החיבור בין בוז'י לציפי-בשורה פמיניסטית

דמוקלס1

New member
החיבור בין בוז'י לציפי-בשורה פמיניסטית

אם המהלך יצליח ואכן מפלגת העבודה תקח את השלטון והרוטציה תתקיים (ובהנחה שהממשלה הבאה תחזיק קצת יותר משנתיים) לבני יכולה להיות ראש הממשלה האישה השניה בתולדות ישראל....זה ישפיע על ההצבעה שלכן/ם לבחירות?

GreenMamba

New member
לא

לא סובלת את ליבני. האישה היא כישלון בכל מקום פוליטי בו נתנה ידה, כולל הפיאסקו המביך שלה במשרד החוץ בעת מלחמת לבנון השניה, ומופע האימים במצב האומה רק הוריד לי ממנה יותר.
(במאמר מוסגר- אני גם לא סובלת את ביבי, שלא ישתמע אחרת)

דני80

New member
בלי קשר למגדר

ביבי הוא כרגע הרע במיעוטו. יש לו את היתרונות (הוא מביא צמיחה כלכלית, הוא דואג לבטחון והוא טוב בהסברה ובדיפלומטיה), וגם את החסרונות (הוא מעדיף ממשלה עם החרדים, הוא איננו שואף לקדם הפרדה עם הפלסטינאים והוא איננו מעוניין בשיפור מדינת הרווחה).

הבעיה היא, שאף מועמד אחר לא יביא מדינת רווחה והפרדה עם הפלסטינאים: השמאל מדבר גבוהה-גבוהה על צדק חברתי ועל שלום, אבל תכלס הוא איננו יודע לקדם דברים. השמאל גם הולך עם החרדים, ולא ירצה לקלקל את היחסים איתם (ראה, למשל, אהוד ברק שהעדיף את ש"ס על-פני שינוי). בנוסף לכך, לשמאל גם אין את היתרונות של ביבי.

כשאומרים לי שאני מצביע לפיפי, אז אני אומר שעדיף פיפי מאשר קקה...

aaa123

Member
יש אנשים אחרים בגוש הימין(ליברמן כחלון בנט)

עוד לא החלטתי למי אצביע אבל אני מעדיף כל אחד מהם על נתניהו.
לגבי היתרונות של נתניהו אני לא בדעה שמה שציינת זה יתרונות של נתניהו יחסית לאחרים.

דני80

New member
הבעיה היא

שכחלון וליברמן עלולים ללכת עם השמאל, ובנט הוא מנהיג של מפלגה דתית (ואני לא תומך במפלגות דתיות כי הן בעד כפייה דתית במידה כזו או אחרת).

aaa123

Member
אני מעריך שכחלון וליברמן לא ילכו לקואליציה בראשות השמאל

במקרה הסביר שיהיה בכוחם למנוע מהשמאל להקים קואליציה.
לדעתי להבטיח שהם לא ילכו עם השמאל לא יהיה חכם מצידם כי זה מקטין את כוח המיקוח שלהם.

לגבי בנט אז לצערי בהנחה שמילה של בנט זאת מילה הצבעה לבנט אומרת שנתניהו יהיה ראש ממשלה כי בנט הבטיח לתמוך בנתניהו כראש ממשלה,ובהנחה שהוא לא יפר את הבטחתו לבוחר אין סיכוי שהוא ימליץ על עצמו או על ליברמן או על כחלון כראש ממשלה.

במלים אחרות גם אם אני מעדיף את בנט על נתניהו כראש ממשלה אז הצבעה לבנט לא תקדם את בנט להיות ראש ממשלה (לפחות לא בעתיד הקרוב).

אני תמיד התרשמתי שאין ללבני הופעה של מנהיגה. כשהופיעה בציבור

היו בפיה רק דברים באנאליים. היא היתה מעצבנת אותי. לאחרונה הופיעה פעמיים באופן מוצלח מאד. פתאום גיליתי שיש באמתחתה מדיניות טובה אותה היא מציגה בדברים נבונים. ואח"כ, בריאיון אישי איתה (כנראה בביתה) התגלתה אישיות נעימה , ישראלית מאד, ושוב, נבונה. אז ייתכן שבד"כ אין לבני יכולה לגייס את "כשרון איש המכירות" של נתניהו. ייתכן שהיא אשה של מעשים, ולא של דיבורים. והיא סיפרה כי צברה נסיון רב, אם אני זוכרת נכון בועדת חוץ ובטחון, וכן במאות שעות עם ראש הממשלה. היא מעידה על עצמה שהיא בשלה לכהן בראשות הממשלה.
ההתנפלות הארסית האחרונה עליה, מכל הצדדים, החל בפעירת הפה של מר שטייניץ והמשך בכל מיני גמדים (כולל נמושות מהעם שדיברו בתוכנית "מאזינים למאזינים" ברדיו, וכולל אילו עיתונאים קטנים מגעילים, כנראה שונאי נשים )שמצאו כנראה הזדמנות להשתלח בפוליטיקאית, כנראה כואבות להם הביצים שאשה מגיעה להנהגה..... ההתנפלות גרמה לי לרצות להצביע בעדה. הבעיה היא בוז'י הרצוג. להנ"ל הופעה ציבורית של בובת סמרטוטים, וכל מה שהוא עושה זה לשלח לכיוונו של נתניהו עקיצות עלובות. אין לי מושג מהן עמדותיו המדיניות והחברתיות, הוא אף פעם לא מציג אותן. ואין לי מושג מה הנסיון שלו בשלטון. לא, אני לא אצביע ל"עבודה" בראשות בוז'י, והחבירה של לבני אליו תגרום כנראה לכך שכתוצאה, היא לא תקבל את קולי....

dollface225

New member

למעלה