החייל שלי....

תותי-בת

New member
החייל שלי.... היי יקירים ../images/Emo9.gif ביום חמישי הקרוב נשלחים משלוחי מנות מביה"ס שלי לחיילי הנדסה קרבית שכרגע נמצאים בקו, רציתי שכולכם תכתבו משהו לשמח את החייל שלי שאצרף לכמה מילים ממני.... ותודה לג´ודי על הרעיון המדהים ולאחותי על הניסוח ../images/Emo9.gif
LOVE YA ALL GUYS!!!!​
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif ליאת.

fantom

New member
לחייל של תותי../images/Emo47.gif שלום רב! את האמת לא היה לי זמן לכתוב לך מכתב כמו שליאתי ביקשה אבל היינו נתונים לאיומים וללחץ שלה אף באלימות כלפינו ולכן הנה המכתב שלי גם אני שירתתי בהנדסה קרבית ודי התחברתי למוקשים ואף היינו חברים טובים עד שהם התחילו לטפס לי על הגב , והם כבדים ממש כבדים , אבל תמיד הם נתנו את התמורה הנכונה והמתאימה , כיף היה לראות אותם מתפוצצים ומעיפים בולדרים ענקיים ואני מדבר על נ"ט כמובן ולא לקפצוני נ"א אז אם תדע להתנהג אליהם יפה הם יחזירו לך את אהבתם ---ראה הוזהרת!!! ובבקשה תזהיר את תותי לא לאיים עלינו יותר כי זה כואב לא לבצע את מטלותיה בברכה וחג שמח --דן מניו יורק הקדושה והטהורה

תותי-בת

New member
ידעתי שאני יכולה לסמוך על האריה ../images/Emo9.gif תודה נשמה ../images/Emo9.gif המכתב הראשון שכתבו לחייל/מלאך ששומר עלינו... ../images/Emo9.gif אהבהההההה ושלא באמת יחשוב שאיימתי עליכם ../images/Emo9.gif חחחחחחחחחח נשיקות בריאה עליך! ליאת.

MARMELAD

New member
לחייל של תותי 2 אז גם אני הייתי בהנדסה...! רק שאני עשיתי מסלול שלם של 603 בניגוד לדן שרק טוען שהוא היה בהנדסה ובעצם הוא היה פקיד של ס. מפקד הבט"ר ../images/Emo6.gif מה שלומך חייל? איך בצבא? כיף? אה, לא משהו... כן, אני יודע הייתי שם אבל אל תדאג.. זה עובר. ואחר כך זה הופך למשהו שמתגעגעים אליו (אני אכחיש שאמרתי את זה כמובן ../images/Emo6.gif) בכל מקרה, אל תתרגש... חכה... גם אתה תגדל שיער !

לחייל של תותי 3 אני אהיה מקורית ואומר שלא הייתי בהנדסה (מה שזה לא יהיה)!!! תאמת אין לי הרבה לכתוב אבל כמו שכבר הבנת היו פה איומים ומכות אז לא יכלתי ממש להתחמק ../images/Emo6.gif אז חג שמח תעשה חיים (היי, מרמלד אמר שתתגעגע לזה) והכי חשוב, אל תנסה ללקק את המרפק שלך כי לא תצליח. היה שלום חייל יקר.

תותי-בת

New member
תודה מתוקים שלי... ../images/Emo25.gif תודה שעזרתם לי... אני לא ממש יכולה לשלוח חיוכים כי עכשיו שמעתי שהיה פיגוע רצחני במקום שאת שמו את לא ממש זוכרת - סניליות זה חלק ממני... עוד עזרה חבירים שילי, עוד! אוהבת תמיד, ליאת.

Gefen

New member
ברכה מקנזס לחייל של תותי... חייל יקר!! תתקשר הרבה לאבא ואמא שמור על עצמך בכל הכוח וזכור שלכל דבר יש סוף אז גם השחרור בוא יבוא.. שיהיה לך פורים שמח עליז וטעים עם המטעמים של תותי!! סמדר

judyr

New member
לחייל של תותי../images/Emo70.gif ושל כולנו... קודם כל זכית... מכתב מתותי אף אחד לא יקבל אז שולחת לך המון המון כוכבים קטנים שישמרו עליך.... ותהנה מהממתקים שהיא מכינה לך... מצטערת שהמכתב שלי קצר אבל רק עכשיו חזרתי מיום צילומים ארוך ומתיש.. וחוץ מזה את ההשתפכויות שלי... אף אחד בר לא רוצה לשמוע.. תהיה חזק שם../images/Emo70.gif

judyr

New member
העייפות... מקצה שיפורים מכתב כמו של תותי אף אחד לא יקבל בר = כבר

תותי-בת

New member
../images/Emo148.gif יו חמש ברכות!!! ../images/Emo148.gif כמה מלא!!! ../images/Emo9.gif איזה יופי!!! אייייי לאב יווווווו!!! ../images/Emo9.gif אני מקווה שנעשה לו פורים שמייח.... ../images/Emo9.gif ליאת.

judyr

New member
נו חברה קדימה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif תתחילו לכתוב לחייל של תותי.. נועם לא יזיק לך לשרבט פה משהו.... ילה אני יוצאת ללימודים.... הלוואי ויכלתי לחזור לישוןןןןןןןןןןןן

marsala

New member
לחייל של תותי../images/Emo127.gif אין לך מושג ירקרק איזה מזל יש לך!! הבחורה פשוט תשגע אותך מאהבה!!! ( אז שלא תגיד שלא הזהרנו...) היא עשר!!!!! מצטרף לאחולים של כולם. תשמור על עצמך כמה שרק אפשר , ובא לבקר אותנו מתישוא. שלך, מויש, מנצ´סטר

תותי-בת

New member
../images/Emo151.gif שש ברכות לחייל שלי!!!! ../images/Emo151.gif איזה כיף לנו וכיף לנננו!!! ../images/Emo9.gif תודה חבר´ס, אי לאב יווווו!!!!! ונו נועם מה נסגר איתך?! החייל שלי לא מקבל ממך שום ברכה?! ק-ד-י-מ-ה-! ועינבלי? ומורן? ויניב? ואפרת? ואלי? ומקסימוש? וניר? ודני?! ת-כ-ת-ב-ו-------ל-ח-י-י-ל-------ש-ל-י-----!!!! אוהבת, ליאת.

לחייל של תותי-בת ../images/Emo151.gif../images/Emo150.gif אני הייתי כותבת לך שאלוהים ישמור עליך ועל חבריך מכל משמר ושתגיע הביתה בשבת ושיהיה לך ימים מאושרים ומתוקים באשר אתה כל זאת מאחלת שמש ../images/Emo42.gif../images/Emo47.gif

אלי פלס

New member
לחייל של תותי... יקירי, הקשב נא. זה לא שתקפה אותי לפתע מוטיווציה אדירה לכתוב לך איזהו מכתב אבל תותה איימה לקשור אותי באזיקים ולזרוק אותי לאיזשהו מרתף חשוך (עד כאן זה נשמע טוב אבל הבעיה היא שהוא) מלא בג´וקים.. אמאאאאאאא מה כותבים לחייל בהנדסה קרבית? אממ...אה. אתם אלו שהורסים בתים וכאלה...לא משנה. אני לא הייתי בצה"ל וגם לא אהיה בצה"ל אבל אני חייב להודות שיש משהו סקסי במדים האלו (בתנאי שהם יושבים טוב עליך)... אני מקווה שאת הפורים תבלה בדרך טובה יותר מאשר פיצוצי מרגמות/טילים ושות´ מסביבך... טוב, זהו. חג שמיייח לך, אלי (הכל בגלל תותי)

תותי-בת

New member
../images/Emo149.gif שמונה ברכות!!!! ../images/Emo149.gif איזה יופי!!!!!! תודה לכם חבירים שילי ../images/Emo9.gif ואלי למה אתה לא במסנג´ר שלי גם?!

inbale

New member
קצת באיחור אבל לחייל של תותי מצטערת אם אני אשמע קצת פחות עליזה מקודמיי. מה אומרים לחייל בימים קשים כאילו? אני מקווה שתזכה להשתחרר מהצבא יחד עם כל החברים שהתגייסת עימם. אני מקווה שתשאר תמים ועם נשמה של ילד. אל תתבגר יותר מידי ומהר מידי. אל תהפוך להיות ציני כמו כל ישראלי ממוצע. תדע להרגיש ולשים את הרגש לפני הכל בחיים למרות שלימדו אותך אחרת בצבא. תדע לאהוב. זה הכי חשוב עולם. הייתי אומרת תזיין הרבה אבל תותי תהרוג אותי ..אז לא אמרתי את זה! אל אל תשמור על העולם ילד - יש דברים שאסור לראות. תשמור רק על עצמך. אהההה ואל תצא מאצ´ו כמו מיסטר פנטי - קלקלו אותו בצבא - עלאק משנה לתורן היה.. תהיה טוב איש. ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

למעלה