החזר כסף

yairsas

New member
החזר כסף

קניתי מוצר באי בי ושלמתי דרך פי פל המוכר פנה אלי ואמר לי כי אין לו כסף למשלוח ושהוא צריך לחקות 21ימים עד שהוא יקבל את הכסף ואז הוא ישלח לי את המוצר עבר הזמן הוא קיבל את כספו . באותו יום הוא סגר את החשבון באיבי השארתי תלונה אך הם כתבו לי כי הם לו יכולים לעשות כלום אם הוא לא מוכר פעיל . פניתי לפי פל בכוונה להסיג את כספי בחזרה . פתחתי תלונה , נראה שהם מתייחסים לזה ברצינות יותר מאיבי . מקווה לראות את כספי בחזרה . למישהו היה מקרה דומה ? ואיך זה נסגר ?

OutLink

New member
למה האמנתה לו?, מה זה השטויות האלו

זה המנגנון של פאיפל להגנת הלקוח- המוכר לא מקבל את הכסף עד שהקונה לא מקבל את המוצר

ני3ו3ות

New member
האם אתה בטוח?

מפני שבמקרה שלי ניסיתי לבטל עסקה דרך פייפאל והם טענו שמאחר והעסקה הושלמה, הכסף כבר עבר לצד השני ולא ניתן להשיב את כספי אלא אם המוכר יסכים לכך (אפילו שעבר רק יום אחד) איך באמת עובד המנגנון של פייפאל?

pvzed

New member
אחרי שמקבלים תשלום,לפעמים עוצרים את הכסף

ל 21 יום,או שמקבלים פידבק חיובי,ואם בתקופה הזאת יש תלונה על המוצר,הכסף לא מגיע למוכר עד שהכל בסדר. ז"א שהוא חיכה 21 יום כדי שיהיה לו כסף מזומן?! עכשיו הכסף שוחרר והוא ברח איתו כנראה.על איזה סכום מדובר? עדיין אפשר לפתוח תלונה בפייפל אם לא עברו 45 יום

yairsas

New member
תשובה לני3ו3ות

אם אתה חושב שמגיע לך את הכסף בחזרה מסיבה כל שהיא , אתה יכול לפתוח תלונה באתר פיפל "Resolution Center"ולרשום שם את הסיבה המוכר יגיב ואולי תסתדרו בניכם ואם לא אתה יכול להחריף את התלונה ואז פיפל ישפטו את המקרה ויחליטו מה קורה . במקרה שלי המוכר עדין לא הגיב ואני החמרתי את התלונה ועכשיו אני צריך להמתין 30 יום . במקרה של נוכלות ניתן אפילו להגיש תלונה אצל השריף של האזור שלו . אני לא מתכוון לוותר לו על הכסף .

למעלה