החיים, הקיום ואני

החיים, הקיום ואני

עצוב לי בזמן האחרון. אני חולה בריקנות כזו. וזה בהחלט מרגיז. יש לי חברים טובים. יש לי חברה חכמה ויפה שעומדת בקריטריונים שלי, יש לי רשיון והיה לי טיול שנתי. נוסף לזה אני מוזמן למסיבה בסביון.. ו??? לא יודע , מגעיל לי. גועל נפש אחד גדול. לא יודע למה. אולי כי קיבלתי היום שישים וארבע בפיזיקה. אני הולך להתלבש למופע הזיקוקים. ולאכול ארוחת ערב, היום לא נוהגים, אפזר להשתכר! אולי מתישהו אני אספר לכם על האישה שלי. בחורה נהדרת. נו יאללה. לנשום. לספור עד עשר. להתקלח... להרגיש טוב. להתעורר. להנות מהמסיבה! זזתי. חיים נחמדים כולכם חבל שהמרה השחורה תחזור.

חתולית

New member
אתה בלטה למה לקלל?

המנדרינה קיבל 64 בפיסיקה. אז? למה לקלל? אז הוא מספר לך מה קורה לו אז אתה רץ וצוחק? ממש לא יפה, אפילו מנייאקי! ואתה בלטה בעצמך...

MajoR_ToM

New member
א. זה בת , ולא סתם בת זו מיכל !

ב . הומוררר ! אם היית פה טיפה זמן וקוראת הודעות היית מבינה שאנחנו בעלי הו מור פנימי בינינו . אוףףףף חדשים

חתולית

New member
אתה בלטה למה לקלל?

המנדרינה קיבל 64 בפיסיקה. אז? למה לקלל? אז הוא מספר לך מה קורה לו אז אתה רץ וצוחק? ממש לא יפה, קרפד מלוקק! ואתה בלטה בעצמך...

Mind_Thief

New member
ארנב הזעם המטורף....

אין לך מושג כמה אני מזדהה איתך... זתאומרת....חוץ מהקטע של הבחורה...אבל...טוב...אני עובד על זה...

e-shfiyut

New member
97..... תאכל ת`לב (-;

אבל אם זה עוזר לך לי אין חבר כרגע..... קח את זה בקלות.... בסוף יצליח לך... אתה תראה לירן

בלאונט

New member
אהאהאהאהא

אוי ואבוי. 97. תשעים ושבע. תשעים ושבע. וואוו... אחרי שקיבלתי את השמונים השלישי שלי (בהתחשב בזה שניסיתי ללמוד כמו חמור, וזה די לא היה שווה ת`זמן) - עזבתי. כן כן, אני ציפור חופשיה עכשיו. אני אדון לעצמי. אני המלך של הממלכה. השולט ברחבה. אני הקופץ על הבמות. אני האחד. אני הנבחר. אני - ניאו.

sea

New member
זה ממש מוזר, בהתחשב בעובדות

באמת מוזר שאתה מתאר ריקנות, כשהחיים שלך כל-כך מלאים: חברה יפה, רישיון שתיה מבחנים מסיבות בסביון זיקוקים ריצות להתלבש.... מה עוד צריך בחיים חוץ מהדברים העמוקים ומלאים ומספקים שיש לך עכשיו??? צא מהבאסה- מחר עוד יום חדש, בדיוק כמו הימים החדשים שכבר מאחוריך... מי יודע, אולי בדיוק יזמינו אותך לאיזה מסיבה פצצות עם די ג`יי וכוסיות ואז יהיה לך כיף.

למעלה