החידון המוקדם

LEATHER REBEL

New member
החידון המוקדם

אני מוזמן ליומולדת... מי יודע עד מתי זה יימשך... אז הנה החידון כבר עכשיו

psychodoodle

New member
Pale Blue Eyes

של לו ריד ,המופיע באלבום השלישי של ה Velvet Underground . רק הערה קטנה ברשותך - אני מניח שהאלבום האסיד פולק של ההולנדי Tom Valsman לא ממש מוכר לציבור חובבי הרוק הקלאסי .זה מה שנקרא "איזוטריה"

LEATHER REBEL

New member
נכון

ובאשר ל"איזוטריה" או לא... איש אינו מחוייב לענות פה על כלום. אתה ענית? זה כבר טוב.

LEATHER REBEL

New member
שאלה מס' 2

זו לא היתה להקת פרוג, אם כי קיים בה אלמנט שמאפיין כמה וכמה להקות פרוג... וזה לא אורך השירים וגם לא הטקסטים. מהו האלמנט?

giloni

New member
יופי של אלבום, בעיני

באמת String driven album למי שאוהב את הכלי הזה כשהוא מלודי ומלטף. יקי

LEATHER REBEL

New member
שאלה מס' 3

בחידה זו, הלהקה והתקליט אינם חשובים. לגבי מה שכן... רואים כאן תחילתו של משפט אנגלי ידוע (שאינו בהכרח נכון). מהו החצי השני של המשפט?

almogi

New member
ואגב...../images/Emo32.gif

בזמן האפרטהייד בדרום אפריקה יצאו מתנגדי המשטר בקריאה להחרים תוצרת חקלאית דרום אפריקאית. אחת הפרסומות המוצלחות שם אמרה: In South Africa there is one doctor for every 200 white children. In South Africa there is one doctor for every 10,000 black children. So when you buy a South African apple you realy help to keep the doctor away...

psychodoodle

New member
מה פתאום זה Jackson Primrose

שמנגן באס (ואולי זה שם בדוי) . בכל מקרה מי מכיר את ההרכב הזה בכלל ? לא כתוב עליהם כלום ב AMG ולא בבורדרליין ! לא לכולם יש את דיסקים בהוצאת רפרטואר בבית .שאלות קצת יותר מתאימות בבקשה

LEATHER REBEL

New member
הרי לך כמה אני מחזיק מ AMG

הציונים שלהם לאלבומים מסויימים... זה במיוחד לא תואם את דעתי. בבורדרליין גם לא כתוב כלום על עוזי והסגנונות, למרות שידוע שהתקליטון MORNING TRAIN יצא גם בארה"ב ובריטניה... ובחברות גדולות! והוא מוזכר במדריכי התקליטים הנדירים של פינגווין ו RECORD COLLECTOR. איך שלא יהיה, בעותק -שברשותי- הבסיסט הוא הרבי פלאוורז.

psychodoodle

New member
אבל מי שמע עליהם בכלל ?

אז תעשה חידונים לעצמך בבקשה . הנה הקרדטים הלקוחים מהעטיפה האחורית של הוצאת רפרטואר אין שם שום איזכור לפלאורס

psychodoodle

New member
נא להקליק על התמונה להגדלה בבקשה

ועזוב אותנו מהרקורד- קולקטור שלך

LEATHER REBEL

New member
כל שמות הנגנים על העטיפה - בדויים

אני יודע שהמתופף הוא קלם קנטיני (במקור מהטורנדוס).

למעלה