החיים בסינגפור מכונינת במידע מישראלים עם ילדים בגילאי 2-5 החיים בסינגפור-בתי ספר, העשרה ובכלל.
K kimaniyu New member 10/1/08 #1 החיים בסינגפור מכונינת במידע מישראלים עם ילדים בגילאי 2-5 החיים בסינגפור-בתי ספר, העשרה ובכלל.
ק קריסטית New member 11/1/08 #2 שני אתרים שימושיים פרטים על גן הילדים היהודי, באתר השני אפשר למצוא מדריך שמכיל מידע על כל בתי הספר הבינלאומיים בסינגפור. אם יש לך שאלות יותר ספציפיות תשאלי.
שני אתרים שימושיים פרטים על גן הילדים היהודי, באתר השני אפשר למצוא מדריך שמכיל מידע על כל בתי הספר הבינלאומיים בסינגפור. אם יש לך שאלות יותר ספציפיות תשאלי.
K kimaniyu New member 13/1/08 #3 המשך מידע על סינגפור אשמח ליצור איתך קשר יותר "וורבאלי", אם אפשר כדי לשאול שאלות. אנחנו שוקלים רלוקיישן מטעם עבודה.
המשך מידע על סינגפור אשמח ליצור איתך קשר יותר "וורבאלי", אם אפשר כדי לשאול שאלות. אנחנו שוקלים רלוקיישן מטעם עבודה.
O odelyam New member 17/1/08 #6 איזה כיף לכם!!! אני עכשיו בסינגפור, פעם שנייה, ואין דבר שישמח אותי יותר מאשר רילוקיישן של בעלי לפה!!! מקום מדהים!
איזה כיף לכם!!! אני עכשיו בסינגפור, פעם שנייה, ואין דבר שישמח אותי יותר מאשר רילוקיישן של בעלי לפה!!! מקום מדהים!
K kimaniyu New member 22/1/08 #7 תודה אכן לא ראיתי את ההודעה. תודה על העידוד. אם יש לך מידע רלוונטי אודות החיים בסינגפור, אשמח לקבל ממך מידע. גם במייל.
תודה אכן לא ראיתי את ההודעה. תודה על העידוד. אם יש לך מידע רלוונטי אודות החיים בסינגפור, אשמח לקבל ממך מידע. גם במייל.