החידה היומית

החידה היומית

כן החידה היום שווה 100 נקודות אנשים 100 נקודות שלמות ולא כדאי לפספס אותה החידה היא בסגנון המצטבר כלומר כל תשובה נקודה מעניקה 10 נקודות מכאן אתם מבינים שיש 10 שאלות!!! ולשם שינוי השאלות לא יהיו בסגנון אחיד ככה שיהיה יותר מעניין אז בהצלחה לכולם כי מחר יום חמישי בשעה 7 בערב החידה האחרונה:)

חידה מספר אחד

מי אני בני הגיעו לאדמה מן השמים בפיצוף אדיר ואני הגעתי הרחק הרחק לשמים מי אני? (לא חובה השם המפורש כלומר נגיד אפשר להגיד הדודה של מיסטיק רק דוגמא זו לא התשובה)

חידה מספר 6

תן שלוש שמות של מוטציות שיש בניהם קשר משפחתי לדוגמא ( שהיא דוגמא לא נכונה לצרוך העניין ולברין הוא אח של סייברטוט או ש ולברין הוא אבא של גובילי כאלה קשרים הבנתם?)

חידה מספר 7

האם הדמות הבאה היא אמיתית או לא : איוול ביסט הינו ביסט בעולמו של קייבל ששם הושתל לביסט שבב במוח והוא הפך להיות רשע ומשרת את הרעים בעולמו של קייבל

חידה 8

זו חידה ארוכה שכבר הייתה בפורום מזמן מזמן נראה אם למדתם מהטעיות שלכם החידה היא הכל או כלום כי יש 10 שאלות סיניסטר הפך למוטציה בגלל אשתו נכון או לא נכון 2סקוט ואלכס הם אחים נכון או לא נכון 3גוגרנוט הוא האח הביולוגי של צארלס אקסוויר נכון או לא נכון 4לרוג יש אחות בשם דארק רוג שבאה מעולם מקביל באחד הקומיקסים של אקסמן נכון או לא נכון 5 לולברין יש רק אויב אחד והוא סייברטוט נכון או לא נכון 6 לאפוקליפס היו 4 פרשי אפוקליפסה מוות מגפה ומלחמה נכון או לא נכון 7 בישופ רצה לחסל את גמביט נכון או לא נכון 8 כייבל הוא הבן של סקוט נכון או לא נכון 9 מתי הייתה המהפכה הצרפתית? סתםם 9 סטורם הפכה למנהיגת המורלוקס נכון או לא נכון 10 מיסטיק היא הדודה של בלאב נכון או לא נכון

חידה מספר 9

האויב הראשי בסרט השני הוא לא אחר מאשר גמביט שעובד בשביל מגנטו

חידה 10

ואחרונה להיום בסוף אקסמן צארלס ולילנדרה חוזרים להיות ביחד ומגנטו מחליף את מקומו של צארלס הסיבה לכך היא כי אקסוויר חלה בסרטן

Evil Beast

New member
טוב..

3 לא 4 מולטיפל 5 כן 6 מיסטיק אמא סייברטוט' אבא נייטקרולר בן 7 לא 8 לא נכון נכון לא נכון לא נכון לא נכון נכון נכון נכון נכון לא נכון 9 לא נכון 10 לא, אקסבייר חלה אבל לא בסרטן, במשהו לא ידוע..

Evil Beast

New member
טוב..

1 אבא של סקוט ואלכס 2 קוויקסילבר באבולושיוןו 3 לא 4 מולטיפל 5 כן 6 מיסטיק אמא סייברטוט' אבא נייטקרולר בן 7 לא 8 לא נכון נכון לא נכון לא נכון לא נכון נכון נכון נכון נכון לא נכון 9 לא נכון 10 לא, אקסבייר חלה אבל לא בסרטן, במשהו לא ידוע..

../images/Emo62.gif הכל

1.ההורים של ציקלופ 2.קוויק סילבר 3.לא 4. 5.כן 6.כייבל הוא הבן של סקוט סקוט ואלכס אחים 7.לא 8.סיניסטר הפך למוטציה בגלל אשתו נכון 2סקוט ואלכס הם אחים נכון 3גוגרנוט הוא האח הביולוגי של צארלס אקסוויר לא נכון 4לרוג יש אחות בשם דארק רוג שבאה מעולם מקביל באחד הקומיקסים של אקסמן נכון 5 לולברין יש רק אויב אחד והוא סייברטוט לא נכון 6 לאפוקליפס היו 4 פרשי אפוקליפסה מוות מגפה ומלחמה נכון 7 בישופ רצה לחסל את גמביט נכון 8 כייבל הוא הבן של סקוט נכון 9 סטורם הפכה למנהיגת המורלוקס נכון 10 מיסטיק היא הדודה של בלאב לא נכון 9.לא 10.כן

אוקי גם קובי וגם עידו ענו אבל

לא ענו נכון על הכל אבל בגלל שעידו ענה על 8 שאלות(מכובד מאוד) הוא גם מקבל נקודות במקביל לקובי אז החלטתי להיות לארג:) איתכם ואני נותן לכל אחד מכם את מספר התשובות הנכונות שעניתם עליהם אז קובי עם 6 תשובות נכונות מקבל 60 נקודות ועידו עם 8 תשובות נכונות מקבל 80 נקודות

למעלה