שיר m
Well-known member
החיטמנים האלה.
במילה אחת: וואו. הערב התחיל עם כמה שירים חדשים של אוהד. חדשים לקהל, אנחנו כבר הכרנו
. ראשון הגיע "דמיין תזמורת" ושבה אותי מיד. אני כל כך אוהבת את השיר הזה. אחרי רצף שירים של אוהד הוא הזמין את ענת (שמא יש לומר ענת אסתר?) ששרה שיר של רחל עם לחן שלה, ואת "נוקטורנו" יחד עם אוהד בביצוע שונה מעניין ויפה מאוד. לאחר מכן עוד כמה שירים של אוהד ואז הגיע תמיר. שר את "איש הכמעט" שהיה מעולה, אני ממש אהבתי, וגרם לי לרצות דיסק חדש ומיד. אח"כ שרו יחד את "חשבתי שיהיה רומנטי" בצרפתית ועברית. אוהד ותמיר מזמינים את ענת, שרים ביחד שירים אחד של השני. השיר של ענת "כמעט קרובה" היה מדהים, ועוד בביצוע של שלושתם... אין לי מילים. אח"כ תמיר עם "אי אפשר להתנשק" כשענת ואוהד מלווים אותו. מסיימים עם "סתם עוד יום" בחפלה מטורפת
מודים משתחווים והולכים. אוהד נשאר להדרן. "כל עוד" בביצוע מרגש ויפה, ו"תגידי לו" כמובן. משפחת חיטמן היקרה. עלו והצליחו. נתראה בקיסריה
כמה דברים: קודם כל חייבת להגיד שדורון מזרחי ודקל דביר הנגנים עשו עבודה מעולה
*אם טעיתי במשהו אז סליחה, הזיכרון שלי לא הכי. *מישהו צילם את המופע. לאן? והאם יש דרך להשיג תיעוד כלשהו? *את "איזה יום יפה" אני לא ממש אוהבת. *"קרוסלה" בהחלט היה משעשע
*היה טוב לשמוע את "תרגיש" אחרי הרבה זמן. *נכון ש"לא גבה לבי" קצת איטי יותר? לא הייתי בטוחה... *אני צריכה הסבר אחת ולתמיד איך אפשר לשיר "מחר זה יעבור" בשיא האושר. לא מסתדר לי השמחה הזאת עם המילים שאין להם קשר. לא ב"סתם עוד יום", לא ב"תגידי לו", ולא ב"חשבתי שיהיה רומנטי". זה שהם להיטים לא אומר שצריך להפוך אותם... אבל כנראה שזאת רק אני. שיהיה. *אני רוצה דיסק חדש של תמיר. וגם את זה שיצא בצרפתית (יצא כזה לא? איך אפשר להשיג אותו?). *ענת מדהימה. *היה וואו. *
במילה אחת: וואו. הערב התחיל עם כמה שירים חדשים של אוהד. חדשים לקהל, אנחנו כבר הכרנו