החיים אחרי 50

קאזנובה

New member
החיים אחרי 50

נער הייתי וגם זקנתי אך שובב תמיד נשארתי, נשים רבות -ברשתי עדיין נופלות. אך סופו של כל "גנב" לתליה ובא היום בו נופצה האשליה, התאהבתי גם אני-וזה מעיק על מצפוני, איך קם שותף לו "לאברי" כן השותף הוא לבבי

אפרת.א

New member
נער היית וגם זקנת...אך שובב תמיד

נשארת:) דבר אחד לא ממש ברור לי...תסביר לי יא קאזה: אם סוף סוף התאהבת, אם לאברי גופך התווסף שותף שהיה סמוי עד עכשיו ולפתע קם והודיע בקול רם "אני כאן"! אם...אז...למה מעיק על מצפונך????? זה אמור להיות נפלא! במיוחד לך ! איזה כיף זה אה?!? תפסיק לקטר ותתחיל להנות מהרגש המופלא:))!! מואההההההההההה - יאללה נער, לעבודה!

monimi

New member
אפרת המנהלת ../images/Emo47.gif ../images/Emo13.gif

אם לא הית מספיק שנונה כפי שזה משתקף בכתיבתך אז לא היית מנהלת חן חן נחמד לקרא אותך ואת האחרים

אפרת.א

New member
תודה, הסמקתי קלות ../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif

אשמח לקרא אותך , להגיב ולקבל תגובות בחזרה
מתקבל בברכה ! באשר לאחרים - נכון?!? אני מה זה גאה!!!! ביחד הם הקימו כאן פורום נפלא -לתפארה! חחחחחחח אני מרגישה כמו אמא פולניה שרצה לספר לכל השכונה על הבן/ת שקבל/ה 100 במבחן בתנ"ך
יווווווו יש! תודה, הולכת לישון עם תחושה ממממממ.....(שואפת אויר, מנפחת חזה :))) בנג´מין פרנקלין אמר בזמנו: "האנשים נחלקים לשלושה סוגים: אלה שאי אפשר להזיז, אלה שאפשר להזיז ואלה שמזיזים" לשמחתי הרבה - כל באי הפורום ללא יוצא מן הכלל הם "אלה שמזיזים"! ועל כך גאוותי

איך נפל גיבור ../images/Emo13.gif ../images/Emo20.gif |

נמס לבבך גיבור? ככה ? מנגיעה של "ציפור"? במרכז החזה יש מקום, יש איזור שם תיפגשו מקור למקור תנו לעצמכם דרור הוא יביא לשניכם מזור והלו הלו חבר אין שמחה ממני לראותך בין "משוררי החצר"

monimi

New member
ובחרת בטוב ../images/Emo13.gif

נכון בחרתי בטוב וזה לא קל כי יש כ"כ הרבה רע מסביב רק שהרע הפך טוב והטוב הפך רע תלוי מהיכן מביטים בזכות האחת ששלחתני הלום לנבור בנבכי הפרטים נפקחו העיניים וראו לנכון שרבים בחרו רק (ברע) בטוב נ.ב בסוגריים למי שלא הבין

למעלה