החיבוק הראשון

Gilliana

New member
והפרק הראשון... ../images/Emo13.gif

ומכיוון ש- you have enspired me מה יש לכם להגיד על התמונה הבאה? מה קורה שם בדיוק?

מי לא זוכר את הקטע הזה....

איך סקאלי גרמה למאלדר את שוק חייו. הוא לא האמין שהסוכנת הסגורה הזאת שהביאו לו תתפשט ככה לפניו... הייתי אומרת שזה אחד הרגעים המרגשים והמשעשעים שהיו בתיקים (כמובן בראיה לאחור).... אך הייתכן שגם באותו הלילה הם שכבו? הרי היא נשארה אצלו בחדר.... עדיין בחלוק רחצה... על מיטתו.... אממממ מעניין

Gilliana

New member
את רואה? זה רק מוכיח...

שסקאלי רדפה אחרי מאלדר מהתחלה...

1Shir

New member
א. אוקיינוס, תמונה מקסימה.

ב. על פי מהלך הסדרה, אני מאמינה שהם ממש לא שכבו, כי אחרת היינו רואים לזה עדויות בסדרה. לפי הסדרה זה די ברור שהנשיקה במילניום היתה הראשונה ביניהם, אחרת מולדר לא היה אומר מה שהוא אמר אז. יש דעות סותרות? ג. בהחלט לדעתי בהתחלה סקאלי היתה הרבה יותר בעניין של הקשר עם מולדר מאשר להיפך. (לראיה לדוגמא הפרק שבו הם הרגו את טומס, וכל תחילת העונה השניה במיוחד) לעומת זאת - אני מניחה שמשלב מסוים הוא זה שהתחיל להיות נלהב יותר ובעצם רצה אותה מאוד והיא היתה פחות בטוחה. מה אתם אומרים?

א. תודה

ב. פיתחתי תאוריה שאולי הם כן שכבו בזמן ההוא לילה אחד... אולי הם החליטו שעדיף שלא או משהו כזה... מי יודע? ג. אני חושבת ששניהם תמיד רצו הבעיה עם מאלדר שהוא סגור מדי ולא מראה מה הוא מרגיש למרות שבסוף הוא זה שלקח אותם צעד קדימה... לדעתי.

1Shir

New member
לגבי התאוריה שלך-

יש לה פוטנציאל הגיוני, אני באופן אישי לא מאמצת אותה. לדעתי מולדר יותר מאשר סגור מדי, פשוט היה שקוע מאוד בדברים אחרים ולכן פחות שם לב לסקאלי. מתי לפי דעתך הוא זה שלקח אותם צעד קדימה?

הוא זה שלקח אותם כש....

בפרק משולש למשל... הוא הראשון וגם היחיד שאמר את המילים במפורש SCULLY, I LOVE U ודבר שני הוא זה שיזם את הנשיקה הראשונה בפרק מילניום....

Gilliana

New member
אני גם חושבת שמאלדר הוא זה שיזם

והוא זה שכאמור לקח אותם צעד קדימה - פשוט כי יותר מתאים לו...

Gilliana

New member
שיר, אני בדעתך לגבי...

... כך שקרה משהו ביניהם באותו מעמד. אכן כל העדויות תומכות בכך שבמילניום זו היתה הנשיקה הראשונה. לעומת זאת, אני עדיין חושבת שסקאלי היתה, כפי שהגדרת זאת, הרבה יותר בעניין ואני לא חושבת שהעניין שלה פחת או שהיא נעשתה פחות בטוחה - היא פשוט חששה מההשלכות של קשר בינה ובין מאלדר. מאלדר לעומת זאת חשש לא פחות לדעתי - אם היא היתה דוחה אותו על הסף, הוא לא היה עומד בזה. בכלל, מעבר סטטוס בין קשר חברי לקשר רומנטי הוא תמיד מאד קשה לדעתי ומלווה בהרבה מאד חששות - לרוב ברגע שהופכים להיות בני זוג, מפסיקים להיות חברים... מה דעתכם?

1Shir

New member
דעתי שהבעיה בעיקר קשורה לעובדה

שהם עובדים יחד, ולא לכך שהם חברים. העובדה שהם גם שותפים לעבודה, גם חברים נורא טובים, וגם זוג מתחילה לסבך. דווקא לדעתי חברים טובים שהופכים לזוג זה די אידיאלי, לא? אין את המבוכה של ההתחלה וכבר קיימת אינטימיות. נכון שיש בזה גם משהו מוזר, אבל זה נראה לי הכי טבעי, לא? ולמה לדעתך זה "פשוט יותר מתאים" למולדר להיות זה שיוזם? אני חושבת שסקאלי חששה יותר ממנו מהשלכות. הוא יותר אינדבידואליסט ופחות רציונלי, לא נראה לי שכל כך עניינו אותו ההשלכות. חוץ מזה, בעבר הוא כבר ניהלך קשרים רומנטיים עם נשים שהוא עבד איתן, נראה לי שזה רגיל בשבילו... לדעתי הוא לא היה עומד בסירוב שלה מהסיבה שהוא היה חושש לאבד אותה כחברה, לא בגלל הדחייה הרומנטית...

Gilliana

New member
בדיוק לעניין האבדן כחברה התכוונתי

ואני יכולה רק לספר, מנסיוני האישי - שהייתי במצב כזה: שותפים לעבודה, וחברים נורא קרובים (באמת מאד מאד קרובים) במשך שלוש שנים - ברגע שהפכנו להיות זוג, נגמרה החברות - ואני לא חושבת שמישהו אשם בזה כי באופן טבעי נכנסות לתמונה גם קנאה וגם רכושנות ומעצם מהותו של הסטטוס השונה, פני הדברים לא יכולים להשאר כמות שהם. שורה תחתונה - כשמרוויחים בן זוג, מאבדים חבר וזה חשש מאד מאד גדול.

1Shir

New member
זה הניסיון האישי שלך, אבל זה

לאו דווקא אומר שכל 2 אנשים שיהיו באותה סיטואציה, יחוו את אותן התוצאות שאת הגעת אליהן עם אותו חבר, לא?

Gilliana

New member
כמובן שלא!

ואני עשיתי שטות עוד יותר גדולה - התחתנתי איתו... אבל כמובן שאי אפשר להשליך ממקרה אחד למשנהו, אלו הן סתם האסוציאציות שלי. עם זאת, אי אפשר להתעלם מזה שהסטטוס משתנה.

1Shir

New member
אני מסכימה איתך שיש בזה אספקטים

בעייתיים :) ואני מצטערת שלא היית מרוצה מהנישואים שלך.

1Shir

New member
אתה מתכוון לזה?

כי דווקא אני בעד להזכיר כאן גם את החיים האישיים שלנו, במיוחד כשזה מתקשר לדיונים על הסדרה.

למעלה