החזרות מ LIVE8 ..מחשבות

barlevy

New member
החזרות מ LIVE8 ..מחשבות

אחרי שראיתי את קטע הוידאו מהחזרות של LIVE8 לא הפסקתי לחשוב על ה 20 שנה + שהפסדנו מוזיקה איכותית של פינק פלויד הפסד שנובע מסיכסוכים אישיים וכספיים -וחבל.. אה והצחיק אותי קצת בסוף הוידאו זה שהם לא בטוחים איך מסתיים השיר WISH YOU WERE HERE...

FunkyMonk

New member
....

Sold to the gentelman in the blue shirt! חח הם ידעו איך זה נגמר, אבל הם גילמור ביקש ממייסון שאת בביט האחרון הוא לא יתופף, בשביל שהוא ורוג'ר יכלו לעשות את הסיום.

barlevy

New member
לא ממש

יש איזה קטע קטן שהם שואלים אחד את השני -איך השיר מסתיים ..

maor1010

New member
באמת קטע טוב

רק כדי לראות את מאוחרי הקלעים של החברה האלה. מייסון נראה בחור ממש חביב וזו עוד דוגמא לכך.

מדגים את הדיפלומטיה של מייסון

ואיך הוא הצליח לשרוד בלהקה כל כך הרבה שנים, עם הכי פחות שריטות.

לא שידוע לי

הסבר קצת יותר הגיוני: מייסון ידע שהוא החבר הכי פחות חשוב בלהקה, משום שתרומתו היא הכי מועטה. הוא לא כותב שירים, וגם רעיונות גדולים אין לו. הוא הגיע לפלויד במקרה, משום שהיה חבר של ווטרס, ומשום היתה לו מכונית בה יכלו ליסוע להופעות. הוא ידע שהוא עלול בקלות להפגע מהאש הצולבת שנורתה שם לכל הכיוונים, בתקופות שונות בחיי הלהקה. הדרך שלו לשרוד היתה לנסות להשאר ביחסים טובים עם כולם, לנסות לפשר, להיות מתווך. זהו התפקיד, בה' הידיעה, שהוא רואה לעצמו בלהקה, אפילו יותר ממתופף - קרא כל ראיון אתו בשנתיים האחרונות. מייסון לא *זקוק* ללהקה - בניגוד לווטרס, שהיום מודע לכמה הוא זקוק להם, ובניגוד לריק רייט, שאינו יכול בלי שותפים ליצירה. עיסוקו העיקרי של מייסון בחיים הוא מכוניות המירוץ הענתיקות שהוא משפץ ומשכיר. להיות ה"הנרי קיסינג'ר" של פינק פלויד, כפי שהוא הגדיר זאת, זה השליחות שלו בחיים.

Silvernaor

New member
אני זוכר שקראתי פעם ראיון

עם ניק מייסון ובו המראיין אמר שפיל קולינס היה המתופף של ג'נסיס ואז נהיה זמר, והוא המליץ לניק מייסון לנסות לשיר. ניק אמר בתגובה שיש כמה בוטלגים ממש ישנים של הלהקה עם קטעים שהוא שר בהם, ואם נשמע אותם נבין למה הוא נשאר מתופף.

זה חוש ההומור (המעולה) שלו

אם אתה רוצה עוד פנינים כאלו, אני ממליצה על ספרו האוטוביוגרפי, Inside Out, שכולו מלא בהן.

Silvernaor

New member
אמרת שהספר לא יצא בארץ

האם יש סיכוי שהוא יגיע לכאן? או שאני אאלץ לשכנע את ההורים שלי להזמין אותו בשבילי?

אין ברירה אלא להזמין

כיום אפשר להשיג גם את גרסת העטיפה הרכה, שהיא זולה בהרבה (10 פאונד אולי).

מתי יתחילו לתרגם ספרות מוסיקלית

בארץ ??? וספרות טובה שאפשר ללמוד ממנה. הספר של שאפנר או הנ"ל - אופציות טובות

איפה המתיחות?

איפה החוסר נעימות? נראה לי הם עבדו עלינו והם שותים בירה ביחד כל ערב, כבר 20 שנה, עאלק הסתכסכו, פשוט נמאס להם להופיע והם היו זקוקים לתירוץ. וסיד בטח גם יושב איתם. אעלק השתגע וגר אצל אמא שלו, אתם קונים את זה?? פשוט רוג'ר היה צריך להסביר מאיפה בא לו SOYCD. (האמת היא שאלוהים התקשר אליו וניגן לו את זה ובאותה הזדמנות הוא גם ביצע לו את Echoes. (הרעשים באמצע, הם כשרוג'ר עבר מתחת מנהרה ולא היה קליטה)

על פי הדיווחים שלהם עצמם

החזרות עברו בניחותא, ללא מתיחות. טוב שכולם הגיעו לשם עם רצון טוב ומוכנות להתפשר... יצאנו נשכרים.

לא הפסדנו כלום

קרה מה שהיה צריך לקרות טוב שזה ניגמר כשיצא "החיתוך הסופי" האלבום הזה כבר נכתב לאחר כל השיאים שלהם, מבחינתי הוא היה ירידה, ואם הם היו ממשיכים הם בטח היו גומרים כמו שמטאליקה גומרים עכשיו....

benrubin

New member
יש אפשרות להוריד את הקטעי וודיאו

ב-google או שיש אותם למשהו על המחשב?? תודה בן

tzfardea1

New member
יש שם אפשרות להורדה בצד ימין

אבל על פי מה שהבנתי מעיון קצר (לא בדקתי בעצמי) זה ניתן לצפייה רק בנגן של גוגל (שאותו גם מורידים שם)

למעלה