החזרת אנרגיות

• פותח הנושא foxx
  • פורסם בתאריך

foxx

New member
החזרת אנרגיות

אתמול בלילה ביצעתי החזרת כוחות, ניסיתי ללכת עם זה לפי הצ'אקרות. היה לי סוג של מראה באותה פעולה, שלא מספיק שמתי לב לזה לפני זה - הרגשתי כמעין יצור לא גשמי, שמכוסה במשהו שנוטף ממני, כמו דביק כזה, מזכיר קצת מפלצות מסרטי ילדים. הרגשתי שבכל מפגש עם אדם כלשהו, משהו בי נדבק אליו ומשהו בי נדבק אליו, וכשאנחנו מתרחקים אחד מהשני אז הדבר שנדבק (שעד אותו רגע קצה אחד שלו עדיין אצלי והקצה השני דבוק לאדם האחר) נמתח קצת עד שהוא נקרע ואז חלק נשאר אצל האדם השני. הרגשתי שלפעמים, גם לאנשים עם אנרגיה/תודעה/מודעות/משמעת עצמית גבוהה, אז יש סיכוי לא קטן שאנשים מסויימים יהיו יותר רגישים לנושא מאשר אנשים אחרים - כלומר דברים מהם נדבקים אצל אחרים בקלות יחסית, ולכן הדבר מקשה על הריכוז באופן כללי. מה אפשר לעשות ? לא להיקשר זו לא אופצייה, כי אני לא רוצה לוותר על החלק הזה שבי ואני לא חושב שהדבר יוביל לשיפור אלא ההיפך. אני מניח שגם פה, השאלה היא באיך - גם כשאני נקשר, איך אני עושה את זה ואם אני עדיין מבדיל ביני לבין האחר (במישור שבו כן צריך להבדיל).

אלישיר

New member
אזיקי פלדת המים.

בעזי"ת משל לאסיר כלוא על הר נידח. מסביב אין שומרים וגם חומות איִן, ורק פעם ביום עובר פלמוני אחד וזורק לו ארוחה. ודבר אחד מפריד בינו ובין החופש: אזיקי פלדה, נחושתיים כבדות המגבילות את תנועתו כמעט לחלוטין. והנה יום אחד עבר שם זקן, זקן מאוד מאוד, ולחש לו סוד מופלא: האזיקים אינם אלא עשוים ממים פשוטים. אמנם מגעם קר כפלדה, וכבדותם אינה משתמעת לשני פנים, אך כל זאת אינו אלא דמיון. אם יאבק לרגע קט בפלדה, הרי שבמשנהו הדמיון יעלם והאזיקים יהפכו לשלולית מים. ובכל זאת, עוד אסור שמה בקצה ההר אותו בן תמותה: וכי קלה בעיניכם המלחמה בפלדה קשוחה? ואפילו שאינה אלא דמיון? אתה יודע את האמת, או לפחות שאי הידיעה היא האמת. אבל אורחות חייך לא נותנות לך את היכולת להכיל אותה. אל תנסה לשבור את עצמך. אל תיאבק בפלדה. לך קדימה עם האזיקים, זו עוד דרך להסיר את הדמיון שלהם. תעשה החזרות כוחות, אפילו בידיעה הברורה שאתה הולך לבזבז שוב את אשר רכשת. הכל שאלה של אנרגיה. צבור אותה ותהיה לך היכולת לקבל את.

loquado

New member
מים חיים

טוב שאתה כאן. אתה מביא דברים יפים עם הרבה ערך מוסף. רק שלא תחזור בשאלה :)

למעלה