החזרת מוקפאים

מצב
הנושא נעול.
החזרת מוקפאים

החזרת מוקפאים
טיפול ראשון הסתיים לו בהריון קצר מאד של כשבוע. כנראה הריון כימי. הביטא ירדה לה עוד לפני שהגענו לבדיקת האולטרא סאונד. יש לנו 3 מוקפאים. בנוסף לכל הסטטיסטיקות על אחוזי הצלחה נמוכים מטריים, האם יש גם השלכות לטילטולים שהם עוברים בטיסה בדרך לכאן? האם יש מאמרים על כך?

צוקה1

New member
לא יודעת לעהות אך מאחלת לך

החזרת מוקפאים
טיפול ראשון הסתיים לו בהריון קצר מאד של כשבוע. כנראה הריון כימי. הביטא ירדה לה עוד לפני שהגענו לבדיקת האולטרא סאונד. יש לנו 3 מוקפאים. בנוסף לכל הסטטיסטיקות על אחוזי הצלחה נמוכים מטריים, האם יש גם השלכות לטילטולים שהם עוברים בטיסה בדרך לכאן? האם יש מאמרים על כך?
לא יודעת לעהות אך מאחלת לך
הרבה הצלחה צוקה

אדוינה

New member
הי!

החזרת מוקפאים
הי!
ראשית ,מצטערת על סיום ההריון,איו לי מילים לנחם,וזה בוודאי קשה יותר אחרי שיש כבר תשובה חיובית בקשר למוקפאים,האם הבאת אותם בחזרה איתך מחו"ל? כי אם לא את הרי נוסעת לעבור הטיפול שם ואם כן הבאת אותם,הרי הם כבר פה. בהצלחה בטיפול הבא.

מצטערת על סיום ההריון שולחת ../images/Emo24.gif

החזרת מוקפאים
מצטערת על סיום ההריון שולחת

גדול ועוטף. לא יודעת לענות לך לגבי הטילטולים בטיסה. איפה את עוברת את ההחזרה הבאה? האם את משלמת עבורה? אני שואלת משום שלאחרונה לקחתי את העוברים שלי ממדיקל ראשל"צ והעברתי אותם לבני ציון. קיבלתי מקופ"ח כללית אישור לעבור שם את הטיפול. כך, במקום לשלם 4,500 ש"ח עבור ההחזרה (של מבחנה שניה מאותו מחזור טיפול) אני לא משלמת כלום
חיסכון עצום

החזרת המוקפאים

מצטערת על סיום ההריון שולחת

גדול ועוטף. לא יודעת לענות לך לגבי הטילטולים בטיסה. איפה את עוברת את ההחזרה הבאה? האם את משלמת עבורה? אני שואלת משום שלאחרונה לקחתי את העוברים שלי ממדיקל ראשל"צ והעברתי אותם לבני ציון. קיבלתי מקופ"ח כללית אישור לעבור שם את הטיפול. כך, במקום לשלם 4,500 ש"ח עבור ההחזרה (של מבחנה שניה מאותו מחזור טיפול) אני לא משלמת כלום
חיסכון עצום
החזרת המוקפאים
הטיפול שלי באסותא כמו שאני מבינה אני רק מביאה טופס 17 עבור שלב ג' של IVF. לא דובר איתי על תשלום כלל. את שאר הבדיקות של לפני אני עוברת ברמת מרפא. היום התחלתי לברר לגבי ההחזרים לטיפול והפקידה במכבי לא ידעה בכלל מה לענות לי. היא צריכה לבדוק ולחזור אלי עם תשובה. (אני במכבי). היא רק ידעה שההחזר הוא חד פעמי. אני מאד מקוה שלא אצטרך לבקש יותר...

אדוינה

New member
הי!

החזרת המוקפאים
הטיפול שלי באסותא כמו שאני מבינה אני רק מביאה טופס 17 עבור שלב ג' של IVF. לא דובר איתי על תשלום כלל. את שאר הבדיקות של לפני אני עוברת ברמת מרפא. היום התחלתי לברר לגבי ההחזרים לטיפול והפקידה במכבי לא ידעה בכלל מה לענות לי. היא צריכה לבדוק ולחזור אלי עם תשובה. (אני במכבי). היא רק ידעה שההחזר הוא חד פעמי. אני מאד מקוה שלא אצטרך לבקש יותר...
הי!
ראשית :שלחתי לך מסר שנית :אם שילמת מראש עבור טיפול (למשל) שכולל 4 ביציות כולל ההחזרה שלהם, בשני סבבים, אז את הרי לא צריכה לשלם שוב.למעט שלב ג' שעבורו יש לך טופס 17. תסבירי מה היה ההסכם ותוכנית הטיפול עם הרופא והמרכז הרפואי,ואז,אולי יוכלו לענות פה יותר. שלישית: ב ה צ ל ח ה !

שיר5520

New member
מצטערת לשמוע

החזרת מוקפאים
מצטערת לשמוע
מקווה שהפעם הבאה תהיה יותר טובה. אני לא שמעתי על עניין טילטול המבחנה, אבל האמת היא שממילא כל כך הרבה דברים לא ידועים בקשר לסיבות להשתרשות שאני לא יודעת אם מישהו יכול לומר בודאות. על פניו, נשמע לי שאם העברים ממשיכים להתחלק בארץ ונראים טוב במבחנה אז כנראה שהם בסדר...

מצב
הנושא נעול.
למעלה