החזרת מייק אפ- סופר פארם

ROTEMHBA

New member
החזרת מייק אפ- סופר פארם

שלום רב,

אני מקווה שזה מתאים לפורום פה.

אני משתמשת במייקאפ של אסתי לאודר דאבל וור בצבע מסוים.
אמא שלי קנתה לי במבצע 2 מייקאפים.

עכשיו פתחתי אחד מהם, ויש לי עדיין גם את זה שאני משתמשת שהוא ישן יותר. ואני קולטת שזה לא אותו צבע! אותו מספר, אותו שם של הצבע אבל לא... פשוט לא אותו צבע, חשבתי שאני מדמיינת ובדקתי כמה פעמים.

ניגשתי היום לסופר פארם, ודבר ראשון המוכרת אמרה ככה פותחים אריזה? ואמרתי לה מה לעשות שהיה בלתי אפשרי להוציא את המייקאפ?! האריזה טיפה קרועה...

בקיצור,הבאתי את המייקאפ החדש והישן להראות לה על היד את הבדל הצבעים!

והפלא והפלא, היא אמרה בעצמה וואו איזה מוזר זה ממש לא אותו צבע.אמרה לי לחזור ביום ראשון ושתתקשר לדיילת של אסתי לאודר.

המייקאפ הזה נורא יקר,244 שקל למייקאפ... ואני מבינה לפי המדיניות של סופר פארם שלא מתכוונים להחליף לי את המוצר הפתוח? מה ההיגיון בכך? האם הייתי יכולה לחזות מראש שמייקאפ שמסומן באותו שם ובאותו צבע פתאום יהיה שונה שאפתח את הקופסה הלא שקופה בעליל?

מה אני יכולה לעשות? תודה רבה.

dani666

New member
תורכי תורכי -

- את המייקאפ בפני עצמו סופרפארם לא חייבים להחליף/לבטל עסקה כי אכן נפתח.
- אבל, במקרה הזה, יש טענה שהמוצר אינו מה שהובטח (גוון אחר). לדעתי :
- אם הייצרן שינה גוון במייקאפ זה, זכותו ואין חובה להחליף.
- אם יש תקלה בזה שספציפית את לקחת, חובה להחליף.

ובכל מקרה, גם אם אין *חובה* להחליף :
- סופרפארם יכולים לגלות יוזמה ולהחליף או אפילו להחזיר הכסף ששולם.
- במידה וסופרפארם יתנהגו כחנות ישראלית טיפוסית, הייתי יוצר קשר עם היבואן ומסביר את בעיית הגוון ומקווה שיפתור את הבעייה.

קרה לי מקרה כמו שלך עם מוצרים של פנינה

רוזנבלום, ואז היא כתבה לי שכל פעם שמייצרים
את המיק אפ מחדש יש שינויים קלים בגוון.

לא החליפה לי.

ROTEMHBA

New member
אז ככה

הייצרן לא שינה גוון במייקאפ הזה. וגם המוכרת ידעה את זה, אפילו הטסטר עצמו זה בצבע שונה לגמרי... ואכן יש תקלה ספציפית בגוון זה..

evike

Well-known member
מנהל
מעולם לא קרה לי שסופרפארם לא החליפו מוצר

ולא רק בשל פגם כלשהו, אלא גם בשל רצון להחליפו במוצר אחר.
ולא רק עד שבועיים מהקנייה, אלא גם הרבה אח"כ.

הם גם החזירו כסף אם לא נמצא מוצר אחר המתאים לי. זה כרוך בהשארת פרטי, וזה הכל. (אולי כדי לבדוק שאני לא מחליפה/מחזירה סידרתית)

אחותי פתחה קרם לחות לפנים, שהריח בו הרגיש לה כלא טרי. ומכיוון שהיא פתחה את המוצר רק לאחר שנגמר לה המוצר שהיה לה בבית, עבר זמן מהקנייה. גם חשבונית לא היתה לה, כי היא לא חשבה שיש צורך לשמור.
היא חזרה לסניף בו היא קנתה את המוצר, והם זיהו לפי המדבקה, שזה אכן נקנה אצלם.
בלי חשבונית ובלי מילה החליפו לה.

קרה גם החלפת מוצר בסניף אחר, כשבסניף בו נקנה המוצר, לא היה את מה שחיפשתי.

בכלל, הסניף בו אנחנו קונות בדרך כלל (מרום נווה ברמת גן) מצטיין בשרות מעולה, באדיבות ובאכפתיות.

שבת שלום.

trilliane

Well-known member
מנהל
שירות הלקוחות של סופרפארם מצוין

היה לי בבית סטוק של דאודורנטים מסוגים שונים של אותה חברה (חדשים, ללא שימוש כמובן) שקניתי פעם במבצע. מסתבר שפיתחתי רגישות אליהם כי אחרי שימוש של שנים הם התחילו לגרות לי את העור ולעשות לי פריחה. לאותה חברה היה סוג אחד לעור רגיש והוא היחיד שלא עשה לי בעיות. הגעתי לסניף כלשהו וביקשתי להחליף את הדאודורנטים שהיו ברשותי (נקנו מזמן בסניפים אחרים ולא היו לי קבלות) בדאודורנטים מהסוג לעור רגיש. הסכימו מיד ולא עשו לי בעיות.

trilliane

Well-known member
מנהל
קרה לי מקרה דומה בחנות WOW (קוסמטיקה)

בניגוד לס"פ הם מוכרים מוצרים שלהם (מותג הבית). קניתי לק ובבית גיליתי שהוא בגוון שונה מזה של הטסטר בחנות. קשה היה לראות את ההבדל בבקבוק אבל במריחה זה לצד זה נראה הבדל ניכר. חזרתי לחנות והראיתי למוכרת, והיא הסכימה איתי; ניסינו לחפש בקבוק של המוצר בגוון של הטסטר ולא מצאנו (כנראה שהחברה שינתה את הגוון, או שהטסטר שינה את גונו עם הזמן) אז החזרתי את המוצר וקיבלתי זיכוי.

מה שנכון לקוסמטיקה עממית (וזולה במיוחד) נכון שבעתיים במקרה של חברות יוקרה. אני לא מאמינה שבסופרפארם לא יקחו אחריות (הם כבר יבדקו זאת מול החברה) אבל במקרה שלא, אפשר תמיד לפנות ישירות ליבואן. מכיוון שהמוצרים האלה נמכרים סגורים הלקוחה יכולה רק לסמוך על הטסטר ועל היכרותה עם המוצר הקיים. במקרה של הבדל בין השניים היצרן חייב לקחת אחריות ואני בטוחה שחברה מכובדת כמו אסתי לאודר תעשה זאת (אחרת זו פשלה שפוגעת במוניטין החברה).

גם לי היה מקרה עם תחליפי חלב שהתבלבתי

בטעות ולקחתי לא מהדרין למרות שאני אוכל אפרק מהדרין וחזרתי אליהם והחליפו לי ללא בעיה ןלמרות שאת הקופסא הישנה שלחו לגריסה
מהבחינה הזאת סופר פארםמתנהגים כמו בחו״ל
הלואי וכולם היו ככה .
כשיש להגידמילה טובה אומרים -בראבו

למעלה