החידה היומית?

sela v

New member
שיש עוד דתות שלוחמות

בניגוד למה שאתה מנסה להציג.

אף פעם לא טענתי אחרת

רק שאותי מעניינים הערבים כי הם אלה המאיימים עלינו, ובעצם על שאר העולם המערבי.

sela v

New member
ואתה שייך לעולם המערבי?

הרי אני מכיר מלא שאומרים שלמשל האירופאים אנטישמים, ולא בטוח איך האירופאים מחשיבים את ישראל.

העולם המערבי זה לא רק אירופה

וכן, הם אנטישמים. זה שהשמאל, הישראלי ו/או האירופאי אינו מחשיב את ישראל לעולם מערבי שווה מבחינתי לטענה של אותם אנשים בדיוק שהחמאס הוא ארגון חופש, לא צריך להתייחס לכל דבר.

sela v

New member
אז מה עוד נשאר לעולם המערבי?

ארה"ב ויפן? אז יענו מדינה אחת בעולם שתומכת בישראל זה העולם המערבי שאתה רוצה להשתייך אליו?

sela v

New member
קנדה

לא בדעה זהה לארה"ב. ניו זילנד, זוכר את פרשת הדרכונים? או שכבר שכחת, ועם קנדה גם הייתה פרשה דומה.

אני לא מבין מה הקשר בכלל

דיברנו על כך שהעולם הערבי מעוניין לפגוע בעולם המערבי. אז מה אתה בעצם אומר?

sela v

New member
ולאיזה מהעולמות אתה שייך?

הרי מהרשימה הגענו למסקנה שישראל וארה"ב היחידות שהולכות ביחד.

ישראל וארה"ב

במילא ארה"ב היא המעצמה העולמית ועל פיה יישק דבר וכל השאר יכולות מבחינתי.....

sela v

New member
לא בטוח שלעוד הרבה זמן

ופשוט עצוב שיש אנשים כמוך שכל מה שמעניין אותם זה רק הם עצמם.

Ragamala

New member
איזה מסקנות? על נפילת האמפריה

האמריקאית? אלו מסקנות של הגים רציניים בתחום האקדמי ומוסמכים לעיניי טרור (לא מזמן היה כנס מרתק בבין תחומי על המלחמה בטרור). רצונך הוא להפוך למדינה ה51? האם אתה באמת חושב שארה"ב היא מרכז העולם? האיחוד הארופאי למשל עשוי להפוך בקרוב למעצמה כלכלית עשירה, ותהליך הגלובליזציה יהפוך מדינות עולם שלישי לכוח כלכלי רציני. אמריקה לא תזכה בבכורה לנצח וכל מי ששם את כל הביצים בסלסלה האמריקאית טומן את גורלו בגורלה. כשהיא תיפול, אנחנו ניפול.

העולם המערבי

ללא קשר לכלום הוא אירופה, צםון אמריקה אוסטרליה וניו זילנד, כל כל האירופאים אנטישמים, רובם פשוט בורים לחלוטין בכל מה שקשור למזרח התיכון וניזונים משטיפת מוח, יש להם חיים משלהם ואין להם סיבה או כוח להתחיל לברר מה קורה באמת או לחקור, אני מדבר על האנגלי הפשוט או הצרפתי הפשוט או הסקנדיבי הפשוט.

למעלה