החידון השבועי

החידון השבועי

כל שבוע יתפרסמו מספר שאלות על נוער תל"ם ובכלל על דברים שקורים במדינה.. החידון יערך כל יום חמישי ולזוכים יצפה פרס(בהתחייבות) השאלות השבוע: 1- מה יש בהר חלוץ? 2- לאן נעלם מסמר הערב? 3- מי יהיה עם יוסי שריד עוד שלושה שבועות בכנסת? 4- כמה מדריכים יש בנוער תל"ם שהם ילדים של רבנים\ות (לא כולל כאלה שבדרך)? 5- מי המדריך שנכשל ב-7 טסטים לפני שקיבל רישיון? אלה השאלות לשבוע... את התשובות יש לשלוח לפורום של נוער תל"ם עד ליום חמישי הבא... נ.ב למי? לאיחוד הלאומי...

לאן נעלם מסמר הערב?

זאת השאלה שמסעירה את המדינה ואת נוער תל"ם... לאן נעלם איש המיסתורין "מסמר הערב" האם הוא יוביל את אותה מהפכה שהחל... עם ליל הסכינים הארוכות יחזור על עצמו... האם גולדה תחזור ומה לעזאזל קורה עם אח של אורית רמון? מי שיודע מה קרה למסמר הערב בבקשה תיפנו אליי וספרו לי... בבקשה... נ.ב אני לא שוביניסט אני שיוויוניסט...

תשובות לחידון השבועי...../images/Emo62.gif

היי הנה התשובות שלי לחידון השבועי... תשובות: 1. כלום 2.לא יודעת 3.ברוך מרזל 4. 8 5. רועי אלמן או מייקי אזרחי מקווה שאני צודקת... נ.ב די כבר אם התעמולת בחירות, זה מתחיל להיות ממש מעצבן

זה די מצחיק

זה די מצחיק שאנשים נרשמים לפורומים בשמות שונים ועונים לעצמם על ההודעות שכתבו. חבר´ה - פורום לא עובד ככה. :)

מישהו נעלב...

רועי היקר, אין צורך להתעצבן מן העובדה שעל החידון שלי ענו ועל שלך לא! ואפילו עוד יותר לרמוז שלי יש קשר לאדון סלע. אני ידוע תחת שני שמות גם ככה (smoke weed every day ומאמינים בך גוסטי) כך שאיני זקוק לשם שלישי.

תגובה ושאלה

באמת שלא התעצבנתי, ולא נעלבתי. הרעיון לחידון על נוער תל"ם הוא רעיון מגניב, ואהבתי אותו, אז רק הוספתי קצת שאלות. לא היתה לי שום מטרה ל´תחרות בין חידונים´ או לדבר דומה... זה הכל. למה אתה חושב שפרסמתי חידון נגדך?

למעלה