החיים בסרט

החיים בסרט

סתם, כי אני במצב רוח הזוי ולירון לא כאן כדי לפתוח שרשור הזוי משל עצמה. חשבתם פעם איך יראה סרט עליכם? איזה ז'אנר הוא יהיה? איך יקראו לו? באלו נקודות בחייכם הוא יתמקד? אלו שירים יופיעו בפסקול שלו? מה יראו בפוסטר? תתפרעו! אני יכולה להגיד לכם שאני חושבת על הרעיון הזה כבר מגיל 8 (אני זוכרת בדיוק איפה הייתי כשהרעיון עלה במוחי בפעם הראשונה), עוד הרבה לפני סרטי "המופע של טרומן" ו"אד טי.וי". והסרט כל הזמן משתנה. אבל תתחילו לענות ואני אצרף את התשובות שלי יותר מאוחר. אני עדיין עושה קולות של לומדת...

שירוש1989

New member
לומדת? אני מתרשלת../images/Emo6.gif

אבל זה רק כי אני לומדת בעצמי=\ סרט עלי? אני יותר חשבתי בכיוון של ראיון. יוצא לי לחפור על זה עם עצמי המון. מסכן המראיין
טוב כרגיל אצלי חפרתי ומחקתי, הבנתי שזה אישי לי מדי אבל אני ממש מסוקרנת לגבי התשובה שלך

שכחתי להזכיר

שבמשך שנים גם הייתי מדמיינת אלו שירים הייתי משמיעה אם היו מזמינים אותי ל"ציפורי לילה מארחות" בגלי צה"ל ואלו הסברים הייתי נותנת לכל שיר.

../images/Emo100.gif../images/Emo12.gif אוווו

אווי חחח יהיה עלי סידרה עם מלא ריטיינג ... כולם אוהבים לראות פאדיחות
DD הוא יהיה קומדיה בגלל הפאדיחותתת ויהיה שיר כלשהו לא דעתתתת אני צכה לחשוב
פוסטר
מצדי שישימו את טלי וזהו

כבר עשו עליי סדרה../images/Emo12.gif

טב"ע
מה לא ידעתם?!??! טוב נו זה לא אמור להצחיק פשוט זה דיי מפחיד כמה שזה דומה. בכל מקרה אם היו עושים עליי סרט? אמממ זה צריך חהיות מעניין כי אני טיפוס שקורים לו הדברים הכי מוזרים. ואני בן אדם דיי מורכב אז טלנובלה זה לא היה. אפילו לא של דרור. (גם הוא לא מספיק מופרע כדי לכתוב את הדמות שלי) זה בטח היה קומדיה טרגית. למה? כי ככה החיים שלי. תמיד תמיד קשה לי עם מה שקורה לי אבל רק בסוף אני מגלה שהכל לטובה. יהיה סוף טוב זה בטוח. אני פלצנית כזאת נו מה אני יכולה לעשות ואםלא טוב אז אופטימי. עם כזה מקום להפעלת הדמיון. אההה ובטוח יהיו מעורבים שם דברים מהאגדות.אני אוהבת את הסיפורי נסיכים ואבירים. "ילדה מגודלת שכמותי" בקיצור הייתי בטח סרט של וולדיסני. ועכשיו כדאי שאני אלך לישון אחרי תשובה כל כך דבילית שכזאת

לזה את קוראת חפירה? בושי והיכלמי.

זו פסקה אחת מסכנה. לכי לישון ותחזרי מחר עם רשימת שירים מלאה!

מעולם לא הבטחתי לחפור לנצח ../images/Emo3.gif

אמממ זה שאלה דיי קשה קשה לי למקד את עצמי ואני גרועה בשירים הידע שלי לא רחב אני אחשוב על זה ואני יחזור אלייך מבטיחה
עכשיו אני יוצאת לסיגריה עם מישהי מאוד מיוחדת

ואוו זה העלה לי נוסטלגיה

טוב, זה לא ממש קשור לנושא הדיון אבל בא לי לשתף מה תעשו לי?
אחרי שאמא שלי חלתה היא נכנסה חזק לקטע של מיסטיקה וכל השטויות האלה
אז היא קנתה כל מיני קלפים כאלה "פנימאלים" שזה דוקא נחמד וקלפים שנקראים הילד שבי. זה מן משחק רוחני כזה עם כלמיני מילים שמבטאים תחושות ומלא קלפים עם תמונות של מצבים מהילדות ועושים עם זה כל מיני משחקים פסיכולוגיים מוזרים שכאלה בקיצור היא קראה לי יום אחד ואמרה לי שהיא מעבירה בפניי את כל המאות קלפים עם התמונות וכשאני רואה תמונה שאני ממש מתחברת אליהלעצור אותה היא העבירה איזה 100 תמונות ועצרתי אותה בתמונה של ילד ששוכב בעיניים עצומות וחולם ובבועה של החלום שלו יש מלא דברים הזויים כאלה. נסיכים דרקונים וכאלה. היא היתה בהלם היא נשבעה לי שזאת התמונה שהיא ידעה שאני אבחר. אמא או לא אמא?
כנראה שאמא שלך מכירה אותך הכי טוב כששאלתי אותה למה היא חשבה שזה התמונה שאני אבחר היא אמרה שתמיד הייתי ילדה כזאת "חולמנית" ואני לא ממש מעופפת אני פשוט תמיד יש לי חלומות כאלה. אני כנראה לנצח אשאר ילדה. הזכיר לי את זה הגילוי על הוולטדיסני. יש לי מן רצון עז שכזה לחיות באגדות. אני מקווה שזה יעבור לי מתי שהו. לפני גיל 40
לא שזה רע אבל זה לא מציאותי וזה מאכזב לעיתים. לגבי השירים לא יודעת מה השירים שיהיו בסרט עליי אבל אני יודעת מה יהיו השירים בחתונה
אני יודעת שבטח תגידו לא מתאים לך. מה לעשות אני סוג של בחורה טיפוסית

אמממממ זה כזה מעניין?

בסלואו יהיה lady in red אני מתה על השיר הזה
ולא אני לא אלבש אדום האורחים יתמודדו עם זה

כמה שאני הבנאדם האחרון

שמפנטז על החתונה של עצמו (במיוחד כי לא נראה לי שזה יתקיים אי פעם), דווקא רשימת שירים יש לי. אז הנה רשימה חלקית: ברית עולם - מתי כספי כלים שלובים - בלאקאאוט בקשר למי שר את זה אי ירוק בים - יעל לוי עד עולם אחכה - יעל לוי ו...? כשאת נוגעת בי (אם ככה קוראים לשיר) - בועז שרעבי
Since You've Asked - Judy Collins (אולי אפילו בדרך לחופה) Tonight - Jefferson Airplane Wonderful Tonight - ??? You are So Beautiful - Joe Cocker (אז גנבתי מטב"ע רעיון. תתבעו אותי)​
ו-Lady in Red זה אחלה רעיון.

ואייי

you are So Beautiful - Joe Cocker זה השיר לכניסה גם אני גנבתי מטב"ע
טוב נו יש שירים עכשיו רק צריך להשיג חתן

הוא יותר אחד שהייתי מעדיפה לשכוח

מאשר אחד שהייתי מתחתנת איתו... מה את דואגת שירוש אותך אני מזמינה לחתונה

עדי C

New member
הסרט שלי.

בתור התחלה, מה שלא יצא מהסרט, אני בטוח אתאכזב ממנו, סתם כי אני כזאת. בטוח זה יהיה נסיון לדרמה כבדה שלא הצליחה ונקטלה ע"י המבקרים. לא יודעת אני בעצמי לא הבנתי לגמרי את הבעיות שלי אז אנלא יודעת לסכם את זה ל"עלילה"... אבל הוא בטח יהיה דיכאוני-משהו. זה תמיד מושך צומי. כזאת אני. וזה לא בא ממקום חיובי. הפוסטר - בטח משהו "ריקודי"... . נעלי בלט בשחור לבן [כמו שנעה אוהבת] באיזה מבט דרמטי וניסיון ליצור תמונה איכותית. הפסקול. הרבה פסנתר. ביטלס אולי. ולפינאלה BECAUSE/THE BEATLES אני אפילו לא בטוחה שהבנתי את הכוונה של השיר, פשוט התחושה שהוא מעביר בי כל פעם מחדש שאני שומעת אותו... אני מתנתקת מהכל..

למעלה