או מאמאאאאא מי זה הלורד? בשליטה עסקינן?
ע עלי באבא האחד New member 9/1/13 #96 יערית... אפילו הורה התשה... זה ריקוד שיהפך לריקוד סקסי, כשאת תרקדי אותו!!!! הורה ההיא עם ההיי.....
א איריקה2 New member 8/1/13 #19 לא חסר לתמונה ה"פסטורלית" איזה גונדולייר עם ריבועים בבטן?(מה,הוא אלן דילון?)
מ מתולתלת30 New member 8/1/13 #28 אתה מגיש מועמדות?? כי אם כן את הריבועים עדיף שיבואו בצורת גבינה גורגונזולה, בבטן זה סתם כואב
א איריקה2 New member 8/1/13 #30 אצלי הריבועים הפכו לעיגול גדול ממולא בגבינת שמנת..בגילגול הקודם הייתי גונדולייר..היום אני בקושי משיט את הברווז באמבטיה..
אצלי הריבועים הפכו לעיגול גדול ממולא בגבינת שמנת..בגילגול הקודם הייתי גונדולייר..היום אני בקושי משיט את הברווז באמבטיה..
ע עלי באבא האחד New member 8/1/13 #41 היא יכולה... להסתפק במציל מחוף מציצים, נניח באורי זוהר גרסא 2013... או לחלופין אריק איינשטיין שכזה...
היא יכולה... להסתפק במציל מחוף מציצים, נניח באורי זוהר גרסא 2013... או לחלופין אריק איינשטיין שכזה...
ע עלי באבא האחד New member 8/1/13 #36 מנוע... מנוע? מי מניע את המנוע? מי? את העגלה מושך הסוס ואת עלי מושך ה...ס...
ע עלי באבא האחד New member 10/1/13 #99 אני... חוסך בקלוריות... ככה זה שאתה מנסה לא לעבור את סף 127 הק״ג....
י יערית New member 8/1/13 #6 לגבי מזג האויר אני חושבת שההודעה של עלי (והוא איש יקר לי) היא בדיוק על מזג...- שלו, של אנשים ובכלל )