החיים והמתים

ofhae9

New member
החיים והמתים

אני חי בעבר אין לי מחשבות בהווה. מה שמחיה אותי זה מחשבות על רגעים שחלפו ואינם עוד. אני בדל אדם ( כמו בדל סגריה שזורקים לפח), מדינת ישראל טפלה בי בצבא ובמוסדות פסיכיאטרים אחרי השחרור, כפי הנראה הטיפול לא הצליח. פעם הייתי שמח צוחק ולבבי היום אני לא יכול לחייך, החבר הכי טוב שלי התאבד בצבא מישהו אמר שעכשיו תורי, אבל אני רוצה לחיות למרות הכל וככה אני חי, החבר הכי טוב שלי זה דוד המלך ואני מעיין באופן קבוע בספר תהלים .יש לי קשר טוב גם עם שלמה בשיר השירים . אנשים מתים שהכרתי בעבר באים במחשבותי ומחזקים אותי אני אוהב אותם כי הם לא מזיקים ואין להם תלונות טוב לי אתם ויחד אנחנו חווים רגעים יקרים ששתפנו למדתי לחיות בעולם המתים שקט שם מאד. אני מסתכל על עולם החיים ונזכר איך הייתי פעם זה טוב לחיות.

ינוקא1

New member
שלום ידידי

פתחתי לך כמה קלפים וזה מה שיצא : עבר : אמון - אתה נתת בעבר אמון בעולם , בבני אדם ובחיים בכלל. אתה היית אדם עם חב טוב שלא הבין כמה סבל ורוע יש בעולם. אצה הלכת בדרך מסוימת שעזרה לך אבל לא הכינה אותך למה שתפגוש. הווה : תמימות - גם היום אתה עדיין אוחז בתמימות שלך , ואתה לא מוכן לקבל את הסבל שיש בעולם. מבחינתך העולם הוא טוב , ואתה לא יכול לראות משהו אחר. זה גורם לך לרצון להסתגר בגלל חוסר היכולת לקבל את הדברים האחרים שיש בעולם. עתיד : פיצול אישיות - רואים בקלף אדם הנאחז בשני צוקים שצריך לשחרר וליפול כדי להשתחרר מהם , ולתת אמון בעולם ובחיים , כי אפילו שהוא נופל הוא צריך לדעת שיש לו תקווה ואחרית. יש לך כרגע אפשרות לבחור האם אתה מוכן לצאת החוצה , לראות את המציאות כמו שהיא ולשחרר תפיסות ישנות , או שאתה ממשיך להסתגר. כדאי שתלמד לקבל את העולם ואת בני האדם , ללמוד לא להתאכזב , להבין שיש בעולם טוב ורע ויש גם בבני אדם טוב ורע. להבין שאין אנשים מושלמים , ומצד שני להבין גם שלא הכל רע. לראות את המציאות כמו שהיא ולהתחיל לחיות. בהצלחה !

ofhae9

New member
ינוקא ידידי

תודה שהתיחסת לדברי ופתחת עבורי את הקלפים.

רותי 11

New member
ofhae9 היקר

הרצון שלך לחיות חשוב הוא. נכון שכדי לחוש שאתה חי זה לחיות את ההווה, זה לחיות את הרגע, להנות מכל דבר קטן שקורה או שאתה רואה, לא לחשוב על דברים גדולים להתמקד בקטנים ולאט לאט שמחת החיים תחזור. לגבי התקשור שלך או הקשרשלך עם נשמות זה ממש לחיות א תהכאן ועכשיו משום שאתה מתקשר איתם בזמן הווה, מבחינתם לא קיים זמן מעבר להווה. אותם נשמות שבאות אלייך באות לחק אותך כמו שאמרת כדי להראות לך שאתה לא לבד ושיש לך תמיכה אם לא בפיזי אז לפחות במטאפיזי. נכון שבעולם הנשמות שקט מאוד משום שהאנרגיה שלהם היא אנרגיה של אהבה, אבל כמו שציינתי זה לא עבר זה בהחלט הווה, לדעתי הספר לחיות את הרגע יכול לעזור לך להבין איך להתמקד ברגע ואיך לאט לאט לשחרר א תמחשבות העבר, תבין שרוב בני האדם חיים את העבר וחלקם חיים אפילו את העתיד ואלה הם שני זמנים שבעצם לא באמת קיימים, לכן חשוב להתמקד ברגע הנוכחי. תלמד את עצמך לעשות מדיטציות של שקט ושלווה זה יחזק אותך ולאט לאט תלמד דרך המדיטציות לשלוט במחשבות שלך.

ofhae9

New member
תודה לרותי

קראתי בעיון רב את עצתך לקחתי אותה לתשומת ליבי תודה מקרב לב.

רותי 11

New member
בשמחה ובהצלחה

עוד משהו שאנ יכולה להוסיף לך זה לעשות תרגיל שינקה לך קצת את המחשבות ויחבר אותם למקור מואר יותר זה לעשות 3 פעמחים ביום 30 נשימות עמוקות בכל פעם, זה עם הזמן מבהיר ומאיר את המחשבות שהן בעצם אלה שמשפיעות על מצבי הרוח שלנו ועל הרגשות שלנו

למעלה