החטא ועונשו

אלה_ה

New member
החטא ועונשו ../images/Emo8.gif

פתאום שמתי לב שבסופר-פארם יש סטנד ליד בית המרקחת ובו שוכנים זה לצד זה- קונדומים וערכות לבדיקת הריון. לא קנית את האחד-תצטרך לקנות את השני
מקריות?

../images/Emo13.gif אם קנית אחד (ערכת הריון)

והיא יצאה שלילית, אז כדאי שכבר תהיה לך במגירה את ה"שני" לחגוג

אמיר.

New member
כל אחד וסיבתו לחגוג !!!

עכשיו ברצינות.. אחרי כל מה שאני שמעתי על קשיים להכנס להריון אני מתקשה לצחוק ... זכורנה שקוראים אתכם כל מיני גולשים... זהירות !!!

mamachika

New member
רגע אחד

תזכור שעבור משפחות רבות, ילד בלתי מתוכנן הוא בעיה לא קטנה. לא צריך לבטל את הצורך של אחד במניעת הריון למול הקושי של אחר להכנס להריון. שני הדברים קיימים זה לצד זה. מעבר לכך שאלה פשוט התבדחה ואני דווקא חושבת שזה משעשע. הכל ברוח טובה

אמיר.

New member
החטא....

החטא הוא לטעות בבחירה !!!! ממתי ילדים זה עונש ?????

אלה_ה

New member
נראה לי שפיספסת כאן משהו..

זה נאמר בבדיחות הדעת. סתם בדיחה. ואפילו אם החיים קשים ויש בעיות צריך לדעת לצחוק קצת, לא?

אמיר.

New member
על בדיחות וחינוך ילדים...

אמרתי פעם לתלמידי שהם יכולים לספר בדיחות בכיתה חופשי חופשי בתנאי ש: לא גזעניות, לא עדתיות, לא אישיות, לא גסות. מאז הם לא מספרים בדיחות כי רק אני מכיר בדיחות שעומדות בקרטריונים. לענין: צריך לצחוק הרבה .... אלא שכאן (בלי כוונה רעה, אני יודע) יצאה בדיחה כואבת מאד.

שישיר

New member
כל אחד יגדיר "רעה"

באופן אחר... כל נושא שבעולם יכול לפגוע שמישהוא... הנקה, הריון, מחלה, אוכל, ועוד ועוד ועוד... צריך לדעת להכניס פרופורציות לכל דבר

בדיחות ופוליטקלי קורקט

הפורום הזה פונה למבוגרים ולא לילדים ועל כולנו להפעיל שיקול דעת האם אנו פוגעים בדברנו וגם לא למהר להעלב. בינתיים נראה לי שמאוד משתדלים פה לא לפגוע ברגשות האחרים גם כשמדובר בנושאים מעוררי מחלוקת. וכמעט כל נושא שקשור בהורות הוא טעון ורגיש . אני חושבת כשולנו אנשים בוגרים וגם אם משהו נפגע אפשר להתנצל ולהמשיך הלאה. קשה מאוד לקחת בחשבון כל אפשרות שמשהו יפגע. למשל הדיון שיש פה על בייבי סנס עלול לפגוע בהורה שחו"ח איבד תינוק בגלל מוות בעריסה. אז אסור לדבר על זה? אפשר לראות בארצות הברית מה קורה כשהפוליטקלי קורקט הופכת מהתחשבות והמנעות מפגיעה ברגשות לפרה קדושה. לדעתי פרות קדושות צריך לשחוט...

אלה_ה

New member
אני מתנצלת אם דברי פגעו במישהו

ברור שזו לא הכוונה. אני עדיין חושבת שצריך להיזהר מצנזורה גורפת. אם תצמצם יותר מדי את מספר הנושאים שמותר לדבר/להתבדח עליהם תגיע למקום לא רצוי. ואם זה כל כך כואב ופוגע אני מוכנה למחוק. רק תגיד..

למעלה