החידון - מה הלאה?

Grimble Grumble

New member
החידון - מה הלאה?

אז ככה... כמו ששמתם לב בחודשיים האחרונים החידון הפך משבועי לדו-שבועי... באמת קשה לי (ואין לי זמן) לחשוב על שאלות ראויות לחידונים... יש מספר אפשרויות: 1. תשלחו לי הרבה שאלות, (כמו שנעשה עד לפני חודש, ודי פסק בזמן האחרון). 2. פעם בכמה זמן (למעשה חצי מהפעמים) מישהו יתנדב לעשות את החידון במקומי ויכין חידון משלו במקום זה שלי. 3. עוד פחות ופחות חידונים. לדעתי כמובן עדיפים פתרונות 1 ו2... לכן אני שוב מבקש, שלחו לי שאלות, או אפילו הודעה שאומרת שאתם מוכנים לעשות חידון שלם בשבוע הקרוב במקומי (לא בשבוע הקרוב הספציפי, אלא בכלל)... ואיך אפשר בלי חידה קטנה - מאיזה קליפ לקוחה התמונה שאני מצרף...

Grimble Grumble

New member
החידון חוזר!

אז ככה, החל משבוע הבא החידון חוזר למתכונתו הרגילה והשבועית. החדשות האמיתיות הן שלהנהלת החידונים הצטרפה האחת והיחידה, LadyG! כמובן שאתם עדיין מוזמנים לשלוח כמה שיותר שאלות על מנת שהחידונים יהיו יותר טובים ועם יותר שאלות. שוב, המון תודות לעלמה ג´.

LadyG

New member
ולגבי החידון בשבוע הבא עלינו לטובה

החידון יתפרסם מתישהו ביום שישי אז כל אלה שרוצים לעזור נא לשלוח אלי שאלות (ולצידן תשובות) במסר עד ליום חמישי. כל רצון לעזרה יתקבל תמיד בברכה. תשובות- ביום שבת בערב (לאחר צאת השבת כדי לתת לגנוווב זמן לענות על כל מה שלא ידעתם). תודה לגרימבל ולהנהלה.

למעלה