החזרה שהשתבשה

dreamerlikeme

New member
החזרה שהשתבשה

היי לכולן!
לאחרונה עשיתי החזרה כשלאורך כל התהליך הנייד של הרופאה מצלצל והיא מבקשת מהאחות שתענה בשבילה. האחות מחזיקה את הטלפון ביד אחת, מדברת ומעבירה לרופאה אינפורמציה וביד השנייה מחזיקה את הידית של מכשיר האולטרסאונד.
אני מבקשת מהן להפסיק את ההליך והיא אומרת לי שהיא כבר בפנים והעוברים בפנים כשהיא חצי עין על המוניטור וחצי עין על האחות עם הנייד.
לא שמעתי אותה אומרת כלום, לא הזדהיתי, לא שמעתי את האמבריולוג אומר מה שהוא אומר.
מה אני יכולה לעשות? מתוסכלת נורא. מהלחץ זזתי בזמן הפעולה ולא כל כך מאמינה שהיא בכלל קלעה לרחם.

טוליתי

New member
על אף שתיארת סיטואציה מעצבנת נורא,

רוב הסיכויים שהעוברים במקום הנכון, ובכל מקרה, אין מה להספיד שלא לצורך.
אלה הילדים שלך, האמיני בהם,
והלוואי שבמועד הבדיקה תוכלי לספר לנו שעל אף שהרופאה התנהלה בצורה לא מקובלת ולא מקצועית, הכל טוב
.

dreamerlikeme

New member
לא מקובלת?

הגברת דיברה בנייד בזמן שהחזירה עוברים.
מי יודע אם היא בכלל ביצעה את ההליך כמו שצריך???
כמה קל זה להגיד אל תספידי... אני רוצה לראות איך לך מחזירים עוברים בזמן שאף אחד אפילו לא מסתכל על המוניטור ותהיי סבבה עם זה. העיקר לחשוב חיובי, נכון?

לאף אחת לא קל פה

אבל אנחנו מנסות לשמור על התקווה , מצב הרוח והאופטימיות
ופה גם לעזור אחת לשנייה שקשה לה .
נכון הרופאה לא הייתה מקצועית ! אבל מה תעשי כרגע ?.העצבים שלך יכולים רק לפגוע בך כרגע ובסיכויים להצלחת ההשרשה של העוברים.
לכן כל מה שנותר לך כרגע זה לקווה לטוב ושזה בכל זאת יצליח
ואם לא ??? (והלוואי שכן ולא לא) אז בפעם הבאה תחליפי רופאה לא מספק אותך את תתבעי את הרופאה , למרות שאני לא רואה מה יצא לך מזה.

טוליתי

New member
לא, אני מקווה שאת לא רצינית
.

היסיתי לעודד, כנראה לא הצלחתי, לא צריך להוציא עליי כעס. אני מנהלת את הפורום הזה בהתנדבות ובאהבה, לא כרית להוצאת העצבים, גם אם את כועסת נורא.
ממרום למעלה מ50 טיפולי ivf, וכמעט עשור בפורום הזה, אני יודעת שגם החזרות עקומות מצליחות, ושלפעמים החזרות "מושלמות" לא מניבות דבר פרט לכאב ואכזבה. לא רוצה להאמין, זכותך, אבל בלי להיות כפוי טובה כלפיי. תודה.

פאשון

New member
רוצה לומר לך כמה דברים

בעבר, לא היו עושים את ההליך תחת אולטראדאונד. ואגב, יש רופא בצפון שעדיין לא עושה את זה עם אולטראסאונד ויש לו המווון הצלחות. א כנראה שהיא עשתה בסדר.
אני מבינה כמה את רותחת. וזה בחלט לא בסדר. אני הייתי גם אומרת לה שאני מבקשת ממנה לא לדבר בטלפון כשהיא מולי בצורה הזו. את צודקת שאין לזה שום צורה.
מה שטוליתי ניסתה לומר לך זה שכרגע אין מה לעשות. וזה נכון. היא ניסתה לעודד. ובאמת יש לה ניסיון עצום. את גם לא יודעת מה היא עברה בכל מסכת המסע הארוך שלה. זה לא שהיא קלילה ומזלזלת. בכלל לא. להפך. היא מבינה את האכזבה והחשש שלך. היא ניסתה לעודד כי כרגע - מה שנותר לך לעשות זה לחכות ולהיות אופטימית עד כמה שניתן. את הנעשה אין להשיב.
אגב, אנילא הייתי ממשיכה עם הרופאה הזו....

נגבב

New member
זה מאוד מאוד מכעיס

כל אחת כאן הייתה מרגישה כמוך - שבועות של הורמונים, בדיקות ומתח לקראת ההליך הזה וההרגשה שהוא לא בוצע באופן מושלם, אבל מה יש לעשות עכשיו? במקומך הייתי מקווה שהרופאה מספיק מנוסה ומקצועית כדי לדעת לעשות הכל במקביל ועדיין מנסה להיות אופטימית כמו בכל סבב... העצבים מוצדקים אבל בטוח לא מועילים לך כשגם ככה הלחץ תמיד קיים בשלב הזה.
כמובן ובמידה ותזדקקי לטיפולים נוספים תחליפי רופאה, לא הייתי חוזרת אליה אחרי המקרה הזה. אולי גם הייתי פונה אליה ואומרת משהו, אבל אני לא בטוחה כמה זה מנחם.
מחזיקה לך אצבעות

a morph

New member
יקירתי, זה לא נעים בכלל אבל אני נקלטתי בהחזרה הזויה לא פחות

לא רק שלפני ההחזרה הספקתי לריב עם עובדת כוח עזר שמשום מה החליטה שלא הגעתי למקום הנכון (החזרה מס' 3, ידעתי בדיוק לאן להגיע)
ואז חיכיתי לרופאה כחצי שעה, כשאני כבר לבושה בבגדי חדר ניתוח, קופאת מקור ומתה לפיפי
כשהרופאה סוף סוף הגיעה, עדיין חיכינו וחיכינו ולא הבנתי למה, ואז הסתבר שהיא מחכה לאיזה מומחה אולטרסאונד שיבוא
אני נכנסתי לסרטים כי לא ידוע לי על בעיות מיוחדות, אמנם יש לי רחם אחורי אבל אף פעם לא הייתה לי בעיה, לא בהזרעות ולא בהחזרות
ואז היא אמרה לי שתמיד כשהמומחה הזה עוזר לה עם האולטרסאונד בזמן ההחזרה, תמיד המטופלת נכנסת להריון!!!! לכן היא רצתה שיבוא
כמובן שמהמשפט הזה עוד יותר נכנסתי לסרטים כי מבחינתי זה אומר שאם היא זקוקה ל"קמע" אנושי שכזה, כנראה שמצבי גרוע.
המומחה הגיע וממש כיוון אותה איך להיכנס, מה שגרם לי לתהות איך ההחזרות נעשות בלעדיו, על עיוור?
(הרי בדרך כלל מי שמחזיק את מכשיר האולטרסאונד בזמן ההחזרה זה אחד האחים\יות בחדר ניתוח ואין להם שום חלק התהליך חוץ מלהחזיק את המתמר)
ואז, בסוף כל זה, המומחה והרופאה התחילו להתלהב ואמרו שיש לי רחם מאוד יפה, כמו בספרים (??!!) ועוד הדפיסו לעצמם תמונות.
יותר הזוי מזה לא היה לי, אבל שבועיים אחרי זה קיבלתי בטא חיובית, לראשונה בחיי. בינתיים לא ברור האם ההריון הזה מתפתח, אבל זה עניין אחר ולא קשור.
אז אל ייאוש. לפעמים דווקא מההחזרות המוזרות, המרגיזות וחסרות התקווה מגיעים הריונות.

למעלה