החיים במאחז.

ברצינות תפתח בלוג!

או שאני גונב לך את הזכויות יוצרים! ואנשים שפותחים בלוג מעצמם הם זיגמונד wannabies, אנשים שפותחים בלוג כי אחרים אומרים להם...הם אידיאולוגיסטים....בלאאאט! שעות לקח לי לכתוב את המילה הזאת

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

חהחה עומר כפרה עליך
סתם מותק.. אני רואה אתה אופטימי בזמן האחרון.... אז יש לי כמה דברים להגיד: 1. אל תזלזל באריאל... אני חולה על המקום! ועל האנשים שם! ועליך כמובן
2. אם היית נולד רוסי.. הייתי חוטפת אותך מזמן...

wasted years

New member
קיבלתי 30 אלף ש"ח מהצבא.

אני יכול להתערב על כל הסכום ועל קלף של פליפה מהמורדים שההורים שלי ינגבו לי את התחת בנייר טואלט משובץ יהלומים כדי שאפריש מעט מן הסכום בשבילם. הבאתי לתשומת ליבם את החיסכון שהם פתחו לא מזמן, את הנסיעה לחול, את ההתפלשות בצואה, אקטים מיניים עם כושים ,אכילת זחלים ואלוהים יודע עוד מה. אותם זה לא מעניין "אתה אוכל וחי על חשבוננו" נו באמת, רק כששאני מקבל 30 אלף ש"ח מהצבא אתם נזכרים שאני אינדיודואל? אנושי? שאני אוכל ושותה? חדשות לי אליכם, אני בנאדם:) החלטתי לנהוג באסרטיביות לשמור על הגאווה האשכנזית שלי(אין כזה דבר, כמו שלמזרחים אין תובנה, הם לא יודעים לכתוב, הם מציירים אחד לשני ציורים ותוקעים גרעפסים כשהם רוצים לומר משהו:) אמרתי להם את הנ"ל. 2 כאפות קיבלתי. סתם לא. אבל הבנתי שאין מה לעשות, אאלץ לחלוק איתם את הקש(קש ^___^) החלטתי שאני הראשון שאשבור את המיתוס של "3 שניות של הנאה בשביל 30 שנות צער ויגון"( ההנאה היא האקט, הפרו ורבו, החלפת המיצים, הזיגוטה, האללים הדומיננטיים והרציסביים...הצער והיגון זה אני:( אני יודע שההורים שלי אוהבים אותי, אפילו יותר כשיש לי 30 אלף ש"ח. לא אוכל לבקש מסע קל יותר אלא כתפיים חזקות יותר^_________^ בדוגרי, זה בכלל לא קשור, רציתי להשמע חכם:) חשבתי על זה, אולי מדי פעם אכתוב יומנים קטנים על שלבים בחיים שלי, על התפתחויות מעניינות, על פרספקטיבה אישית שלי, על הדרך שבה אני רואה את החיים. קירלנקו, מה אתה אומר?

vk3

New member
עומררר ידידי האיזרי הוותיק ../images/Emo70.gif

ברוך השב אלינו... כמובן שאנחנו מקבלים אותך בזרועות פתוחות
וב
. אני שמח לראות שהתפקחת

Elanora

New member
עומריקו~~~

עומר האיזר השכנתוז, שכפות הרגליים שלו יותר לבנות מהפינס של אלי לוזון!!!! כתבת פה מצוייין אני חייבת לציין!!!! כמה שפלצנות ותיאורים מאסביים של מזרחיים מחומצני שיער, רוסים ואפרסמון [= חורמה..ברוסית זה נשמע כל כך אריסטוקרטי..חח...] אני מקווה שהמחמאות שקיבלת פה...הציפו את הלב המקרטע והמתפוגג שלך...והצליחו להנחיל בו מעט גאווה [רוסית!!!] אבל אני בתור רוסייה..שההורים שלה כל כך ממורמרים ממכת "על ישראלים טחינה לבנונית ופרוטקציות"...פעם כתהיה לי "מוזה"..אני אכתוב פה על כל מה שאני חושבת על ישראלים..התרבות..צה"ל..[בטח שוב נריב..ואז נשלים כשתבוא לראות אותי מוכרת פרות שחוטות לישראלים "מדינה על המשקל עם רפי גינת"]..בנתיים...כתיבה מעולה!!! גרמת לי לחך ולהשפריץ מיצי מעיים מהכבד..

אתה מקרה אבוד...

כמה פעמים אמרתי לך שעד שאתה לא לומד את הצעדים בריקוד של עמית אנצויים אתה לא יכול להיות רוסי אמיתי!!! כמה?!?!?!

למעלה