החזרה

החזרה../images/Emo53.gif

מחר אני מוחזרת אחרי שאיבה... האם זה בהרדמה? כמה זמן ההחזרה? ושאר פרטים להקלה על מתח יעזרו לי..... יום קסום

סנונית 1

New member
היי צונגה ../images/Emo140.gif

ההחזרה היא ללא הרדמה, היא מאוד דומה להזרעה רק שזה נעשה בבית החולים. זה לוקח כמה דקות ואז עוד כמה דקות לשכב והביתה לנוח לפחות 3 ימים אני לקחתי יותר. אין לך מה להיות במתח אם עברת שאיבה אז ההחזרה קטנה עלייך באמת שזה שום דבר לא מרגישים כלום רק תחושה של מלאות (לי לפחות) שהחזירו לי את הילדים. בהצלחה.

מם 1971

New member
איזה כייף ../images/Emo57.gif

יום ההחזרה הוא יום של חגיגה, אז שיהיה הרבה הרבה הצלחה
ההחזרה פשוטה ביותר- את מוזמנת למחלקה בד"כ לקראת השעה 10:00 (יחד עם זאת, במידה והשאיבות של מטופלות אחרות מתעכבות אז זה יכול להתארך). נותנים לך את החלוק המפואר והסקסי של ביה"ח (בבלינסון הוא ורדרד סגלגל, סיבה מספקת כדי להמליץ על בלינסון כביה"ח הנבחר) ואת ממתינה בחדר לתורך. כאשר הוא מגיע את ובן זוגך מוכנסים לחדר הרופא, שם אם ישפר מזלך יראו לך את העוברים במוניטור.לאחר מכן יוחזרו העוברים לרחמך בתהליך פשוט ולא כואב שלא כולל הרדמה .מנוחה קצרה (בחדר בישיבה) שלאחריה ינתנו לך הוראות לשבועיים הבאים (סוג תמיכה, יום בטא וכו') ועכשיו נותר להתפלל שהעוברים ישתרשו לתשעה חודשים מושלמים

|../images/Emo12.gifנזכרתי

מה בנוגע לקיום יחסי מין מתי העדיפות לפני או אחרי ההחזרה... שוב תודה

Galit29

New member
לנו אמרו ביום של ההחזרה

בפירוש לא! 3 ימים אחרי זה רצוי להימנע. לגבי ההמשך רק תראי את הנזילות מהתמיכה לא תירצי שכלב יתקרב אלייך!

בולה101

New member
מצטרפת אלייך למועדון../images/Emo24.gif

תאמיני לי לפי החישובים והקצב הזה של שבועיים אחרי החזרה + מכשושה (לא עלינו נשאר לנו בקושי שבוע אחד בחודש להתפרע.

סנונית 1

New member
גלית ../images/Emo6.gif

הרגת אותי עם התאור שלך באמת כמו איזו גבינת עיזים
חוץ מזה לא מטלטלים את העוברים (זה סתם פולניות שלי).

מם 1971

New member
ממולץ לאחר הזרקת הכוריגון

ולפני שאיבת הביציות, כך שאם יהיה איזשהו פיספוס בביוץ עדיין יהיה סיכוי להריון. אחרי ההחזרה רצוי שלא (ביומיים שלושה הראשונים)היות וזה לא יכול לתרום להצלחת הטיפול (מכיוון שבבטנך כבר נמצאים עוברים) ובכל זאת עברת הליך ניתוחי. יחד עם זאת, לאחר מספר ימים ולשם ההנאה בהחלט ניתן

מם 1971

New member
מנסים ללמד אותך להתאפק ../images/Emo3.gif

וברצינות אני חושבת שמדובר בגישה של הרופא המטפל יש רופאים שמרשים להתהולל ויש כאלה שימליצו שלא... כפי שכבר נאמר- שני רופאים שלוש דעות...

תולו

New member
סיפור ששמעתי אתמול מהרופא שלי

אתן מדברות על סקס אחרי החזרה ? הידעתן שבשנים הראשונות של ה- IVF, אחרי ההחזרה, היו משכיבים את האישה במשך 14 שעות ברציפות על מיטה באופן שהיא מוטה - רגליים למעלה כזה !!!!!!!!!!!!!!??!?!?!?? היא היתה עושה פיפי וקקי ואוכלת בפוזיציה הזו. אז סקס ?!?!? ממש.....

לכל מחלקת ivf לדורותיהם

תהליך ההחזרה היה לי מאוד קצר ומרגש
שתפו אותי בתחושות גופניות וכלמיני הרגשות שעברתם/ן אחרי ההחזרה ובימים של הציפייה לבטא המיוחלת....
המשך יום נעים

סנונית 1

New member
היי צונגה ../images/Emo140.gif

אני אחרי השאיבה הרגשתי שאני משאירה את הילדים שלי במעבדה היתה לי תחושה מוזרה וכל כך שמחתי לבוא לקחת אותם אז בינתיים אני שרה להם ומלטפת אותם. החזירו לי שניים ואני רוצה את שניהם. שמחה שעבר לך קל גם לי עבר קל והציפייה מותחת.... מקווה לטוב. בהצלחה.

סנונית תודה בינתים

הכל נשמע מוכר מאוד.. את שותה גלוני מים? יש דברים שאת מקפידה עליהם? בהצלחה

דנה121

New member
בימים הראשונים הרגשתי כמו בלון

הבטן נראית הריונית (חודש רביעי בערך) משהו מזוויע. אני לא יודעת אם זה משרידי השאיבה, או מהתמיכה ההורמונלית, או גם וגם. בכל מקרה, זוועה. לגבי קיום יחסים. לא נראה לי.. במדיקל סנטר לא הזכירו את הנושא, אבל בתל השומר (בניסיון הקודם) אמרו לא לקיים יחסים את כל ה 12 יום.(?!) בכל מקרה, גם בגלל הנזילות המזוויעות האלה, וגם בגלל ההרגשה הכללית המזופטת, מי רואה בעיניים בכלל? מאחלת לך שהזמן יעבור לך מהר וקל,ובעיקר בהצלחה!! דנה

Otisco 12

New member
מחזיקים אצבעות צונגה צונגה!

שהיה המון בהצלחה, ואנחנו נחזיק אצבעות.

בולה101

New member
מרגש עד דמעות

יומיים שלושה אחרי ההחזרה אני מתנהגת כמו אשה בהריון. הקטע הוא שאני יודעת בוודאות שהם שם השניים שלי. מיום רביעי אחרי ההחזרה מתחילים החששות- האם הם עוד שם?? אז בעלול ממש מנסה להצחיק וקורא להם בבטן
אולי מישהו שומע מאד קל להקשר אליהם ולחשוב עליהם כעל ילדים. מנסה לא לחשוב. מידי פעם נתקפת חרדות ובכי משגעת את בעלול שיביא לי מלפפונים חמוצים מנצלת את עובדת היותי בהריון- לא עושה כלום בבית אפילו כביסה בסה"כ מנסה להעביר את הזמן בלי לחשוב הרבה- מה שבדר"כ לא הולך. אז שיהיה בהצלחה לבטא חיובית

למעלה