החיים ההפוכים שלי

החיים ההפוכים שלי

המציאות אומרת שאנשים בד"כ מחכים לחופש במיוחד אם הוא מגיע באמצע השבוע החיים שלי הפוכים חופשים עושים לי רע יותר זמן לבד, בודד, חסר כל. אין לי מה לעשות, והזמן לא עובר. מחכה לרגע שחוזרים לעבודה, הפעם זה רק ליום אחד. מת לשנות, לא יודע איך. חי הפוך.

ולמה להיות לבד????

בייחוד אם זה ליום אחד, שבו אתה אומר לעצמך זה רק יום אחד, ואני רוצה להספיק לעשות בו הרבה. גם כשאנחנו לבד, אנחנו מוצאים לעצמינו תעסוקה שתגרום לנו נחת, אושר, משהו שכייף לעשות אותו, הריי לפעמים מגיעים למצב כזה שמחפשים להיות קצת לבד. תראה, אני אומנם אשת משפחה, בן זוג, ילדים, אבל יש רגעים שבהם אני מחפשת את החופש הזה גם להיות בו לבד, כמו לעסוק בכתיבת הספר שלי, לקרוא ספר טוב, לצפות בסרט לבד, ללכת לחברה טובה לכוס קפה, להיות לבד. למה לא תלך לים, לחבר טוב, לעסוק במשהו מאשר להיות לבד? תמיד יש משהו לעשות, אבל זה לא יבוא לידיים לבד, עליך ליזום. אני בטוחה שיש לך סובבים שיהיו שמחים להיות במחיצתך, משפחה, ידידה טובה, להרים טלפון לקרוב ולשאול אם בא לו לעשות משהו ביחד, לנסוע לאנשהו, כל דבר, רק לא לבד,כי נראה לי שהלבד הזה מאד קשה לך, גורם לך למחשבות, לבדידות, וזה באמת כפי שאתה מגדיר הפוך, כי כנראה אין לך את הלחץ היומיומי כפי שלי ולאחרים אולי יש, שגורם לנו לשמוח ליום חופש כזה.

למה לבד

אין לי ספק שיש אנשים שמחפשים את הלבד, שמחכים לרגע הזה של קצת שקט, גם לי בעבר היו רגעים כאלה, לראות סרט טוב, לנוח, להשקיע במשהו שחשוב לי, אבל הרגעים האלה עברו להם ברגע שזה הפך להיות משהו קבוע. כל סופ"ש, כל חג, אני לבד, כמעט בלי טלפונים, כמעט בלי לדבר עם אחרים, לבד. חברים? מחברי הילדות נשארו 2, וגם הם עסוקים בסופי השבוע לאחר שבוע העבודה, מבקרים את ההורים, יוצאים עם החברות, וגם רוצים שקט, מהצבא כבר לא נשארו, הקשר נותק, מהעבודות? מהעבודה הנוכחית יש מעט, וגם הם אחרי שבוע משותף בד"כ לא מעוניינים באותם אנשים, מהקודמות? גם כאן, נשארו 2 שאפשר להחשיב, וגם להם כבר יש משפחה כך שסופי השבוע די עמוסים. מה נשאר, ידידה, כן, אותה ידידה שאני חייב לה כל כך הרבה, גם היא בעלת משפחה, היא תעזור בכל אשר אבקש, אבל כמה אני יכול להיות תלוי בה, כמה אני יכול לפנות אליה מבלי שאהפוך למטרד. בטח שאני לא מעוניין גם להפוך לגלגל חמישי, מרגיש שאני מפריע. משפחה.....נכון, הם תמיד יהיו לצידי אבל זה לא אותו דבר, הורים הם הורים לא חברים, וכנ"ל גם לאח...גם הוא מעדיף את הסופ"ש לבילויים מאשר לאחיו. הלבד אכן מאוד קשה לי, אך אין לי משהו אחר, אלה הם החיים ההפוכים שלי.

אוסה

New member
למי שיכול לעזור?

ראשית אתה עוד צעיר (בהסתמך על הכרטיס שלך אתה בן 28). שנית האם אתה מנסה במקומות הנכונים? (היום יש גם את האינטרנט בנוסף לכל מקומות הבילוי) האם אתה מנסה דרך חברים ? (זאת לא בושה אם יכירו לך) האם אתה גר לבד או עם ההורים? תן קצת רקע

אז ככה

לא יודע מה זה מקומות נכונים, נכון אני לא יוצא כל ערב לבר, אבל אני גם לא חושב שזה מקום נכון עבורי, אינטרנט...אני מנסה, יש מספר אתרים שנרשמתי אליהם, גם שם לא ממש הולך לי בקלות, מספר הפניות קטן, מספר התגובות קטן עוד יותר, דרך חברים, אני לא מבקש מחברים למצוא לי כי אני חושב שאם הם ירצו לעזור הם יודעים את מצבי ואם יש מישהי שמעוניינת שהם מכירים אז הם צריכים להיות אלה שישאלו, אי אפשר לבקש מאנשים לעשות שידוך... ידידה אחת ניסתה, נפגשתי עם חברות של חברות בעזרתה, אבל גם זה היה מזמן, ומאז כלום. אני לא גר לבד אלא עם ההורים אבל כמו שכתבתי בהודעה קודמת סוף סוף מחפש ברצינות מקום במרכז, זאת אחת התוצאות של המצב הרוח הירוד שהיה לי בזמן האחרון, סוף סוף היה לי מספיק אומץ לבקש עזרה מאותה ידידה, כדי לגרום לי לחפש מקום משל עצמי. עוד רקע? כמו שהבנת אני בן 28, עוסק בתחום המחשבים, ולמרות על הפוסטים בזמן האחרון בד"כ אני אופטימי וחייכן. מקווה רק לטוב ובקרוב. תודה

אוסה

New member
אז ככה

אני תמיד מאמינה שמשנה מקום משנה מזל. אני חושבת שאולי עזיבת בית הוריך והמעבר לבית משלך ישנה הרבה דברים. תוכל להיות אדון לעצמך במקום שלך. תוכל להזמין לשם כל מי שבא לך ולהנות מחברת אנשים (מבלי שיהיו נוכחים שם הוריך). באיזה אזור אתה מחפש אולךי אפשר לעזור לך?

zahav2007

New member
אני לא כ"כ מסכימה עם מה שאמרת...

"דרך חברים, אני לא מבקש מחברים למצוא לי כי אני חושב שאם הם ירצו לעזור הם יודעים את מצבי ואם יש מישהי שמעוניינת שהם מכירים אז הם צריכים להיות אלה שישאלו, אי אפשר לבקש מאנשים לעשות שידוך..." אני חושבת שזה צריך להיות יותר חשוב לך מאשר להם.אפילו שהם חבריך. הם עסוקים בחיים שלהם,אתה לא יודע שאנשים תקועים ב...של עצמם???הם פשוט אגואיסטיים כאלה,וזה לא מרוע,פשוט ככה זה. אני מציעה לך כן לבוא ולהגיד שאתה מחפש,זה ממש לא בושה! ואז הם יהיו מודעים יותר לכך. בהצלחה

מגיב

אוקיי, אז ככה, אין לי הרבה חברים, אפילו מעט מאוד יש תמיד את האנשים שעובדים איתם אבל רובם לא ממש חברים אלא עמיתים לעבודה, לא מכולם הייתי רוצה לקבל עזרה, לא מכולם הייתי מסכים לעזרה גם בנושא הזה, אפילו אם היו מציעים. יש אנשים שאני לא רוצה שיהיו מעורבים בחיי הפרטיים. לדוגמא, היה אחד, שעבד איתי ושאל אם אני רוצה שיכיר לי, וסירבתי כי לא סמכתי עליו שלא עושה את זה מכוונות לעזור אלא לצחוק עליי, לעומתו יש אנשים שכבר ניסו לעזור ומהם שמחתי לקבל עזרה כי עליהם סמכתי, זוגיות היא אחד הדברים החשובים בחיים, ואם זה לא מגיע ממישהו שסומכים עליו אפשר לוותר. החברים שלי יודעים שאני רוצה, אני לא מסתיר את זה, חלקם חושבים שאני ביישן, חלקם חושבים שאני לא מנסה, אבל כולם יודעים שאני רוצה. ואם הם חברים שלי הם לא אגואיסטים כאלה פשוט לא נחשבים לחברים שלי.

zahav2007

New member
הי שוב...../images/Emo140.gif

תראה,אני מסכימה איתך שחברים צריכים לעזור וכל זה...אבל שתדע לך שכולנו אגואיסטיים במידה מסויימת(יש יותר ויש פחות)כי זה טבע האדם...ושוב...זה לא מרוע לב!פשוט ככה אנחנו בנויים. ואם אתה מכיר קצת מעולם הקבלה,אז אתה יודע שזה נכון! אני מקווה שחבריך בכל זאת זוכרים שאתה מחפש,ודואגים להכיר לך! כמו כן,יש את היוזמה שלך ואתה לא צריך לחכות שזה יקרה מעצמו...פשוט ל-ע-ש-ו-ת! זו מילת המפתח! מסכימה איתך גם במאה אחוז שלא על כולם אתה צריך לסמוך כי זוגיות זה דבר חשוב,ומי שמכיר לך אז הוא צריך להיות קרוב אליך או אחד כזה שאתה לפחות סומך עליו במאה אחוז! שיהיה בהצלחה ונשמח לשמוע בשורות טובות והתפתחויות...

לבד זה לא הולך אז...............

ניסית אתר הכרויות? זו לא בושה, אתה יודע כמה זוגות נשואים הכירו באתר הכרות? ובמקרה הזה גם יצא לך לצאת הרבה ולהכיר עד שתמצא אחת מתאימה, כי בהרבה מקרים מגיעות לפגישה עיוורת מה שאתה דורש וכאלה שממש לא, וזה יוריד ממך הרבה מן השעמום.

אוסה

New member
קראתי את מה שכתבת ולי נראה

שאתה מנסה להתעלל בעצמך. בכח מנסה להרגיש כאילו ואחרים רואים בך מטרד. אני לא חושבת שאולי אחיך נהנה מנוכחותך . לגבי הידידה - האם אתה בקשר רק איתה או גם עם הבעל?

גלגל חמישי

היי אותה אני מכיר שנים והיא באמת חברה טובה, אותו אני מכיר דרכה, ולפעמים נפגשים באירועים משותפים, הוא נחמד אבל לא הייתי מגדיר אותו חבר שלי, לא מתבייש ממנו, מסתדר איתו, מדבר איתו כשנפגשים אבל לא הייתי נפגש איתו בלעדיה אם זה עונה על השאלה. אני לא מנסה להתעלל בעצמי אבל אני כן מרגיש גלגל חמישי כשאני עם זוגות.

אוסה

New member
לא אמרתי שאתה צריך לבלות איתו

אני אומרת שאולי אתה לא מפריע להם אם אתה בא אליהם.

sunny8

New member
כתוב עוד פרטים על עצמך.אולי נכיר לך ..../images/Emo99.gif

zahav2007

New member
../images/Emo57.gifחשבת אולי לנסות סדנאות מעניינות?

ככה גם תעבוד על עצמך,וגם תכיר חברים חדשים! אם אתה גר באיזור המרכז,אוכל להמליץ לך על סדנאות מסויימות. תרשום לי מסר. יום נפלא

ע ו פ ר ה

New member
אחרי שקראתי את כל השרשור

רציתי להציע לך לשים לב לתהליך ולא למטרה. להתייחס לתהליך מציאת בת זוג כאל משחק ולהיות בתהליך עצמו. לעשות דברים שאתה לא עושה בדרך כלל (אולי בכל זאת ללכת לבר למרות שזה לא אופייני לך). אולי כן לדבר עם אנשים שאתה לא נוהג לשתף אותם. ולמצוא דרכים חדשות לעשייה. ובזמן שאתה עושה דברים תתייחס לרגשות ולמחשבות שעולים בך כשאתה עושה דברים חדשים או דברים אחרים. לפעמים אנחנו כל כך ממוקדים במטרה ששוכחים שאל המטרה עוברת דרך. אני מאמינה שאו "שיש לך את זה" או שעדיין "אין לך את זה" אבל ה"זה" זה דבר נרכש. כשאני כותבת "זה" אני מתכוונת למכלול של חוסר ביישנות, יכולת קומוניקטיבית טובה, יכולת לשדר: אני מעוניין. ובמקביל תתחיל לדמיין אותך כאילו אתה כבר בזוגיות. (כן זה קצת הזוי אבל זה עובד). ממש תדמיין איך אתה מרגיש, מה אתה עושה ואיך החיים נראים כשאתה עם בת זוג. מחשבה יוצרת מציאות. שיהיה לך בהצלחה באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

למעלה