החיים בהתגלמותם

amirbon

New member
החיים בהתגלמותם

שלום לך איזו הרגשה מוזרה... של מחנק, חוסר מפלט ותמימות של חוסר תמימות איך אני מגיע לנקודת ההתחלה שלי עצמי.. שמשם הבטחתי שלא אחזור ולשם אני חוזר בכל סוף שהוא התחלה אבל דומה מאד אני מת לצעוק אבל מתבייש שישמעו...כמה באמת ריק יש לי בעולם שלי אני רוצה לגמור הכל אבל לא באמת לסיים מבלי לסיים רוצה רק לנוח ולחייך הכל התחיל מהסוף הקודם..גם שם היה רק רע..ועצוב ולבד ומנוכר ואפור מעורב ורק רציתי אותך קרן האור החמימה שלי והרי קיררנו אותה ביחד קררנו את האווירה והבאנו עלינו את החורף בהתגלמותו..וקר נורא ולבד מאד וחסר כל כוח להמשיך לקפוא אבוד, אבוד, אבוד כשנולדתי, נולדתי מת קליני וכל חיי אני ממשיך את אותו המוות רק בצורות של כאילו שמחה אמיתית אבל בפנים כל חיי כנראה אני מת מת, בלי כלום בלי אבא ואמא ואחים ואחיות ותקווה תמיד אמרו עלי שאני שורד...כמו חתול שחור...שחור אולי ושורד תלוי מהמתבוננן אני שורד בכדי לחיות ממפלה למפלה וכיצד אוכל שלא לדעת לשרוד...אך לעולם לא אחיה באמת...כמו כולנו.. דפקתי לי את הלימודים לעת עתה ודפקנו לנו את האהבה ונדפק לי הבית שמעולם לא היה בית אלא כסא מפלט לחיים העלובים שלי וכנראה כמו של כולם תמיד חשבתי שיש לי מזל ותמיד פחדתי מהמזל שכן אני יפה ויש לי חיוך וגומות ושיניים מסודרות אבל לחייך כאילו זה לא חוכמה כל ילד יודע לחייך גם כשאיננו מעוניין בכך...בכאילו...לחקות את המאושרים באמת עכשיו התחנה הבאה שלי זה לשחרר את הכאב שלי החוצה במכתב האמיתי שלי בכדי להרגיש שיש מישהו אחד בעולם שמבין אותי באמת ..כאילו שאני יבין את עצמי..אבל האמת היא שההרגשה כאילו שאני אבין את עצמי היא בדייה שכן אין לי חבר אמת או חברה אמיתית ולצערי גם אני לא מבין את עצמי אני לא ילד ואת גיל ההתבגרות עברתי כמו כולם..אני יודע ששם איפשהו אני אהיה הרבה יותר מאושר ..אך גם אדע שאיפושהו שם גם אחזור לאותה נקודה בה התחלתי לדעוך ולהתפרק ולהיות לבד...הכל מחזורי כמו גלגל ענק פעם למעלה ופעם למטה...וחוזר על עצמו בלי סוף ...אז מה הסוף הוא..שקט? או מוות שהוא שקט בפני עצמו? אמא שלי היא הבן אדם הכי עלוב והכי אגואיסט שאני הכרתי כל ימי חיי...הלוואי עלי אמא שהיא חברה ושהיא אמא ושהיא אמא חברה ואבא שהוא חבר וגבר אמיתי שכל מה שיעשו יהיה לברך על הילדים שנולדו להם ולטפח ולגדל ולנטוע בנו את נסיונם העשיר...ואיזה שחור וריק זה לגלות שאלו דווקא יהיו אלו שמתבאסים שנולדת ויגידו לך ברגע של עצבים חבל שנולדת או אתה שטן..ואינני שטן ואינני אגואיסט אני רק אחד שרוצה את מה שמגיע לו וזה להיות אוהב ונאהב בכל הרמות ובכל הצורות ולהרגיש קרן אור אחת חמה ואמיתית מעניין אם עוד שנתיים אני יקרא את המכתב שלי וגם אז הכל יהיה רלוונטי או שאצליח הפעם להתחמק מהגלגל ולעבור למתקן של רכבת ההרים..הכל טס לי במהירות הכל יסתובב לי הכל יעלה והכל יירד והכל יהיה כל כך מהר שוודאי לא ארגיש כלום...אבל כנראה שסבל איטי בגלגל ענק עדיף מסבל מהיר של רכבת הרים" אתה יודע במה הכל שונה היום מפעם? שפשוט למדתי על בשרי סוף סוף לאהוב אמיתי אבל פישלתי והאמת הפכה לאכזבה...אתה שם ואני פה ושנינו לבד זו הרי לא אהבה ..איפה אתה שצריך אותך ואיפה אני הייתי כשאתה היית צריך? אני מבקש סליחה מכולנו על הטעיות הרבות והקצרים שנגרמו בעזרתי ובעזרת כולכם...אנחנו הופכים את היום הגרוע למחר על חשבון האתמול מגיע לך לחשוב לבד ומגיע לך לנסות אבל הפחד שלי הוא שתתנסה כמוני ותפגע ועוד יותר וגרוע יותר שכבר אז לא תיהיה שם איתי אבל מעולם לא באמת היית כי מעולם לא נהיה בעתיד מסתבר אין לי כוח ואין לי עניין אני רוצה לברוח מפה איתך או בלעדייך אבל מפחד ממה שכבר יגיע בהמשך.. אני לבד כולנו בעצם לבד רגע של כנות אמיתית, רגע יקר ובודד שרק לעצמי אוכל לספר אבל גם בעצמי לא אוכל להבין בכדי לפתור אני

עוגן אחד חשוב רכשת לך

אני מצטט מהודעתך: " אתה יודע במה הכל שונה היום מפעם? שפשוט למדתי על בשרי סוף סוף לאהוב אמיתי". תתעשת רגע - עד האהבה הזו לא העזת לאהוב אמיתי והנה פרצת גבול של עצמך וחווית אהבה אמיתית. נכון שמשהו נגמר שם באופן מאכזב - אל תיקח את זה כציון שלילי לעצמך. אין אהבה ללא אכזבה, בייחוד באהבה ראשונה. הרי האהבה האמיתית הראשונה היא זו בה אנו הכי פחות מנוסים, בגלל שהיא הראשונה. אנו מרגישים בשמיים, כל העולם נראה ורוד, עד נכנסים שאר הצבעים לתמונה. ואת האכזבה קשה לעכל - גם היא חלק מההתנסות שאנחנו צוברים. ממכתבך נראה שאתה למוד אכזבות ומרגיש פגוע עוד מילדותך. נתונים אי אפשר לשנות - אפשר לשנות רק התייחסות אליהם. אז במקום להסתכל בחצי הכוס הריקה הסתכל בחצי המלא. גם אם תאמר שהחלק המלא קטן מחצי, עדיין הסתכל בו - דע לך שאפשר להוסיף לו ולמלא אותו עוד, תמיד. הרשה לעצמך לכאוב את האכזבה שחווית. קבל אותה כחלק מהחיים. אז הגלגל כעת למטה - הוא עוד יעלה למעלה. אתה הרי יודע שגם להיות תקוע למעלה כל הזמן זה לא בריא, במיוחד בגלגל הענק של לונה פארק החיים. המשך לכתוב את כאביך וגם את החוויות החיוביות שאתה נתקל בהן מעת לעת. אל תזניח אותן אלא טפח אותן (את החיוביות כמובן) - יש לנו נטיה להעצים כאב ולקבל אושר כמובן מאליו. פתח לך בלוג - שם הרשומות אינן מתגלגלות לדפים אחוריים כמו בפורום. אז כמו שכתבתי בתחילת תגובתי - האהבה הראשונה בה למדת לאהוב אמיתי הינה עוגן שאתה יכול להאחז בו חזק. אל תדכא את רצונך לאהוב אמיתי שוב ואל תמעיט בערך של יכולתך לעשות זאת. אתה ראוי לאהבה שאתה מחפש והאדם הקרוב ביותר אליך שיכול לתת לך אהבה והוקרה זו מיד הינו אתה עצמך - רק הרשה לעצמך לראות ולקבל את מה שטוב, רגיש ואוהב שיש בך ואל תזלזל בכך. אני מאחל לך שתתעשת ותלמד לראות בך את הטוב שאחרים רצו שלא תראה. בהצלחה

s h o o s h a

New member
התחלה טובה

קראתי את מכתבך יותר מפעם אחת וחייבת לומר שבתוך כל הכאב מצאתי את קרן האור שתוביל ומובילה אותך אל הטוב. אתה בשלב שבו אתה "מקיא" מעצמך את כל הכאב, את כל התיסכול ומפנה אצבע מאשימה אל אלו שאתה חושב שגרמו לך נזק. אדמֵה זאת למורסה בגוף, שאינה מטופלת ורק צוברת עוד ועוד חיידקים ומזדהמת לה עוד ועוד, גורמת לכאבי תופת ופרט לכאב שאנו חשים בגינה, אנו לא עושים דבר כדי לסלקה מגופנו. ומגיע היום, הרגע, בו הכאב קשה מנשוא ואז באחת, פשוט פוצעים בה, מסלקים את כל ה"איכס" שבתוכה ומרחיקים אותה מעלינו. ומנקים, ומחטאים, ומטפלים. והטיפול כרוך אף הוא בכאב, אבל זהו כאב שאחריו תבוא רגיעה. והטיפול לוקח זמן. הפצע אינו מגליד תוך יום, ולעתים, נשארת צלקת. אבל למרות כל אלו, הכאב - הכאב הנורא שחשנו בטרם טיפלנו, כבר איננו. והצלקת אינה כואבת. היא רק מזכירה - לאן אל לנו לחזור ואני רואה במכתבך את הטיפול הראשוני הזה. את כל הכאב שמתחיל לצאת החוצה. עכשיו, אל תחדל. אל תיתן לפצע הזה "להיבנות" מחדש. המשך לטפל צפוי עוד כאב אבל הכאב יימחה וידעך ככל שיחלפו הימים, ככל שתטפל יותר. אתה עכשיו לבד, נצל את הלבד הזה כדי ללמוד אותך וכשתלמד אותך, תצליח לחוש פחות לבד, פחות בודד ואז תמצא בך גם את הכוחות, את אלו שנדמה לך שהיום תמו ואינם עוד. "רגע יקר ובודד שרק לעצמי אוכל לספר אבל גם בעצמי לא אוכל להבין בכדי לפתור" ואני אומר לך - "רגע יקר ובודד שרק לעצמי אוכל לספר אבל רק בעצמי אוכל להבין בכדי לפתור"

adam33

New member
להרגיש נאהב

אדם שכל הזמן מוותר סופו שבעצם הוא לא יודע מה זה לקבל בצורה שהוא לא מכיר וכן היה רוצה לקבל רק שפשוט הוא עשה כל כך הרבה למען האדם האחר עד שבעצם בגלל שהוא אדם דואג ואדם שאוהב שהכל יהיה בסדר הוא שוכח את האני שלו אני מאחל לך שלמרות שאתה רוצה בלעדיה ללכת ולראות את מה שבאמת מגיע לך תתעלה הפעם כי אם הפעם איתה לא תלמד לקבל ולדרוש בצורה זוגית מה שמגיע לך סופך שבעצם תמיד תוותר על האני שלך עם אחרות... בהצלחה בכל אשר תפנה ו...תרים את הראש..אתה יודע ומכיר מה זה להתעלות על עצמך.. וזה הרגע..

למעלה