החזרים ממכבי

מצב
הנושא נעול.

תוכית5

New member
החזרים ממכבי

החזרים ממכבי
האם משהיא הגישה בקשה להחזרים ממכבי לאחרונה?, ומה היה סכום ההחזר? ובהצלחה לכל הממתינות לבדיקה ביום חמישי בבני ציון

tuttifrutti

New member
קיבלתי 7000 ש"ח בידיוק לפני 10 ימים

החזרים ממכבי
האם משהיא הגישה בקשה להחזרים ממכבי לאחרונה?, ומה היה סכום ההחזר? ובהצלחה לכל הממתינות לבדיקה ביום חמישי בבני ציון
קיבלתי 7000 ש"ח בידיוק לפני 10 ימים

tuttifrutti

New member
לא ביקשתי שום דבר

צריך לקבל את האישור שלהם מראש
קודם בשביל לעשות תהיך תרומה או עושים ורק מביאים להם את החשבון ?
לא ביקשתי שום דבר
מראש מהקופה. הגשתי את הקבלה המקורית עבור התרומה יחד עם סיכום הטיפול - הדף עליו כתוב שעשו לי החזרת עוברים מתרומה + מכתב בו הסברתי שעברתי את הטיפול בחו"ל ובו ביקשתי החזר עבור הטיפול. פשוט מאוד! כעבור כעשרה ימים נדמה לי , הודיעו לי טלפונית שיש אישור על 7000 ש"ח, ושיעבירו לי את הכסף לחשבון שלי. הכל הייה פשוט כל כך. חבל שהטיפולים לא כך פשוטים. בהצלחה!

תוכית5

New member
תודה

לא ביקשתי שום דבר
מראש מהקופה. הגשתי את הקבלה המקורית עבור התרומה יחד עם סיכום הטיפול - הדף עליו כתוב שעשו לי החזרת עוברים מתרומה + מכתב בו הסברתי שעברתי את הטיפול בחו"ל ובו ביקשתי החזר עבור הטיפול. פשוט מאוד! כעבור כעשרה ימים נדמה לי , הודיעו לי טלפונית שיש אישור על 7000 ש"ח, ושיעבירו לי את הכסף לחשבון שלי. הכל הייה פשוט כל כך. חבל שהטיפולים לא כך פשוטים. בהצלחה!
תודה

ROSMARY

New member
תותי תודה לך על התשבוה

לא ביקשתי שום דבר
תותי תודה לך על התשבוה
היום אני הולכת לרופא שלי להתחיל את הטפול - כי היום זה גם היום הראשון של מהחזור . רציתי להיות בטוחה בעניין .

מצב
הנושא נעול.
למעלה