החיים בזבל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

החיים בזבל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איחסה החיים שלי פשוט חרא...אני לא יודעת מה קרה לאלוהים נגדי.. מה עשיתי רעע?!? מה?!?? תישמעו!!! אני כרגע בוכה שחבל"ז אז אל תשימו לב אם אני אהיה עילגת משום מה.. בקיצור, יש לנו פסטיבל תקשורת בדימונה, זאת אומרת שפעמיים בשבוע מגיע לדימנוה כוכב, זמר. אתמול היה למשל שרית חדד, לפני זה "בוטן מתוק בקרקס" עיברי לידר, ועוד. היום, היו אמורים להיות הדורבנים. תיכננו לצאת כולנו, אז יצאנו. ככה בסבבה אני שומעת את הבמאי של כל העניין אומר "היום יהיו לנו פה הדורבנים, אפרת כהן, בלה בלה בלה" אני חטפתי הלם, התחלתי לצרוח מרוב התרגשות. "אפרת!!!!!!!!!!!!הוא אמר אפרת?<!.!?!?!?" וכולם צעקו לי "תינשמי, כן." אני כל כך שמחתי, עד הגג. ואז, הגיע אליי טלפון. אפרת עמדה לעלות על הבמה. זו הייתה אחותי בטלפון "צליל, תגידי לי מה את רצינית??כולם מחכים לך ביומולדת של אביה.(דודה שלי)." אני צרחתי "מה??!! לא ידעתי כלום.." אחותי אמרה לי שהיא תבוא להקפיץ אותי משם לדודה שלי. ואני, התחלתי לבכות. אין אפרת, אין עמא.חברות שלי אמרו לי "לא נורא מאמי.." והם לא מבינות- אני כל כך רציתי ליראות אותה! אבל מה אני אעשה, לדודה שלי היה יומולדת, אני לא אבוא??!? איזה חרא.... פשוט חרא... עכשיו חזרתי ממנה, ניסיתי לא להיראות מבואסת כדיי לא לבאס אותה. אבל בלב שלי אני בכיתי.

סוזי-

תודה על העידוד.. אבל בכל זאת אני בבאסה.. ולא יהיו עוד אפשרויות.. סאמקק.... ובאמת תודה לכל השאר על העידוד

i love אפרת

New member
אויש צלילוש... נכון שזה מבאס אבל

אני בטוחה שיהיו לך עוד הזדמנויות לראות אותה. אל תדאגי....... יהיו עוד הזדמנויות דונט וורי בי הפי
סמיייייל סמייייייייל חייכת? עדיין לא?! תכייחי תראי כמה מוטי
את ע-ד-י-י-ן לא מחייכת
!|

GILADOS

New member
../images/Emo39.gif אני משתתף בצערך ../images/Emo10.gif אבל זה בסך הכל שחקנית, לדעתי לא צריך להיות בדיכאון בגלל זה. אבל אני מבין שבשבילך אולי זה לא רק שחקנית, אבל תתעודדי, זה לא סוף העולם! מקווה שתצאי מהדידכאון בהקדם האפשרי ../images/Emo13.gif ../images/Emo39.gif

גלושש

New member
מצטערת בשבילך

אבל לא נורא... גם ככה בטח היה שם צפיותגם לנו יש את ההופעות האלה וא אפשר ללנשום כי זה מקום פתוח כזה

תודה לכולם על העידוד...../images/Emo10.gif

אבל בכל זאת
באסה
כל היום בבצפר הייתי בבאסה
כולם מספרים לי איך היא הנחתה את הערב...
ושרה "לעוף"

למעלה