החזרי הוצאות רכב החזרי הוצאות רכב שלום רב, רציתי לדעת איך מחשבים את ההוצאות רכב שעל המעסיק לשלם לי??
N Noaal New member 29/9/04 #1 החזרי הוצאות רכב החזרי הוצאות רכב שלום רב, רציתי לדעת איך מחשבים את ההוצאות רכב שעל המעסיק לשלם לי??
R r66 New member 29/9/04 #2 המלצת חשבים נכתב ע"י Noaal: החזרי הוצאות רכב שלום רב, רציתי לדעת איך מחשבים את ההוצאות רכב שעל המעסיק לשלם לי?? לחץ כדי להרחיב... המלצת חשבים כאן, רכב טיפוסי.... לפי קבוצת מחיר רכב. הקבוצה רשומה ברשיון הרכב.
המלצת חשבים נכתב ע"י Noaal: החזרי הוצאות רכב שלום רב, רציתי לדעת איך מחשבים את ההוצאות רכב שעל המעסיק לשלם לי?? לחץ כדי להרחיב... המלצת חשבים כאן, רכב טיפוסי.... לפי קבוצת מחיר רכב. הקבוצה רשומה ברשיון הרכב.
N Noaal New member 29/9/04 #3 תודה רבה!! ../images/Emo13.gif נכתב ע"י Noaal: החזרי הוצאות רכב שלום רב, רציתי לדעת איך מחשבים את ההוצאות רכב שעל המעסיק לשלם לי?? לחץ כדי להרחיב... תודה רבה!!
תודה רבה!! ../images/Emo13.gif נכתב ע"י Noaal: החזרי הוצאות רכב שלום רב, רציתי לדעת איך מחשבים את ההוצאות רכב שעל המעסיק לשלם לי?? לחץ כדי להרחיב... תודה רבה!!