החזרה ראשונה מחר

אליסקה

New member
החזרה ראשונה מחר

תקציר הפרקים הקודמים: נשאבו 11 ביציות, מהן הופרו 10, אבל יש רק שני מוקפאים יום 3 כי הרופא שלי החליט על דעת עצמו לנסות לגדל 8 לבלסטוציסטים, וכולם הלכו לפח. אז לא הייתה החזרה בחודש הקודם, וההחזרה מתוכננת למחר באסותא ראשל״צ, בתקווה ששני העוברים ישרדו את ההפשרה. יש לי כמה שאלות בבקשה:
1. אמרו לי לעשות בדיקות דם בבוקר ההחזרה, אבל אם אעשה אותן בקופה - התוצאות יגיעו רק בצהריים. איך זה עובד? אני עדיין לא יודעת באיזו שעה תהיה ההחזרה.
2. ליתר ביטחון עשיתי בדיקות דם בקופה הבוקר, ואלה התוצאות: אסטרדיול - 286, פרוגסטרון - 21, lh - 0.5. האם הערכים מתאימים להחזרה? נראה לי שהפרוגסטרון נמוך. אני בפרוטוקול ארוך, שהתחיל עם סינרל והמשיך עם אנדומטרין (6 טבליות ביום - 3 בבוקר ו-3 בערב מזה ארבעה ימים).
3. אמרו לי להזריק פרגניל בבוקר ההחזרה. האם אני יכולה להזריק לבד בבית או שאני חייבת אחות באסותא, ואם אני חייבת אחות באסותא - איך זה בדיוק עובד שם?
תודה :)

הזרקת פרגניל היא לשריר.. אפשר שבן זוג או קרוב משפחה

יזריק. אבל כדאי לעבור הדרכה קודם.
&nbsp
את היום ביום 2? אם כך לא בטוחה שאפשר להסתמך על התוצאה של הבדיקת דם. הערך נמוך אך יתכן וזה יעלה.
אם מבינה נכון.. זה לא קריטי לקבל מחר את התוצאות לפני ההחזרה. כנראה הסיבה שרצו שתבדקי מחר ולא יום- יומים אחרי ההחזרה היא הזרקת הפרגניל שמשפיעה (וכן יתכן בגלל שסופש).
&nbsp
&nbsp
אם גם מחר הערך נותר פחות מ 40.. כדאי לבדוק בראשון בבוקר שוב. יתכן והפרגניל יעזור. אם עדיין נמוך תבקשי תמיכה נוספת.
&nbsp
תאכלי ליבה של אננס החל ממחר למשך 5 ימים (תרופת סבתא.. אך לא מזיק).

אליסקה

New member
אני לא ביום 2

תודה על המענה המהיר :)
אני ביום 18 למחזור. עם סינרל ואסטרופם מיום 1, ועם אנדומטרין מיום 15. אני מבינה מהתשובה שלך שזה לא תקין? סורי, לא הבנתי...

התכוונתי יום 2 "מהביוץ" הדומה

כלומר.. לא היה ביוץ.. אבל סופרים מהרגע שהוספת פרוגרסטרון.. וזה כביכול זמן "הביוץ".
כמות הימים שאת על אנדומטרין היא נמוכה (חשבתי שהספקת לקחת יום וחצי. לפי מה שרשמת לקחת יומים וחצי לפני הבדיקת דם?)
בדכ כשבודקים בודקים סביב 5 ימים אחרי ביוץ/ התחלת לקיחת פרוגרסטרון.
&nbsp
אבל פרגניל משפיע על הערכים.. אולי בגלל זה הרופא ביקש שתבדקי קודם.

the0right0time

New member
ממש קל להזריק לעצמך בטוסיק

אני עושה את זה כל יום וזה שטויות. שוכבת על הצד ומבריקה.

למעלה