למי שפיספס את החידה מיום חמישי - התשובה היתה FAITH של הקיור. תודה ארטמסיה, היה לי ברור שאת היא זו שתפתרי, לא כי השאר לא יודעים, אלא כי את ה-מומחית לקיור במחוזותינו והייתי צריך לעשות משהו כדי למשוף אותך לפורום...
וכמידי יום... עטיפת אלבום מה 80. הפעם - לאור העובדה שיש פה כמה תותחי בוקר, העטיפה היא של סינגל. שם האמן טושטש בברוטליות..... צריך לזהות גם את שם השיר וגם את שם האמן. קצת קשה, אבל יש כמה רמזים אם לא יהיה לכם מושג. בהצלחה.
1. gary numan - cars 2. band on a run - wings 3. more than a feeling - boston 4. I´m on fire - bros springstin ???? תתחיל ברמזים ב: בריטי או אמריקאי ? זמר, זמרת או להקה ?
יש לי בבית את הסינגל של two tribes - אז זה לא זה (יש תמונות מצחיקות של רייגן ושל חרושצ´וב (נדמה לי) בדיוק איפה שהחור של התקליט...) נו ? אמריקאי או בריטי ? זמר, זמרת, להקה ?
קודם כל - לא יפה לרדת על רפי-שכל. השאקלים לא עזרו לנו היום, ובתור מי ששכח מי שר את broken wings אני חושב שיפה לקלוע בניחוש השביעי (שמיני עם ה"קווין" של טופית...). איזה שיר ? מממ... אמריקה... וואנים... ברונסקי ביט... ממממ... זה בטוח לא smalltown boy... אז מה זה יכול להיות... ? נחשוב. טופיט ?
Tofit - את המועמדת האידיאלית: נעימת הליכות, אך קשוחה כשצריך. בעלת טעם מוזיקלי משובח, אבל לא ממלאת את הראש בפריטי טריוויה מיותרים. נשואה באושר, אך בלי ילדים שיסיטו את הדעת מהנושאים המרכזיים על סדר היום. והכי חשוב: בעלת מצע מדיני-בטחוני מפתיע, שמקובל על כולם והוגדר על ידי פרשנים כמהלך אסטרטגי מבריק: לעבור לצרפת! Tofit - זה גדול ממך. 2000 שנות היסטוריה מצביעות עליך. את לא יכולה לסרב.