אני תמיד התרשמתי שאין ללבני הופעה של מנהיגה. כשהופיעה בציבור
היו בפיה רק דברים באנאליים. היא היתה מעצבנת אותי. לאחרונה הופיעה פעמיים באופן מוצלח מאד. פתאום גיליתי שיש באמתחתה מדיניות טובה אותה היא מציגה בדברים נבונים. ואח"כ, בריאיון אישי איתה (כנראה בביתה) התגלתה אישיות נעימה , ישראלית מאד, ושוב, נבונה. אז ייתכן שבד"כ אין לבני יכולה לגייס את "כשרון איש המכירות" של נתניהו. ייתכן שהיא אשה של מעשים, ולא של דיבורים. והיא סיפרה כי צברה נסיון רב, אם אני זוכרת נכון בועדת חוץ ובטחון, וכן במאות שעות עם ראש הממשלה. היא מעידה על עצמה שהיא בשלה לכהן בראשות הממשלה.
ההתנפלות הארסית האחרונה עליה, מכל הצדדים, החל בפעירת הפה של מר שטייניץ והמשך בכל מיני גמדים (כולל נמושות מהעם שדיברו בתוכנית "מאזינים למאזינים" ברדיו, וכולל אילו עיתונאים קטנים מגעילים, כנראה שונאי נשים )שמצאו כנראה הזדמנות להשתלח בפוליטיקאית, כנראה כואבות להם הביצים שאשה מגיעה להנהגה..... ההתנפלות גרמה לי לרצות להצביע בעדה. הבעיה היא בוז'י הרצוג. להנ"ל הופעה ציבורית של בובת סמרטוטים, וכל מה שהוא עושה זה לשלח לכיוונו של נתניהו עקיצות עלובות. אין לי מושג מהן עמדותיו המדיניות והחברתיות, הוא אף פעם לא מציג אותן. ואין לי מושג מה הנסיון שלו בשלטון. לא, אני לא אצביע ל"עבודה" בראשות בוז'י, והחבירה של לבני אליו תגרום כנראה לכך שכתוצאה, היא לא תקבל את קולי....