החזרת מוצר לסין

grayart

New member
החזרת מוצר לסין

קניתי טאבלט ב200 דולר שהגיע פגום.
המוכר geekbuying עשה לי את המוות עד שהסכים שאשלח את המוצר חזרה בעבור זיכוי.
בינתיים פתחתי dispute בפייפאל עם איזה 10 הודעות למוכר שלהן הוא לא הגיב אפילו פעם אחת.
העברתי את הdispute ל claim ותוך כמה ימים קיבלתי הודעה מאיביי שהמוכר השיב לתביעה.
אני לא רואה מה הוא השיב בשום מקום ורק כתוב שהתביעה נבדקת על ידי מומחי התביעות של פייפאל.

דרך אימייל המוכר אמר לי לשלוח את המוצר חזרה אליו בדרך הכי זולה וצרף כתובת להחזרה (אין לי מושג אם היא תהייה תואמת לכתובת שפייפאל ייספקו לי).

מפייפאל עדיין לא קיבלתי הנחיות דומות.

יש לי כמה שאלות.
1. האם שווה לשלוח את המוצר תרם התשובה של פייפאל ולקבל זיכוי מהר יותר?
2. כמה זמן בממוצע "המומחים של פייפאל" בודקים תביעות, ואם המוכר הסכים לקבל את המוצר חזרה בשביל מה הם בודקים בכלל? למה לא ישר לתת הנחיות למשלוח?
3. איזו דרך להחזרת מוצר מקובלת על פייפאל והיא הבטוחה ביותר והזולה ביותר למשלוח לסין.
4. איך אני מוכיח שהמשלוח אכן הוא של המוצר שקניתי ושלא החזרתי למוכר איזו חבילה ריקה או סתם אשפה.(פשוט אין לי אמון במוכר הזה וחשוב לי להגן על עצמי מכל בחינה)
תודה

trilliane

Well-known member
מנהל
ברגע שפתחת מחלוקת מולו כל ההתנהלות היא אך ורק בה

לא רלוונטי מה הוא שלח לך בדואל באופן פרטי (נזכר קצת מאוחר מדי), המתן לתשובה רשמית של פייפל אחרת לא תהיה לך הגנה.
&nbsp
1. לא.
2. בד"כ כמה ימים, למיטב זיכרוני. אתה יכול לפנות לשירות הלקוחות (בימי עבודה) הם עונים בעברית. אם לא תקבל תשובה עד יום ראשון תתקשר אליהם (פרטים בחשבון פייפל שלך, "צור קשר").
3. דואר רשום כדי שיהיה לך מעקב שהמוצר התקבל אצל המוכר.
4. זו בעיה שלו ולא שלך... אם הוא יטען ששלחת מוצר לא נכון נטל ההוכחה יהיה עליו ולא עליך.

למעלה