבין יותר. נאחזת במי שאיתי. באנשים שסובבים את חיי. מנסה שלא להזיז אותם. לא לריב. אם כבר אז שהם יהיו יציבים. שהם יאהבו. וכך בלילה אני קופצת גבוה גבוה. אחרי כל הריצה הזו. מקווה לטוב. לגעת בכוכבים. ולעבור בשלום את הימים הקשים רוצה לקפוץ למרחק.. להגיע כמה שיותר רחוק רצוי מבלי להיפסל קודם. חברויות, אהבה, כסף, שקט נפשי, הכל חלק מהמשחק של חיי. האם אני אצליח? או שמה מישהי תבוא ותפתיע בנסיון האחרון שלה ותעקוף אותי.. חולמת על הריצה הארוכה של חיי, לתוך הנישואים שעדיין לא הגיעו.. דרך הילדים ופניהם התמימות שיסתכלו עליי ויראו אותי וירוצו גם, דרך הנכדים, דרך העבודה שמקווה שלא תשחיק ורק תצמח.. חושבת על הכל.. תוהה מה יהיה במרתון שאולי בעצם לא התחיל.. יודעת שלפעמים אני אזרוק איזה כדור ברזל שישאיר אותי המומה.. שאני לא אדע מה לעשות אלא להרחיק אותו ממני כמה שיותר.. פצצות קטנות שיגרמו לי להבין מה המשמעות האמיתית של החיים וכמה באמת הרגעים חשובים.. תמיד מקווה לטוב.. תמיד מנסה להיות אופטימית.. זוכרת הרבה רגעים. אני גם אזכור.. ואולי רק התחלתי את חיי. וההליכה הארוכה ביותר שעשיתי אי פעם היא לפניי.. צעדים בטוחים ומהירים מתחילים כאן. אולי הגיע הזמן שאני אעשה איזו הליכה של 24 ק"מ.. ובאמת אתבונן בחיים. באמת אצפה.. אולי.. נראה.. שני. שמשום מה הייתה ערה לילה שלם ובילתה בצפייה באתלטיקה קלה.. מעניין..

זהרי

New member
קיפודה היקרה

גם אני היתי ער חשבתי שאוכל לישון אבל המחשבות התרוצצו בראש שלי וזה קורה לי הרבה בזמן האחרון והכל סובב על המשך לימודים מבחנים שצריך להשלים עבודה ובכלל החיים אנילא יכול לעמוד במקום.. הולך לאכול..מנשנש לשניה רואה טלויזיה דקה אבל מזפר לכל הערוצים ממשיך למחשב וכותב וכותב וכותב ובכלל ... נראה לי שאני צריך להתחיל הכל מהתחלה כמו שאני רוצה בעיר שאני רוצה הכל מהתחלה.. אני בדרך כלל אומר יהיה בסדר אבל הלב שלי משדר אחרת בכל פעם שאני מחייך ומעודד גם בעבודה הלב שלי קצת מצתמק כאילו ואומר עלהם אתה יכול לעבוד שהכל בסדר אבל עליי לא ואני מרגיש מרגיש שבאיזה יום הוא יכריע אותי יגרום לי להבין שכל מה שמסביבי זה מגדל קלפים.. קיפודה...שני בוקר טוב לך זהרי

זהרי

אני מקווה.. הרבה אולי סובבים את חיי. אחד מהם זה אולי יהיה יותר טוב.. יקירי, זכותך להרגיש איך שאתה רוצה. לכולנו, ולי הרבה.., יש ימים קשים וימים טובים. הימים הקשים.. קשה לצאת מהם אם אני משחקת את עצמי. אז אני יושבת, ומבררת ומבינה.. ומנסה כמה שיותר למצוא משהו שיגרום לי לחייך, אפילו אם זה איזו קומדיה בטלוויזיה.. תמיד תאמר את מה שמרגיש כאן לפחות. אצלי רק חיוכים אמיתיים מתקבלים. פה כשתרצה לדבר. אני. <בוקר טוב מיוחד לך>

זהרי

New member
לך קיפודה

רציתי לכתוב לך על פרחים וגם על אנשים מצאתי את עצמי כותב על עמק יזרעאל לא יודע למה פשוט לא יודע אז רק אוכל לנסות לשלוח לך את כף ידי אהבתי את אשר כתבת זהרי

שני=יקרה

קראתי מרותקת את תיאורך על החיים, התחברתי לחלומות האלה " רוצה לקפוץ למרחק.. להגיע כמה שיותר רחוק רצוי מבלי להיפסל קודם. חברויות, אהבה, כסף, שקט נפשי, הכל חלק מהמשחק של חיי. האם אני אצליח? או שמה מישהי תבוא ותפתיע בנסיון האחרון שלה ותעקוף אותי.. חולמת על הריצה הארוכה של חיי, לתוך הנישואים שעדיין לא הגיעו.. דרך הילדים ופניהם התמימות שיסתכלו עליי ויראו אותי וירוצו גם, דרך הנכדים, דרך העבודה שמקווה שלא תשחיק ורק תצמח" חשבתי מה להגיב , והחלטתי רק משפט אחד החלום שלך משותף לי, ואני מניחה לעוד הרבה שלא מוצאות את הדרך לבטא את זה כל כך מקסים. אני מאמינה מאוד, שאת תצליחי, את מקסימה, וכמו שאמרת תמיד מקווה לטוב , זה חלק חשוב מאוד מהסיכוי להצליח התקווה. המון אהבה רחל-נשמה אם זה לא היה ברור, אז אני מדגישה, את מוזמנת בהחלא למפגש בביתי , אם תחפצי בכך , אשמח להכירך

חיוך.

אני מתכוונת לבוא למפגשים הבאים... היום לא.. תודה. אוהבת שגורמים לי לחייך. אוהבת. שני.

תודה לך..

אם עדיין לא איחלתי- ולא איחלתי- היית נהדרת אתמול. הצבע בהחלט הלם אותך.

עכשיו אני מרגישה

שעושה שחיית פרפר, בין כל הפרחים המדהימים שגיליתי בזמן האחרון. לוקחת ונותנת. מחייכת ומחבקת. לוקחת אוויר וקופצת כמה שיותר רחוק.. I believe I can fly. I believe I can touch the sky. I think about it every night and day. Spread my wings and fly away. I believe I can soar. I see me running through that open door. I believe I can fly. I believe I can fly. חיוך. אני.

למעלה