החזר מכללית

מצב
הנושא נעול.

הדס58

New member
החזר מכללית

החזר מכללית
שלום לכולן אני מבקשת לדעת מהו ההליך לקבלת החזר עבור החזרה מתרומת בציות. יש לי כללית מושלם. הרבה תודה

את פרטת מספיק

החזר מכללית
שלום לכולן אני מבקשת לדעת מהו ההליך לקבלת החזר עבור החזרה מתרומת בציות. יש לי כללית מושלם. הרבה תודה
את פרטת מספיק
כעיקרון, בזמן הנתון של עכשיו, כללית מושלם הם הכי גרועים החזרים.
הם לא מוכנים להכיר בשום טיפול שנעשה בחו"ל ולא מחזירים פרוטה שחוקה. אם את מדברת על החזרת ביציות שהתבצע בארץ אז הם מכירים אך ורק בתהליך ההחזרה, אבל שוב, כל תהליך שהתבצע בחו"ל שהוא קבלת תרומת ביציות, ICSI במקרה הצורך ופריה אינה מוכרת ע"י כללית וזה בד"כ החלק הכי יקר בכל התהליך שלנו. צער לי לאכזב אותך. אם זאת שלחתי עליהם מכתב לפני שבועיים עם בקשה להחזרים וכולי בציפיה לקבלת תשובה שלילית לאותו מכתב. עדיף לנו להיות מופתעים
מאשר מאוכזבים

את לא פרטת מספיק ../images/Emo9.gif

את פרטת מספיק
כעיקרון, בזמן הנתון של עכשיו, כללית מושלם הם הכי גרועים החזרים.
הם לא מוכנים להכיר בשום טיפול שנעשה בחו"ל ולא מחזירים פרוטה שחוקה. אם את מדברת על החזרת ביציות שהתבצע בארץ אז הם מכירים אך ורק בתהליך ההחזרה, אבל שוב, כל תהליך שהתבצע בחו"ל שהוא קבלת תרומת ביציות, ICSI במקרה הצורך ופריה אינה מוכרת ע"י כללית וזה בד"כ החלק הכי יקר בכל התהליך שלנו. צער לי לאכזב אותך. אם זאת שלחתי עליהם מכתב לפני שבועיים עם בקשה להחזרים וכולי בציפיה לקבלת תשובה שלילית לאותו מכתב. עדיף לנו להיות מופתעים
מאשר מאוכזבים
את לא פרטת מספיק

הדס58

New member
../images/Emo92.gifמוסיפה פרטים

את לא פרטת מספיק
מוסיפה פרטים
מדובר בתרומת ביציות באמצעות מדיקל ראשון לציון דר' אליה בר. החזרת העוברים נעשת הארץ. מתוך חיפוש באתר קראתי שבנות קיבלו כ-5000 ש"ח, האם זה סכום ההחזר? לפני ש"יצאנו" למסע הזה ידעתי שכללית גרועים. אז מה כדאי לעזוב אותם? האם ידוע למי מכן מהם ההחזרים בקופות אחרות? הרבה תודה על המידע.

sagivkr

New member
הי הדס

החזר מכללית
הי הדס
גם לי אין חדשות משמחות בשבילך... אין החזרים מקופת חולים כללית על תרומת ביציות, אפילו אם יש לך כללית מושלם. במידה והחזרת העוברים תתבצע בארץ, תקבלי החזר רק עבור החזרת העוברים, אבל מדובר בסכום קטנטן מתוך כל הסכום שאותו תצטרכי לשלם. אולי תפרטי קצת יותר, על מנת שנוכל לענות לך תשובה יותר מדוייקת: באיזה מסלול בחרת? היכן תתבצע ההחזרה? בארץ או בחו"ל? בהצלחה! יפעת

מצב
הנושא נעול.
למעלה