החזר ממס הכנסה

izikr10

New member
החזר ממס הכנסה

כאב לילד עם בעיות הפרעות קשב וריכוז מתכונן להשקיע בבני את מירב המאמצים הבנתי שמגיע החזר ממס הכנסה אודה למי שישיב

gdv

New member
החזר ממס הכנסה

נכון שאתה עתיד להשקעות כספיות רציניות בבנך בכדי להכין אותו לחיים וכדי שיהייה אזרח טוב וכו, אבל מסופקני אם המדינה תעזור לך ובטח שלא באופן של החזר מס. החזר המס תקבל רק אם הילד יהייה זקוק להשגחה מיוחדת ולא יוכל ללמוד בבית ספר רגיל אבל אם ההשקעה שלך תהייה בטפול פעם בשבוע אחרי הצהריים שגם הןא בטווח של שנים יגיע לעשרות אלפי שקלים עבורה לא תקבל החזר. אם טעיתי אשמח לשמוע כי אז גם אני אקבל

izikr10

New member
החזר

מגיע החזר ברגע שהילד זקוק להוראה מתקנת 0544924701 צרי קשר

החזר מס

רק עם הילד למוד בחינוך המיחד ומביא טפסים וצריך להביא טופס 127 ולהחתים את הרופא כי אצלי זה מה שביקשו והבאתי להם ומחכים לתשובה .יש שני ילדים בחינוך המיוחד ומגיע הזכות לחזרי מס

חגית35

New member
נקודות זיכוי במס- לא החזר

שימו לב רק לאחד ההורים שעובד מותר להגיש בקשה זו (והתנאי הוא שהילד לומד בכתה קטנה או מקדמת או חינוך מיוחד, מקומם כמו שנכתב כאן- אבל ככה זה. ילד בלינוך רגיל שמושקעים בו הון כסף ומשאבים לא מקבל כלום ודוקא לו מגיע יותר כי בחינוך מיוחד מקבלים הרבה יותר ולא משלמים על זה פרטי - אבל זו המדינה החלמאית שלנו) ו-2 נקודות הזיכוי במס לא מגיעות למי שלא עובד, אלא למי שמשלם מ"ה - אז מקבל עוד 2 נקודות זיכוי במס. כמובן שעדיף לבן הזוג שמרויח יותר לבקשן...

shlish2004

New member
גם מסלול 07

גם הורים לילדים בתיכון שעברו וועדת השמה למסלול 07 זכאים.

papylove

New member
אשמח לשמוע פירוט איך קיבלת

החזר מס אם הילד לא בחינוך המיוחד ומקבל הוראה מתקנת.

אני כתבתי שני הילדים לומדים

בחינוך המיוחד וגם בהוראה מתקנת וזה בטיפול של עורך דין שסידר לנו את חזרי המס

papylove

New member
הייתה מישהיא שפירסמה כי ישנה

אפשרות לקבל החזרי מס על הוראה מתקנת. אשמח לשמוע איך כי כמה שלי ידו כל עוד הילד לא בחינוך המיוחד אז לא מגיע לו כלום למרות שהוא לקוי למידה אבל מסתדר טוב בחינוך הרגיל וזה רק בזכות העזרה שמקבל בבית. אז מה בגלל שאנחנו מאפשרים לו ללמוד ולהצליח ותומכים בו אז הוא לא מגיע לו סיוע? אם יקחו ילד אחר לדוגמא גם אם לקות שלא משקיעים בו בבית מסיבות רבות שלא כאן המקום לפרט אותו ילד יושב בחינוך המיוחד והוריו מקבלים סיוע כספי. אם רק היו משקיעים בו טיפה הילד יכל להצליח גם בחינוך הרגיל. ישנם ילדים רבים כאלה שמסיבה זו או אחרת מוצאים את עצמם בחינוך המיוחד ונהנים מכל השלל. וחלילה אני לא מתכוונת לפגוע באף ילד שאכן זקוק למסגרת של החינוך המיוחד. ישנם ילדים רבים שמסגרת זו מצילה אותם ונותנת משמעות לחייהם אבל ישנם גם רבים שיושבים שם סתם. אותי מרגיז שילד כמו הבן שלי שיש לו לקות למידה אבל רוצה ללמוד ומנסה ואנחנו כהורים מוציאים את הנשמה בשביל לתת לו עוד שיעור עוד חצי שיעור ולא מקבלים שום עזרה לעומת ילד דומה היושב בחינוך המיוחד. ידוע לי כי ישנם ילדים בחינוך המיוחד כי הטיפול בהם הוא לכל החיים ובאמת מגיע להם את התמיכה אך מה אם הילדים שלנו? אם אנו לא נתמוך בהם עכשיו אולי גם הם יצתרכו תמיכה לכל החיים

למעלה