החזר כספי - עזרה.

SleepySh

New member
החזר כספי - עזרה.

שלום. שבוע שעבר רכשתי כבל לפלאפון שלי, שילמתי וקיבלתי הודעה שהמוצר נשלח אלי. היום קיבלתי הודעה מהמוכר שהכבל נעצר במכס אצלם והוחזר אליו וכמובן שהוא הציע לי החזר כספי. מכיוון שאני חדשה באייבי, אני לא יודעת איך תהליך החזרת הכסף הולך. מה עלי לעשות? האם רק לחכות שהוא יחזיר או שיש איזשהו תהליך שגם לי יש חלק בו? יש לי כרטיס ויזה נטען וחשבון בפייפאל, לאן הכסף יחזור? יום טוב, שרה.

pvzed

New member
אם שילמת דרך הכרטיס הנטען ולא

מה BALANCE של פייפל,כנראה לא תראי את הכסף..

ozitex

New member
לא נכון!

הכסף יוחזר או לבאלאנס בפייפל או, יותר סביר, לכרטיס הנטען עצמו. בכל מקרה הוא יוחזר אם המוכר יבצע את ההחזר דרך פייפל. אני מבקש להיות ה ר ב ה יותר מדוייקים בתשובות העלולות להטעות. אם אתה לא בטוח בתשובותיך, חכה שאחרים אחרים יענו במקומך.

pvzed

New member
אבל כאשר משלמים דרך פייפל,

אם משלמים בכרטיס אשראי הכרטיס ההחזר חוזר לשם,ואם משלמים דרך ה BALANCE הוא חוזר לשם,בכרטיס טעון של הדואר,ניתן לבצע החזרים או למשוך אליו כסף?

ozitex

New member
שימי לב

אין אפשרות העברת כסף מכרטיס כלשהו, גם נטען וגם אשראי כלשהו לחשבון פייפל. האפשרות היחידה לעשות כן היא באמצעות חשבון בנק אמריקאי-משם לחשבון הפייפל. כשאת משלמת באמצעות כרטיס נטען, הכסף יוצא ממנו וכשאת מקבלת החזר, הכסף חוזר אליו. בכל מקרה של בעיה כלשהי, תמיד קיים החשבון שבו יוכלו לצטבר עבורך כספים שאת מקבלת.

למעלה