החידון לפורים

LEATHER REBEL

New member
שאלה מס' 1

אל ינקוביק ידוע בפארודיות הכל-כך אמריקניות שלו. על איזו להקה הוא עושה פארודיה בסרט באורך מלא שלפנינו?

giba70

New member
נראה לי כמו...

Talking Heads אל ינקוביץ' כמובן

LEATHER REBEL

New member
לא כפול

1. הלהקה עליה הוא עושה פרודיה בסרט -איננה- טוקינג הדס. 2. השם הוא ינקוביק. המוצא הוא אולי פולני אך חשוב לזכור שידידנו לא ביקר בפולין מימיו.. ולכן מה שמשנה הוא איך -אומרים- את השם, ולא איך כותבים. ומי שלא מאמין, מוזמן לנסוע לארה"ב ולגלות שכולם שם יודעים מיהו אל ינקוביק, אך איש אינו יודע מיהו אל ינקוביץ'. באחריות!

giba70

New member
תשמע, כל הכבוד שאתה יודע דברים כאלה

כאשר למישהו יש שם יוגוסלבי אני נוטה להגות אותו כפי שאני מכיר. כך אם אראה את שמו של מיקי ברקוביץ' לא אקרא לו ברקוביק. אולי האמריקאים יודעים לקרוא אותיות אנגליות טוב ממני, אבל יש גם סיכוי שאין להם פשוט מושג מה מקור השם. אבל אם הוא בעצמו מבטא את שמו ככה, אז אין לי יותר מה לומר...

LEATHER REBEL

New member
די דומה לאיזה שרירן אחד...

שקורא לעצמו סילבסטר סטאלון. ורק הישראלים העדיפו, משום מה, לבטא את השם ביחד עם הצליל של האות ה' שבסוף. אבל זה באמת רק הישראלים.

Anuerysm

New member
הנפח של אלווין זה משהו אחר

היא מלאה בכל מיני מדבקות והיא בצבע כתום
אבל גם לי אלווין עלה ישר לראש

LEATHER REBEL

New member
שאלה מס' 3

איזה אמן בריטי ידוע נהג להתחפש לצביקה פיק? רמז: הפוך, גוטה. הפוך!

wawadhani

New member
David Bowie

זה הרי ידוע שבואי היה מעריץ שרוף של צביקה פיק וניסה לחקות אותו בכל הזדמנות. הפוך, כמובן, הפוך! וגם אם זו לא התשובה, תודו שיש דמיון (בייחוד השיער)

מארק בולאן

פיק בנה את דמותו הבימתית על בולאן, אחת לאחת - התסרוקת, האיפור, הנצנצים, הפלטפורמות(?). בואי זה רק התותים שעל הקצפת של העוגה.

למעלה