החזרים כספיים

• פותח הנושא JES1
  • פורסם בתאריך

JES1

New member
החזרים כספיים

יצא לי לקרוא פה על החזרים כספיים של רכישת מנוגון גונל דקא וכו´. אני תמיד מקבלת סבסוד של הכללית מושלם וזהו, כלומר הוצאות של אלפי שקלים במצטבר. האם יש אפשרויות להחזר??????? תודה מראש ג´סי

נוג

New member
ג´סי ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

היי, גם לי יש בכללית מושלם יש תרופות שהן בסל ומקבלים החזרים עליהן לדוגמה מנוגון שבסוף החודש את הולכת למרפאת אם שלך עם הקבלות ומקבלת החזרים כספיים. יש תרופות כמו גונל F שכבר בבית המרקחת נותנים לך אליה הנחה. שווה לשמור את כל הקבלות ואיתן בסוף כל טיפול ללכת לקבל החזר. בהצלחה נוג

venus13

New member
לתרופות שבסל יש השתתפות חודשית

של המטופלת - של כ - 130 ש"ח למחזור טיפולי - וזה כל מה שאת אמורה לשלם בחודש על תרופות אלה. וזאת בנוסף לכך שהמחיר שאת משלמת בבית המרקחת - הוא אמנם מחיר מסובסד לגבי התרופות שאינן בסל - צריך לקחת משכנתא... מקווה שלא תצטרכי עוד הרבה תרופות להצלחה ונוס

רומי 007

New member
אולי באמת בהזדמנות זו...../images/Emo53.gif

מצטרפת לשאלה ורוצה לדעת לגבי כללית וכללית מושלם: על מה אני יכולה לבוא ולקבל החזרים, בנוסף להנחות שכבכ קיבלתי עם הקניה + החותמת "פטור מתשלום" שבעצם זה לא פטור אלא מחיר מופחת. התרופות שיש לי עליהן שנה וחצי קבלות: מטרודין, מנוגון, כוריגון, נרות פרוגסטרון שקניתי פרטי בדיזנגוף, אסטרופם, פרוגינובה, משאפים של בוסרלין, דקה ארוך, צטרוטייד שעוד קניתי פרטי ב200 ש"ח לאמפולה כשלא היה בסל, גסטון. מה קורה אם לא התחשבנתי מיידית אלא אגרתי קבלות?

נוג

New member
היי בונדית../images/Emo68.gif

אני כבר לא זוכרת על מה נתנו החזרים ועל מה לא מה שאני בטוחה זה שעל נמוגון קבלתי החזר ועל גונל F היתה הנחה שנכתבה על הקבלה בזכות כללית מושלם. המלצה ללכת עם הקבלות לקופת חולים למרפאה של הרופאת משפחה לא לפוריות ולשאול שם. ביי נוג

matan10

New member
החזר הוצאות

התרופות עליהם יש החזר הוצאות בכללית הן : פרגונל, הומיגון(מה זה???) ומונוגון. השתתפות העצמית היא 130 ש"ח למחזור טיפולים. כלומר צריך להביא את כל הקבלות על התרופות הנ"ל לקופ"ח ולקבל עליהן החזר מינוס 130 ש"ח השתתפות עצמית. אגירת קבלות - אני לא רואה כל סיבה שלא יחזירו לך אם יש לך קבלות מתאימות. תסדרי אותם לפי מחזורי טיפולים ותגישי בקשה מרוכזת. מתן שמסתובבת כבר שבועיים עם קבלות של מונגון בארנק .

זוליק

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

לגבי ההחזרים כבר קיבלת תשובות, אבל הכי כדאי לשאול במרפאה שלך - שם אמורים לדעת הכל. שיהיה לך בהצלחה

e k

New member
החזר הוצאות

כל מי שרוצה לדעת על החזר הוצאות בכללית יכולה לפנות לטל´ 700 707 700 1 זה הטלפון של הקול סנטר. מכירות מהפרסומת למה? למה? יש מענה קולי שמכוון לכללית מושלם ושם יענו נציגי שרות. ודרך אגב יש שם גם מוקד אחיות לשאלות בנושאים שונים.

למעלה