החידה של קאטי.

החידה של קאטי.

החידה ירדה למטה ואיש לא הצליח לפתור אותה. אני חוזר על השאלה וקאטי תצתרך להמשיך לענות לנו עד שנגלה את התשובה. היא שאלה "אתה אוהב אותי?" הוא לא ענה. היא שעלה שוב "אתה אוהב אותי?" הוא לא ענה. היא שאלה בפעם השלישית "נו, אתה אוהב אותי?" הוא ענה "כן" והיא מתה. עכשיו אלינו (גולשי ומבקרי הפורום) לשאול שאלות כדי לדעת מה כרה שם כשקאטי עונה לנו בכן, לא ולא רלוונטי. והשאלה שלי: "אם הוא היה שואל אותה והיא היתה עונה לו הוא גם היה מת?"

Catty

New member
טוב לראוץ שמתעניינים ../images/Emo13.gif

התשובה: לא. מישהו שאל פה בפורום אם מעורב כאן חפץ כלשהו אז התשובה היא: כן כן כן כן כןןןןן!

תשובה בטוחה!

היה לו ריח מסריח "רצח" מהפה וכשהוא פתח את הפה ואמר "כן" היא מתה?

כבר אמרו את המשפט עם הריח מהפה

אז תנסה ליהיות מקורי יותר, טוב

מה לעשות...אני לא עוקב!

פעם הבאה אני ינסה לקרוא כל הודעה!!! (וואי איזה מכות את הולך לקבל...
)

אודין

New member
שאלות בנוגע לחפץ:

1. האם אחד מהם החזיק אותו? האשה? הגבר? 2. האם היא מתה בגללו? 3. האם הוא הרג אותה? 4. זה היה כלי נשק? 5. חפץ חד?

Catty

New member
כל הכבוד על השאלות!

1. כן, הגבר. אפשר לומר שגם האשה. 2. כן 3. הרג אבל לא במכוון 4. לא 5. לא

chatenoire

New member
שאלות

1. האם השאלה עצמה קשורה? כלומר, אם היא היתה שואלת "אתה רוצה שוקולד" היא היתה נשארת בחיים? 2. אם הוא היה עונה בפעם הראשונה או השניה, היא עדיין היתה מתה? 3. האם החפץ שהרג אותה הופעל איכשהו ע"י הקול שלו? 5. האם התשובה עצמה קשורה כלומר, אם הוא היה עונה "לא" או "איזה יום יפה בחוץ", היא היתה נשארת בחיים?

chatenoire

New member
ועוד, עכשיו שקראתי את העמוד הקודם

האם הם היו באותו מקום בלי שום דבר שמפריד ביניהם?

Catty

New member
שאלות על הכיאפק!

1. לא, השאלה לא קשורה. אם הייתה שואלת על שוקולד, אם הייה עונה לה אז הייתה מתה בכל אופן. 2. כן. 3. לא. 4. לא. יפה!!! המשיכי כך!

chatenoire

New member
אימוץ מוחי

1. מדובר בשני אנשים, זכר ונקבה? 2. שוב, הם היו באותו מקום בלי שום דבר שמפריד ביניהם? 3. אולי הם מדברים בטלפון?... תודה על התשובות, כשאני מתחילה לנסות לפתור כזו חידה זה משגע אותי עד שאני מגיעה לתשובה...

chatenoire

New member
פתרון מטורף!

ישבתי עם אמא שלי בתור לרופא והעליתי בפניה את החידה, בסיכוי הקלוש שאולי היא תעזור לי למצוא קצה חוט או רמז. אני חוששת שהיא פתרה את זה, או לפחות הגיעה מאוד קרוב. האיש והאישה הם לוליינים במופע קרקס. האיש מחזיק בין שיניו חבל עליו האישה מתנדנדת, גבוה מעל רצפת הבימה. ברגע שהגבר פותח פיו כדי להגיד משהו, החבל נשמט ממנו והאישה צונחת אל מותה. פתרון? לא פתרון? אני על קוצים.

זה מזכיר לי עוד שאלה

אישה אחת קנתה את נעלי העקב הראשונות שלה בשעה מוקדמת בבוקר לאחר מכן היא הלכה לעבודה ו30 דקות אחרי זה היא מתה אתם צריכים לגלות איך ולמה היא מתה כשאני עונה בכן,לא ולא רלוונטי! פגסוס שחור על תגלה!!!!
!!
!!!|!!|!!
!
!!|!! אני מבקש מכם לא לשכוח את שאלתה של קאטי ולהמשיך לשאול בקשר לשני החידות תודה מראש השה"ם האפל!

Catty

New member
אני מכירה את החידה הזאת

ואני מקווה שלא תכעס עלי שאשנה טיפה את החידה כשתכלול דברים רלוונים בלבד, טוב? אז ככה: אישה אחת קנתה את נעלי העקב הראשונות שלה לפני העבודה, לאחר מכן כשהיא הלכה לעבודה איתן פעם ראשונה היא מתה. אגב השהם האפל, אתה רוצה לענות לכולם בעצמך על השאלות או שתרצה שאצטרף?

Catty

New member
בהתשובה הנכונהההההההההה!!!!!!!

יפהההההההההה!!! אימא שלך היא גאון! יש לי עוד כמה חידות שאתן בהזדמנות אחרת כשיהיה לי כוח...

למעלה