החזרת מוקפאים

arish90

New member
החזרת מוקפאים

שלום לכולן, אתמול החזירו לי 2 עוברים מוקפים (ההיא מהמעברה אמרה שהם יפים מאוד.. אוף הכל מעורפל אין לי מושג מה זה אומר!). כבר ארבע וחצי אני בסרט של טיפולים. ( כ- 15 IVF ועכשיו לראשונה תרומת ביצית - לפני כחודש השניים הטריים לא נקלטו ועכשיו סבב מוקפאים... וזהו אין לי יותר לעת עתה...)
מעטות הפעמים שהיו לי מוקפאים שהוחזרו . די מה הסיכוי???
איך עלי לנהוג--- לעבוד כרגיל/ לשכב כל היום???

ועוד שאלה--- אני לוקחת פרוגינובה 3 פעמים ביום ומזריקה שבעה ימים סביב ההחזרה 2 אמפולות של גסטון ואז עוברת לאנדומטרין- 3 ביום.

הטוסיק שלי כואב מהגסטון ונפוח באיזור ההזרקה אני הולכת ויושבת בקושי רב ובלילה סובלת מכאבים כאשר נשכבת על הצד- זה תקין??? איך אפשר להפחית את הכאבים מסביב לנקודת ההזרקה??? ואת הנפיחות?
מקווה ומתפללת לבשורות טובות לכולן!!!

הי.

סיכוי המוקפאים טוב. המון בנות נקלטו כאן ממוקפאים. גם אני! תאומים.
עלייך לנהוג כרגיל. אם בא לך תשכבי כמנוחה. לא חייב. אני הסתובבתי המון אחרי שתי ההחזרות. של הטריים והקפואים.
לגבי הזריקה - אני לא יודעת ספציפית לזו, כי לא לקחתי, אבל בזריקות אחרות אני יודעת שמקפיאים את האזור עם קרח - אני עשיתי זאת עם קלקסן בבטן, אבל!!!! זה לא היה גסטון. אם אני לא טועה ובבקשה תבדקי זאת, לדעתי דוקא בגסטון מחממים את האמפולה עם הידיים, אבל לא בטוחה!! בדקי עם האחות, הכי טוב.
מתפללת אתך לבשורה טובה.
:)

arish90

New member
תודה רבה על התייחסותך המעודדת!!

ראשית מאוד מעודד לשמוע שהצליח לך עם מוקפאים... ושהתנהגת כרגיל אחרי ההחזרה... אם אני הולכת יותר מידי ולא בשכיבה שלושה ימים ברציפות לפחות אז תמיד אחרי הכישלון מרגישה ייסורי מצפון שאולי לא נהגתי נכון.... מצד שני כמה בן אדם יכול להיות בעוצר?! מספיק שאני מרגישה בארבע וחצי שנים האחרונות תקיעות.
שוב תודה ובשורות טובות!

אני דוקא בהחזרה המנצחת כן הורדתי הילוך עד היום השביעי של

ההחזרה שצבעתי את הבית חחחחחח
ממליצה לנוח ולא להתרוצץ בחוץ
בהצלחה!!!!

למעלה