החיים בשנת 2004

Big Gun

New member
החיים בשנת 2004 ../images/Emo6.gif

1. אתה מקיש בטעות את הסיסמא שלך למיקרוגל. 2. עוד לא שיחקת סוליטר עם קלפים אמיתיים. 3. יש לך רשימה של 15 טלפונים למשפחתך בת ה 3 נפשות. 4. אתה שולח אימייל לחבר שלך שיושב בשולחן עבודה שלידך. 5. הסיבה שהקשר בינך לבין חבר מסוים התנתק זה כי אין לו אימייל. 6. אחרי שסיימת יום מפרך בעבודה ואתה בדרך הביתה אתה מקבל טלפון בנושא עסקים. 7. כשאתה מתקשר מהבית אתה בטעות מחייג 9 בכדי לקבל קו. 8. אתה יושב באותו שולחן כבר שנים ועבדת אצל שלוש חברות שונות. 10. גילית שפיטרו אותך בחדשות של 10. 11. לבוס שלך אין את היכולות לבצע את העבודה שלך. 12. קבלני משנה זמניים עושים בעבורך עבודות קבועות. 13. במשך הזמן הזה כשאתה קורא את המייל הזה אתה מנדנד ומחייך. 14. כשאתה קורא את ההודעה הזאת אתה חושב איך תעשה "העתק הדבק" לרשימת התפוצה שלך. 15. אתה יותר מדי עסוק בכדי לשים לב שאין סעיף 9. 16. הפכת להיות כל כך חשדן שאתה חוזר אחורה לוודא שאכן אין סעיף 9.

Big Gun

New member
הנזירה ונהג המונית ../images/Emo9.gif

נזירה נכנסה למונית. נהג המונית לא יכל להסיר את עיניו ממנה. ולבסוף אמר: "יש לי משהו להגיד לך אבל אני לא רוצה לפגוע בך". "בני היקר", ענתה לו, "אתה לא יכול לפגוע בי. לאחר שנים כה רבות של נזירות כבר ראיתי ושמעתי כל כך הרבה שקשה לי להאמין שמשהו עוד יכול לפגוע בי". "טוב", אמר, "תמיד היתה לי פנטזיה לנשק נזירה". "נראה מה אפשר לעשות בקשר לזה", אמרה הנזירה, "אבל אתה חייב להיות רווק ואתה חייב להיות קתולי". "אין בעיה", אמר נהג המונית, "אני גם רווק וגם קתולי". "אם כך", אמרה הנזירה, "עצור במקום החשוך ההוא שבצד הדרך". הוא עצר היכן שהצביעה, והנזירה הגשימה לו את הפנטזיה בנשיקה לוהטת ומחשמלת. אבל כשחזרו לדרך פרץ הנהג פתאום בבכי. "סלחי לי, אחות", בכה הנהג. "חטאתי. שיקרתי. אני נשוי ואני יהודי". "זה בסדר", אמרה הנזירה, "קוראים לי יהושע ואני בדרך למסיבת תחפושות".

Big Gun

New member
הכרת תודה ../images/Emo6.gif

גבר בתרדמת שוכב בבית החולים במשך חודשיים, כשכל הזמן הזה אשתו יושבת לצדו ומתפללת שיקיץ. פתאום הוא מתעורר, מסמן לה להתקרב ואומר: "היית לצדי כל הזמן. כשפיטרו אותי - היית שם לתמוך בי". "כשהעסק שהקמתי פשט רגל - נשארת לצדי לחזק אותי". "כשירו בי - ישבת ליד מיטתי כל הלילות". "כשהפסדנו את הבית - עדיין המשכת להאמין בי". "כשחליתי - לא הפסקת לרגע לאהוב ולקוות שאחלים". האישה מתרגשת ודומעת קלות מהכרת התודה של אהובה. "את יודעת מה אני חושב?", ממשיך הגבר. האישה שואלת: "מה אתה חושב, יקירי?". עונה הגבר: "אני חושב שאת מביאה לי מזל רע"...

למעלה