החזרות

החזרות

הי חברים יקרים
עוד מעט שלב הוועדה
ואני כבר בהתרגשות ענקית כ"כ
רציתי לשאול אם יש אישור של הוועדה איך הולך עניין ההחזרות?
כמה זמן בערך לקח לכן עד שהגיעו לשלב ההחזרה?
כמה זמן הכנה לגוף הפונדקאית צריכה לעבור (אין לי מושג אם זה יהיה על מחזור טבעי או לא)
תודה רבה רבה
ובהצלחה לכולללללללללללללםםםםםםםםםםםםםם

מירבי*

New member
לוחות זמנים

ברגע שתקבלו את האישור מהוועדה תוכלו לגשת לרופא המטפל לקביעת פרוטוקול.
כעקרון אתם יכולים לגשת גם לפני האישור רק כדי לא לאבד זמן, הטיפולים יתחילו רק לאחר קבלת האישור.
הזמן שיחלוף מהרגע שתתחילו ועד להחזרה תלוי במספר גורמים, בין היתר בשאלה אם תצטרכי לעבור שאיבה או שהעוברים כבר קיימים בהקפאה. הרופא יחליט בפגישה על פרוטוקול שיתאים לפונדקאית, טבעי או לא.

בהצלחה

omnama

New member
כשתמצאי את הסבלנות תשלחי לי קצת

וברצינות - סבלנות היא חלק חשוב בתהליך. גם אם לא תמצאי אותה - היא תמצא אותך...
&nbsp
&nbsp

platti

New member
קודם כל בהצלחה

ואם יש (לפחות) דבר אחד שהבנתי בינתיים זה שדרושה סבלנות....
אפשר לקדם עניינים אבל יש דברים שלא תלויים בנו

מבחינת לוחות זמנים- אנחנו קבענו תור ראשון ליום אחרי החתימה, ככה שיום אחרי כבר היינו בבי"ח בטוחות שזהו- מתחילות טיפול, הריון ו-9 חודשים של כיף!
בפועל-
ישבנו מול רופאה שמסתבר שלא הייתה מספיק יסודית, ככה שכשהגענו בפעם הבאה במטרה להתחיל טיפול הסתבר שיש בדיקות נוספות שאנחנו צריכות לעשות וככה התעכבנו בעוד חודש...
אנחנו מטופלות בבי"ח ציבורי- במידה וגם את אני ממש ממליצה לך להתעקש על טיפול של רופא/ה מסויים/ת כי אצלנו כבר כמה פעמים שבכל פעם יושב איתנו רופא אחר... ולחלקם צריך להסביר כל פעם מחדש- מי אנחנו ומה אנחנו...
והחלק הכי קשה כמו שכבר נכתב פה כמה פעמים זאת ההמתנה... ואני מוסיפה גם- חוסר השליטה.
לא משנה מה אנחנו נעשה, כמה הורמונים ניקח וכמה מדיטציות נעשה, יש דברים שלא בשליטתנו. אנחנו עכשיו אחרי החזרה ראשונה שלא נקלטה ולפני החזרה שניה שהתעכבה בגלל סיבות שלא תלויות בנו...
מאחלת לך (ולכולן) הרבה הרבה הצלחה!!! (ואורך רוח
)

למעלה