החזרה מחר

החזרה מחר

אני אחרי IVF שני לצורך PGD בשל הסיבה שנולד לי בן עם ניוון שרירים. הפעם דווקא מבחינת הטיפול הכל היה רגוע ונשאבו 17 ביציות ועבר יפה רק שהופרו 15 וכמעט כל הבנים היו חולים ובסופו של דבר אחרי כל התהליך נשארו 6 בן וחמש בנות(יש לציין שבנות יכולות להיות נשאיות ולהעביר את המחלה ולא ניתן לבדוק את זה ובן יכול להיות חולה או בריא בלבד ובגלל זה הייתה לנו קצת העדפה לבן). פעם שעברה 20 הופרו וכמעט ולא היה חולים וגם הספיק ל - 4 החזרות ואפילו היה היריון אחד שנפל. מחר ההחזרה ואני מרגישה שהטיפול הזה הוא מאין כשלון כי אין עוברים להקפאה וגם בגלל שהאיכות נפגמת בעקבות הביופסיה רוצים לשים לי ארבעה עוברים וזה מלחיץ אותי כי יש לי כבר שני ילדים אבל מה שמלחיץ אותי יותר שלא יצר מזה כלום ואני יצתרך שוב פעם לעבור את כל הסבל הזה וזה למרות שאין לי שום בעיית פוריות. מצטערת שזה ארוך, אשמח לתגובותיכין.

תמר27

New member
הלוואי שיהיה טוב ../images/Emo24.gif

עצוב לשמוע על הסבל שאת עוברת, ואני מאחלת לך שזאת באמת תהיה הפעם האחרונה. את לא צריכה להרגיש שהטיפול הוא כישלון. נכון שבפעם שעברה היו ארבע החזרות - אבל קנה המידה הרלבנטי הוא לצאת עם ילד בריא ביד בעוד 9 חודשים. אז הפעם, תצליח ישר הבהחזרה הזאת - ובכלל לא צתצטרכי יותר. אמן. לגבי החזרת 4 עוברים - אני מציעה להתייעץ שוב עם הרופא. זה לא פשוט. מחכה להודעת החיובי. בהצלחה.

Otisco 12

New member
../images/Emo45.gifבהצלחה מחר

קונצוניתי, בהצלחה מחר, מקווה שהכל יעבור על הצד הטוב ביותר. ושתחזרי לספר לנו על חיובי. המון
ים צידה לדרך. מחזיקה אצבעות

רוית ב

New member
בהצלחה!!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif

אני לא מסוגלת אפילו להרגיש את המצוקה והכאב שאת חווה. אין לי מילים לנחם. אני רק יודעת שאת עוברת משהו קשה ואת מוצאת את הכוחות - אני מצדיעה! וממשיכה לחתור ללא לאות , נכון יש שבירות באמצע אבל ממשיכים. חזקי ואמצי מתפללת בשבילך כל הזמן בהצלחה רוית

בולה101

New member
קונצוניתי../images/Emo24.gif

מצדיעה לך על הכוח הרב שטמון בך ועל הדבקות במטרה למען הבאת ילד נוסף ובריא לעולם. אבל דעי לך שטיפול מוגדר ככישלון רק עם בטא שלילית. ולכן במצב שאת עומדת היום עברת כבר שלושה רבעים מהטיפול וכל מה שנשאר לך זה לקבל את הקטנטנים לרחמך ולהתחיל לדאוג להם שם. מחזיקה לך חזק חזק היום ולא עוזבת עד לבטא חיובית.

דנה 3 3

New member
מחזיקה אצבעות

איזה סיפור מסובך. מחשבה חיובית - הסבל שאת עוברת עכשיו חוסך את הסבל של ילד חולה. הלוואי שהטיפול יצליח.

14me

New member
היי קונצוניתי../images/Emo23.gif

משתתפת בכאבך מאחלת לך שלא תסבלי יותר ובפעם הבאה שתמסרי לנו הודעה היא תהיה הרבה יותר משמחת אמן אמן אמן אמן
חיזקי ואימצי יקירתי.

מם 1971

New member
מחזיקה אצבעות

לטיפול מנצח
הבנתי שבעקבות הביופסיה יוחזרו לך ארבעה עוברים והחשש מהריון רב עוברי הוא בהחלט מובן. שווה לדבר על הנושא עם הרופא ולהבין בדיוק את רמת הסיכונים/סיכויים. מאחלת לך הריון של עובר אחד חזק ושורד

למעלה