החיים היפים....

NaughtyBoy

New member
החיים היפים....

כל בוקר אני יוצא לעבודה. אני לא לבד באוטו שלי הקטן: לידי יושב פקיד מס הכנסה ואוכל סנדויץ - בסוף היום הוא יקח 50 אחוז מהכנסתי ויפרוש מרוצה לאשתו. לידו יושב איש הביטוח הלאומי: הוא כוסס ציפורניו וממתין לרגע בו אוציא מכיסי 15.5 אחוז מהכנסתי ואשלשל לידיו הגדולות. ואז יזמזם לו שיר ויפרוש לביתו. במושב מאחור יושבים שניים - אחד תורתו אומנותו, השני אבטלתו מומחיותו. לשניהם אשלם קצבה נאה בסוף היום בדרך הביתה. הם לא יודו לי. ביניהם יושב צפוף ומכווץ אחמד - יש לו 9 ילדים והוא רוצה את שלו כמו כולם - גם לו אתן באהבה. לאוטו שלי נצמדת רנו לבנה - בפנים יושב עובד מגזר ציבורי - עם פרישתו אתן לו פנסיה תקציבית עד מאה ועשרים - למה לא? וכרגע עקף אותי ג´יפ נוצץ - אותו קניתי מכספי לנגיד בנק ישראל לימי קור ושלג - למה מה - לא מגיע לו? בסוף היום אני חוזר הביתה. הילדים רוצים סרט. המבורגר. נעליים או חולצה. אבא שלהם עובד ומרויח יפה. לא מובטל. לא מרובה ילדים. לא זקן. לא חולה. גאה ומאושר אני מספר להם על כל אלה שנסעו אתי ולידי הבוקר. ילדי היקרים זזים הצידה - הם יודעים שכסף ממני הם לא יראו....

אווף... איזו באסה.... ואני חשבתי

לתומי שאולי אוכל לקחת ממך את החסר לי כדי שאני אוכל לגמור את השבוע השלישי מתוך ארבעת השבועות שעלי להמתין עד קבלת משכורתי.

mosheda

New member
ידידי...טיפה ניסחפת

אולי חיפשת אחלה תירוץ להתקמצן לילדיך...א נו.. אשרייך וטוב לך חביבי פרנסה יש לך ברוך השם אמנם נכון כ 50 אחוז מהכנסותייך "הולכים" לאוצר (מס הכנסה ובטוח לאומי) חלק מהכסף כידוע לך מוקדש לרווחתך..(בטוח לאומי..שלא תזדקק) לגבי כל הרמיזות על שחיתויות ברשויות וכו לדעתי הדרך היעילה ביותר לשנות את שיטת הבחירות למחוזית וכך נצמצם את מספר הסיעות בכנסת נחזק את המפלגות הגדולות ונייצב את השלטון שיהיה פחות נתון לסחיטות הסיעות הקואלציוניות הסקטורליות הנוגסות בתקציב הלאומי לצרכים הסקטורליים שלהם (תוך הזנחת הראיה הממלכתית) מה גם שבדרך זו נהיה מיוצגים בכנסת ע"י ח"כ שיהיהו מחויבים גם לאינטרסים של המחוזות מהם שוגרו אני קורא בזאת לכל מי שאיכות השלטון במדינה בראש מעייניו שייתן דעתו לעניין זה ויפה שעה אחת קודם

אפרתש

New member
ותסתכל למעלה ...

רואה את האוירון שחולף מעליך? קבוצות קבוצות של בכירים יושבים שם בדרכם למסעותיהם בארצות הניכר. ומי משלם על הטיסה/מלון/מסעדות וכמובן המאבטחים? עכשו תוריד קצת את הראש, רואה את המלון הזה? כן, שם למעלה יושבים בכירינו ומקיימים פגישות עבודה, שכידוע אי אפשר לעשות אותן בסתם משרד, צריך סוויטה במלון פאר. ובג´יפ שעבר ישב ליד הנגיד "מנכ"ל הבנק לתעשיה". זה שמקבל ארבע שנות משכורת בעבור עבודה של, כמה? יום אחד? הוא לא ממהר לשום מקום. ועוקף אותך עכשו אמבולנס? יושבים שם נציגי קופות החולים שמקבלים ומקבלים, אבל כשאתה צריך רופא - אנא תשלם. שילדיך היקרים ייצאו לעבוד, ממילא אין להם מה לחפש בבית הספר. כמה כבר אפשר ללמוד משמונה עד שתים עשרה, עם ארבעים ילדים בכיתה?

טרסה

New member
והעיקר שהבלגאן פורח וסילבן שמח!!!

וג´ודיתו (זאתי מהעם - זוכרים???!!! ושהעם חשוב לה...!!! רק מה שהיא שכחה לציין על איזה עם בדיוק היא מדברת...) השכם והרעב בלב שמח ושקט יכולה להמשיך את עזראילי במסע קניות קודח לפלח!!! ולעת ערב, לאחר עבודה כה קשה ומאומצת מה יותר מתאים את היום לקנח במדורת השבט ""אאאווופפססס""... סליחה במסעדת השבט שהיא אגב בין אחת מהמסעדות היקרות ביותר הן ברמת גן והן בכל הארץ ולמה לא...???!!! הן כולנו יודעים על חשבון מי זה...!!! וכמובן שמיותר לציין שהתפריט נבחר רק הטוב והיקר ביותר ושלא לדברי על היינות כמובן שתוצרת הארץ - הס מלהזכיר חלילה..!!! - המשפחה הסופר עמך שכאמור ""באה מן העם למען העם"" - להזכירכם (ותאמינו לי שהדוברת אליכם כאן כעת היא מקור ראשון מהימן בהחלט מאחר ויצא לה פעם או פעמיים למלצר להם) -ואכן השבט מגיע ועוד איך מגיע עם כל החברים שיחד לא מביישים שום ארמיה קטנה - הן "הנה מה טוב ומה נעים, שבת אחים גם יחד..." וכידוע אין כמו גו´די למהר וליישם משפט זה כהלכה - הן היא מ""העם"" ו""אוהבת אותו...!!! והכי חשוב שחמשת ""נסיכהם"" אכולים, רחוצים, מטופלים, מטופחים, בריאים, ישנים במיטות הכי נקיות, טובות וחמות שאפשר ומאובזרים, מצויידים, וממוחשבים בצעקה הכי אחרונה ב-IN של ה-IN של הכי IN, בטופ שבטופ, בשופרא דה לה שופרא בקרם דה לה קרם וכל העם - "אם אין לחם שיאכלו עוגות"!!! -אבל רק בשבילם אני מאוד מקווה שהם זוכרים מה עלה בגורלה בסופו של דבר של בעלת המשפט המקורי והיכן וכיצד היא גמרה ושהם לקחו זאת בחשבון...!!!

eric25

New member
כולכם נסחפים

כל האישים הם חשובים ובכירים ומגיע להם. מה בטבע החזק לא טורף את החלש כדי לשרוד רק שאנחנו השתכללנו ועושים זאת להנאתנו לא רק לתחזק עצמנו כי אם לשעשע עצמנו ואם החלש ירצה לשרוד אז שיהפוך לחזק בעצמו או שיעלם בברירה טבעית ראה ערך דארווין

טרסה

New member
eric25 נדבר שתגדל קצת ותצא אל העולם

ותצטרך להתמודד עם המציאות האכזרית שבכל כוחה וכיעורה תטפח על פניך ואני כבר לא מרחיקה ואומרת כאב לילדים אלא אפילו כרווק צעיר שסיים את לימודיוו- לכן אני מציעה לזכור טוב טוב את מילותיך אלו כי עם בדארווין עסקינן - זכור שדרך הברירה הטבעית היא גם גאות ושפל הווה אומר פעם למעלה ופעם למטה וזאת מאחר ששום דבר מלבד המוות לא בטוח וקבוע בעולמינו אנו ועל אחת כמה וכמה כשמדובר במדינתנו ובהמנהיגנו!!!

arik37

New member
יצאתי אל העולם לפני 27 שנה כאשר

בקעתי מרחם אמי שום דבר מלבד החיים לא בטוח מוות פירושו חיים חדשים ואנו ממש קטנים קטנים לא להתרגש ולהמשיך במלאכה

אל תיתן לעובדות לקלקל לך...

א. אף אחד כמעט לא משלם חמישים אחוז מס הכנסה. ב. האבטלה, הפנסיה וההוצאות הציבוריות ממומנות מאותו המס ולא בנוסף אליו. ג. אבל אל תיתן לעובדות לקלקל לך את ההרגשה...

למעלה